http://www.hiphopdinromania.com/viewtop ... =9&t=12096
proasta pula a fost la curu lu' ma-ta in '86 ... us de aici,baga-ti-ai pula-n mata aia inconstienta de taran homosexual drogat ...Boka wrote:cum ba inca nu si-a luat transsexualu ban?ba...imi pare rau de asta ca acum p*** mea il baga mai rar in seama,de aia e el asa frustrat si ma-njura de mama...cand el face dragoste nebuna cu p*** mea...geloasa mica ce esti tu,mai mallone maitot o curva transsexuala o sa ramai,indiferent de ce spui pe aici
![]()
![]()
![]()
Kombat...check out cine incearca sa faca primu puta aia de transsexual mare la adresa mea...tocmai ca e 2012,si pana si transsexualii au dreptul la opinie...
Dino,Dino...cum vb tu de melteni de la biroul tau de unde se transmit telenovele cu tigani?e frumos?si macar de-ar fi tigani de-aia muncitori,da-s deia care promoveaza meltenaria
![]()
![]()
![]()
ba...eu chiar as vrea sa se aplice regulamentu pt amandoi...sa ne dati ban la amandoi...mie,ca sunt la primul ban,o saptamana,transsexualu,ca e la al 6546547654654-lea ban,pt toata viata
sa se respecte intocmai litera legii
![]()
daca asta e pretul pe care trebuie sa il platesc pt ca japitza asta transsexuala sa dispara de pe forum
![]()
![]()
![]()
Piiiiis!
bla-bla-bla...asta am inteles din gura ta slobozita de transsexual.Transsexualoooooo!!!Iti trag la muieeee!!!Transsexualooooo!!!Muieeeee!!!Mallone wrote:proasta p*** a fost la curu lu' ma-ta in '86 ... us de aici,baga-ti-ai pula-n mata aia inconstienta de taran homosexual drogat ...Boka wrote:cum ba inca nu si-a luat transsexualu ban?ba...imi pare rau de asta ca acum p*** mea il baga mai rar in seama,de aia e el asa frustrat si ma-njura de mama...cand el face dragoste nebuna cu p*** mea...geloasa mica ce esti tu,mai mallone maitot o curva transsexuala o sa ramai,indiferent de ce spui pe aici
![]()
![]()
![]()
Kombat...check out cine incearca sa faca primu puta aia de transsexual mare la adresa mea...tocmai ca e 2012,si pana si transsexualii au dreptul la opinie...
Dino,Dino...cum vb tu de melteni de la biroul tau de unde se transmit telenovele cu tigani?e frumos?si macar de-ar fi tigani de-aia muncitori,da-s deia care promoveaza meltenaria
![]()
![]()
![]()
ba...eu chiar as vrea sa se aplice regulamentu pt amandoi...sa ne dati ban la amandoi...mie,ca sunt la primul ban,o saptamana,transsexualu,ca e la al 6546547654654-lea ban,pt toata viata
sa se respecte intocmai litera legii
![]()
daca asta e pretul pe care trebuie sa il platesc pt ca japitza asta transsexuala sa dispara de pe forum
![]()
![]()
![]()
Piiiiis!
tu vorbesti de hip-hop si de HAINE,f**** cristosii m**** ?
cine-s aia ? fanii tai de la tara ?
da' tarusu' ala din stanga cine e ? alt fan de la discoteca comunala ?
e bine la tara in birt ?
mars inca o data cu capra si ursu',pubela rurala urat mirositoare !
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
cum sa fii asa de prost?pai uite-te-n oglindaMallone wrote:uneori stau si ma intreb asa ... timid ... cum sa fii asa de prost ? 180 kg de prostie si meltenism intr-un singur cadavru ... boka ... un om ... un caracter ... un hoit.
da..si la mine la fel...Der Führer wrote:
uite... in sfarsit o piesa care imi place IN PU.LA MEA!!!!!!!