Boka wrote:ce mizerii de forumisti frustrati pe forumu asta.De-aia o sa muriti aici pe forum,bai,fraerilor!m***!Iesiti in p*** mea din casa!Daca va tai cablu la net va sinucideti in casa,ca nu mai aveti viata.forumu asta e viata voastra,voi in lumea reala sunteti niste nulitati,fapt recunoscut de anumite persoane care mai intra pe-aici...stiti voi la care dintre voi ma refer.Va gasirati voi critici de rap,moflai-mi-ati toata p***,cand eu ascultam rap voi nici nu erati pe teava,stiti voi ce e tare si ce nu,futu-va-n gat de manelari sub acoperire!I-auzi la ala ca daca ai 20.000 de view-uri intr-o saptamana esti tare...pai uite-te cate au guta si salam,manca-mi-ai p*** de pantofar!Aia-s tari,nu?De-aia a ajuns hip hopu romanesc sa puta in halu asta a c***t,din cauza ascultatorilor ca voi.Si ca transsexualu ala.Paranoicule,frate,te faci de ras daca dialoghezi cu topitii astia.Da,ba,nane o da-n manelareala ieftina,iar wiz kalifa daca ar veni in Romania ar fi incantat de manele.Si acum tre sa vina un admin/moderator,ceva,sa-mi stearga postu sau sa-mi dea avert/ban,ca deranjez,raspunzand cu aceeasi moneda si rascolind prostia unora din cap,dar nu ma deranjaza,pt ca eu aici nu mai postez,pana cand nu se curata forumu de scursurile astea.Pa si v-am tras la m***!
P.S:Cine mai are constiinta intreaga si habar de muzica,il astept pe
http://www.gayromeo.com
eu nu stiu cu cine si despre cine vorbesti tu asa,bai dihor onanist de judetul gorj ce esti,dar iti garantez eu ca oamenii de pe forumul asta la care faci tu referire au o viata mai activa si ies din casa de mai multe ori decat iesi tu pe usa de la camera ta pestilentiala de camin. eu si cei ca mine au o idiosincrazie fata de copiii batrani si frustrati ca tine,care degeaba au ascultat tone de hip-hop la viata lor,fiindca au fost ca un perete reflectorizant,le-a intrat pe-o ureche si le-a iesit pe cealalta,neintelegand nimic din muzica pe care au ascultat-o. si nu te mai lauda in viata ta ca asculti rap de 100 de ani,ca n-are niciun fel de importanta sau relevanta,bai jeg de om ce esti ! mi se pare maxima copilarie sa te lauzi cu anii de hip-hop pe care-i ai in spate. un om care asculta de 2 ani si a inteles rapid cum sta treaba,face cat 10 grasi cu pula mica,ca tine,care au ascultat 20 de ani hip-hop degeaba,ca tot niste obezi lesinati si plini de complexe de inferioritate o sa ramana toata viata lor ...
in concluzie,mai da-te-n pula mea de-aici de mos craciun impiedicat si nici sa nu mai postezi p-aici,ca esti cantitate neglijabila si nici nu bucuri pe nimeni cu nimic. daca nu-ti convine mentalitatea noastra,te invitam la un calduros mars in pula mea la tine in staul de taran licantrop ce esti ...
din punctul meu de vedere,m-am obisnuit cu distrusi ca tine,fiindca astia ca tine sunt ca diabetul. nu-l poti vindeca,dar trebuie sa convietuiesti cu el.