DOC - Lucrare de control (2011)
- Pyuric
- fratele meu tu esti baiat
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
^ este vorba de clubul Zebbra din Bucuresti (nu cel din Bacau)
Iar astea's concertele viitoare:
26 noiembrie - Bucuresti, club Fabrica @ TAM TAM Music Fest ( http://metropotam.ro/evenimente/Tam-Tam ... 075997917/ )
2 decembrie - Iasi, club XS
3 decembrie - Constanta, club Berlin (ex Motor)
9 decembrie - Galati, Scena Cafe
13 decembrie - Bucuresti, club Player @ balul de boboci al liceului "Tudor Vianu"
23 decembrie - Focsani, Club TMC
Iar astea's concertele viitoare:
26 noiembrie - Bucuresti, club Fabrica @ TAM TAM Music Fest ( http://metropotam.ro/evenimente/Tam-Tam ... 075997917/ )
2 decembrie - Iasi, club XS
3 decembrie - Constanta, club Berlin (ex Motor)
9 decembrie - Galati, Scena Cafe
13 decembrie - Bucuresti, club Player @ balul de boboci al liceului "Tudor Vianu"
23 decembrie - Focsani, Club TMC
o sa o duca bine in curand baietii la genul de muzica pe care il promomveaza acum. si sunt destule melodii tari pe album si, zic eu, pt toate gusturile. mie mai mare placere imi face in 2011 sa ascult o melodie ca "vara aceea", decat una gen "ipoteze"
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
artificial intelligence is no match for natural stupidity
nu-mi place deloc cum vorbesc oamenii astia cand apar la tv
mi se pare ca au o atitudine prea zeflemista, deliric sta pe facebook pe telefon si nu stiu cum de nu au depasit inca reparismele ieftine gen 'oamenii mei', 'nu mai halesc', 'ne anturam', 'sotto'... astea sunt fix cum zicea dobrescu intr-un interviu mai demult: 'yo, femeie, da-mi o paine'
mi se pare ca au o atitudine prea zeflemista, deliric sta pe facebook pe telefon si nu stiu cum de nu au depasit inca reparismele ieftine gen 'oamenii mei', 'nu mai halesc', 'ne anturam', 'sotto'... astea sunt fix cum zicea dobrescu intr-un interviu mai demult: 'yo, femeie, da-mi o paine'
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
street credibility, dawg!
- James Carter
- Mugiwara
DOC wrote:Am scris cea mai comerciala bucata pentru Guerrillive, cu pizdareala, cu masini, cu tot ce trebuie. De-abia astept sa fie hit-ul anului - si n-are cum sa fie ca are tooooate ingredientele. Urechile ciulite pe 28 pe Guerrilla ca o sa auziti ce timpanele voastre nu vor vrea sa transmita mai departe catre creier...
pra pra
- nx
Au fost supraestimati de la inceput ... si tot timpul s-au dat ceva ce nu cred ca vor ajunge vreodata ... sunt caini care latra doar cand au haita in spate .. si cand vin cu textele invatate de-acasa ... au stilu asta de a folosi cuvinte inteligente pentru a descrie cum se caca .... si ajung sa fie la fel de penibili ca filmele alea cu power-rangersi , care cu toata tehnologia sf ... luptele se rezuma tot la pumni si picioare ... ba mai mult acum si-au tras si sponsori ... under-comercial' shiti.unltd wrote:nu-mi place deloc cum vorbesc oamenii astia cand apar la tv
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
si daca au sponsori ce are?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- nx
adica tocmai s-au cacat in propria palma dupa ce au scos Demoncratia !Suzy wrote:si daca au sponsori ce are?
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok

www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
ma bucur ca vad scris ceva ce mi-a trecut si mie prin gand legat de cum o arde ctc-ul la interviuri;cedry2k, care pe langa ca
mi se pare cel mai tare MC, e si foarte natural si modest la interviuri;parca e mult mai matur si la subiecte abordate in piese
si in atitudine;app de doc, "suna putin comunist ce zici tu" haha, inteleg ca esti spart, dar asta e replica pe care sa o dai la 30 de ani atunci
cand tony obiektiv vorbeste despre munca lui cedrea?
mi se pare cel mai tare MC, e si foarte natural si modest la interviuri;parca e mult mai matur si la subiecte abordate in piese
si in atitudine;app de doc, "suna putin comunist ce zici tu" haha, inteleg ca esti spart, dar asta e replica pe care sa o dai la 30 de ani atunci
cand tony obiektiv vorbeste despre munca lui cedrea?
ai uitat ca alter-egoul lui deliric se transforma in porc la sfarsit?nx wrote:adica tocmai s-au c***t in propria palma dupa ce au scos Demoncratia !Suzy wrote:si daca au sponsori ce are?
"imbratiseaza-ti tiranii, timpul a venit"
scuzati, nu gasisem optiunea edit;
Last edited by hanno on Wed Nov 23, 2011 11:22 am, edited 1 time in total.