DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

pr0n
TeVreauFa

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by pr0n »

nu vezi ma ca-i ataca pe toti? si prostii inca ii m dau like la post ca sa zica si ei ca nu fac parte din acea categorie. reparii p.izdii.
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
domestos
dimineata verific forumu

Post by domestos »

Eladio wutanghiddenmember wrote:E păcat să vezi cât potenţial are un artist dar nu îl foloseşte cum vrea. Are aproape 30000 de fani pe facebook în p*** calului. Sar pârliţii ca puricii când DOC scrie câte ceva, dar au braţele scurte când e de scos 20 de lei de la ciorap...
cam minti aici.parlitii aia de care spui tu, au grija ca la concertele lui sau macar la lansare sa iasa haos incat sa mai ramana parliti si pe afara :wink:
Image
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Pentru ca 'e romani'. Egoisti, zgarciti, iar situatia economica nu face decat sa alimenteze treaba asta. Semnat, unul dintre aia.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
O.N.
dimineata verific forumu

Post by O.N. »

Să nu piardă din pârliți. Cine mai ascultă după?
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

frate,toti parlitii la noi au trupa si canta,ascultatorii ramanand foarte putini,fiindca din pacate,e singurul gen de muzica pe care-l poate face oricine,fiindca trebuie doar sa nu fi mut ( asta nu inseamna ca oricine poate sa faca treaba asta intr-un mod profesionist ) ... si din ascultatorii aia care raman,98 % sunt d-aia de foarte scurt moment care n-au prea mare treaba cu genul asta de muzica ( prieteni,colegi de liceu,cunostinte ale mc-iilor & so on ) si 2 % mai maturi putin,care au habar cu ce se mananca treaba asta. si chiar si dintre aia 2 %,0.5 % o sa continue sa asculte hip-hop mult timp dupa perioada de teribilism,pentru 1,5 % ramanand tot o treaba de moment,ulterior reprofilandu-se. majoritatea parlitilor care au trupa si canta,nu vin nicaieri si nu cumpara nimic fiindca spun : de ce pula mea sa vin eu la doc,deliric,raku,ortega,dj undoo,daca eu am trupa si cant ? ia mai da-i in pula mea p-aia. sa vina lumea la concertele MELE si sa-mi cumpere MIE muzica,nu lor. ia mai da-i in pula mea. asa gandesc aproape toti carnatii astia,desi n-are nimeni curaj s-o recunoasca.

pana cand nu se va face ceva in privinta asta,nu se va misca nimic semnificativ la noi si nici nu va exista vreo miscare sau vreun public,ci doar iluzii ale unor vremuri demult apuse ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
NskY
#

Post by NskY »

tu pe ce te bazezi cand zici asta mallone?
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

O.N. wrote:Să nu piardă din pârliți. Cine mai ascultă după?
°voi pentru ce cântaţi, pentru orfani?"
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Eladio wutanghiddenmember wrote:E păcat să vezi cât potenţial are un artist dar nu îl foloseşte cum vrea. Are aproape 30000 de fani pe facebook în p*** calului. Sar pârliţii ca puricii când DOC scrie câte ceva, dar au braţele scurte când e de scos 20 de lei de la ciorap...
ba, eu cred ca Doc vinde decent si oricum e full la el la concerte.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."

Decent vinde Guess Who. Şi nu mai număraţi comunitatea de 2-3000 de oameni. Ăia-s baza. Restul pielea pulii...Generaţia iLike, iDon'tBuy
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

NskY wrote:tu pe ce te bazezi cand zici asta mallone?
pe memoria mea asupra actiunilor din trecut si oamenilor pe care i-am intalnit,cu care am discutat,pe ce-am citit si pe forumuri,pe ce-am auzit ca se vorbeste la colturi pe la evenimente & so on ... iti dai seama ca procentele alea sunt luate dupa capul meu,ca nu sta nimeni sa faca sondaje d'astea,mai ales ca si daca delegi 1000 de insi sa faca un sondaj sau un studiu de caz,tot nu iese 100 % real. plus ca ce-am scris mai sus e punctul meu personal de vedere. acum cine e de acord cu ce spun eu acolo,e ok pentru mine,cine nu e de acord,e absolut liber sa ma contrazica si sa cream un debate asupra subiectului asta.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Suzy

Post by Suzy »

Eladio wutanghiddenmember wrote:Decent vinde Guess Who. Şi nu mai număraţi comunitatea de 2-3000 de oameni. Ăia-s baza. Restul pielea pulii...Generaţia iLike, iDon'tBuy
daca ar fi sa-mi cumpar fiecare cd care imi place, as da asa cateva sute de euro pe luna. incepe sa devina de domeniul trecutului formatul fizic, doar pentru colectionari asa. eu zic ca e mai important sa vina lumea la concerte, sa fie sala plina decat sa cumpere 3000-4000 de oameni un cd si sa nu fie nici dracu la concert. lumea oricum prefera sa vada artistul live. ar trebui sa inteleaga si unii artisti ca acum se pirateaza cam tot. toti astia de se bat in pumni in piept cu cumparati originalul au folderul de 100+ giga de muzica piratata. :roll: (vorbesc de ascultatori acum).

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."

Aşa-i, până acum nu te mai impresiona nimic aproape în rap, acum te-ar costa sute de euro tot ce-ţi place. Taie ce-i de-afară, ia vezi cât te mai costă albumele? Iar dacă te referi la alte genuri muzicale, atunci da, ai dreptate. Uitaţi un lucru: cocalarii de toate felurile îi umple de lovele pe Guess Who şi Puya.
Suzy

Post by Suzy »

de ce sa tai ce-i de afara? aia nu trebuie promovati sau ce? nu zic acum de jay-z si kanye care fac baie in bani, dar sunt destui artisti independenti. si da, ma refer si la alte genuri muzicale. nu-mi permit sa fac investitii de astea. cand o sa-mi permit o sa fac, iti dai seama.

Dani
Mitică

Post by Dani »

Ba, are dreptate Suzy. Ascultatorul vrea sa-si vada mai mult artistul live si doar un procent din ascultatori vor sa aiba si albumul in format fizic. Uitati-va in State(stiu, stiu ca e America si nu Rom), dar se strang aia acolo la concerte cu zecile de mii si fac ditamai concertele si artistii nu se bazeaza asa mult pe vanzari. dar faza este ca si vand cacalau. Uitati-va la Drake, acum cu Take Care, rupe! E muncit grav si totusi il are aproape pe tot urcat pe contul lui de youtube. Inainte de lansare. Si este isterie cu albumul, si face concerte cacalau si va si vinde cacalau. Si lasati ca si astia de la noi fac, daca vor, fac. Uitati-va la Doc si Deliric, chiar daca dau mai in mainstream, se implica si au rezultate. Guess Who deja e sus, acum in Romania. Si e trist ca nu rupe vanzarile, dar e sus pentru industria de aici.
Post Reply