Nane
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Nane
pai..esti in ton cu moda hip-hop din moment ce te imbraci larg.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
lucrez, am o jumatate de zi libera pe saptamana, nu ma plang decat de somn iar aparatul a cedat psihic de vreo juma de an...dan wrote:tu dino unde ai disparut? care mai e viata ta? ce mai asculti? cand te mai vedem la rep? mai ai aparatul ala foto cu care deranjai forumisti la concerte?Der Führer wrote:peste 2 ani cand face brugner 50.)
ascult ca si pana acum de toate, mai putin nane.
prefer sa ma duc sa stau intr-un loc linistit, la un ceai, o cafea si un jaeggermeister.
tu?

pai dupa cum vezi,nu sunt,ca reparii se imbraca la pull and bear.si hip hopu nu e o moda,decat pt aia care sunt "in trecere"Suzy wrote:pai..esti in ton cu moda hip-hop din moment ce te imbraci larg.
- Suzy
hip-hop e o cultura probabil pentru aia ce au fost acolo la inceputuri si au trait cu asta. mod de viata si ce mai vrei tu sa-i spui. la noi e totul imprumutat. e o copie a ceea ce am vazut afara. nu a venit natural asta. am vazut in clip ca nu stiu cine se imbraca larg si ne-am imbracat si noi. degeaba zici tu ca nu e o moda, dar este o moda si este o industrie.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nimic mai fals.daca traiesti treaba si esti real.
- Bazooka Joe
- trendy guy
sunt student si muncesc.la negru.
-
- Niciodata un nimeni
hip-hopul e o mentalitate,nu o haina,zicea un baiat bun pe care l-au injurat multi ... muzica pe care o asculti ramane si se reflecta la tine in suflet,nu in toalele de pe tine. in romania tot ce-a venit din afara a fost prost inteles si adaptat la specificul romanesc ...
mentalitatea multora vis-a-vis de muzica e o mentalitate de hruba ... stati atata sa convingeti un hoit ambulant de gorj ca de fapt nu-i bine ce face el ? lasati-l sa crape la el in targu-jiu,cu taranii aia ai lui,cu hip-hopul lui de latrina cu tot ...
cum zicea si rimaru prin '98 ... orice prost se crede geniu,abia peste un deceniu poate vede cat a fost de penibil ...
mentalitatea multora vis-a-vis de muzica e o mentalitate de hruba ... stati atata sa convingeti un hoit ambulant de gorj ca de fapt nu-i bine ce face el ? lasati-l sa crape la el in targu-jiu,cu taranii aia ai lui,cu hip-hopul lui de latrina cu tot ...
cum zicea si rimaru prin '98 ... orice prost se crede geniu,abia peste un deceniu poate vede cat a fost de penibil ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- Niciodata un nimeni
@ nane : n-am nimic cu el,numai ca din punctul meu de vedere,timbrul ala vocal ii scade mult din "credibilitate". oricum,nu e pe lista mea de oameni care au loc in playlistul cotidian.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
suna bine nane...eu credeam ca flow e felul cum da mc-ul,repede,incet...tare sau varza:)))si de haine numai un carnat ca boka putea sa se lege...rapperii aia din anii 80 erau larg rau imbracati..wiz khalifa nu mai e rapper este?stati dreacu potoliti...20000 de vizualizari intr-o saptamana te face sa fii tare.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- Suzy

homosexuali astea.