Wu Tang Killa Beez - barometru cultural in HH RO
Moderators: .etalosed, greuceanu
- kif
- pleau
- Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.
a fost ok parerea meapablobaluba wrote:corect.Sun|Rah wrote:Romania nu e pregatita si nici nu merita astfel de artisti pentru moment!
e trist.
dar de fapt nu e trist ca ne-o meritam
parerea mea e ca trebuia sa fie facut intr-o alta locatie mai mica.. mult mai mica....de 3-4000 de pers (daca exista asa ceva la noi)
acelasi lucrus s-a intamplat la tilburg in olanda. s-a organizat intr-o sala f mare iar rezultatul a fost dezastruos...toata lumea plecand dezamagita...
sa vedem si la noi...
succes

la genu in jur de 2500 de pers
si ar fi fost si mai misto daca cei care stateau pe scaune ar fi coborat jos.
mie sincer mi s-a parut destul de satisfacator
si sincer sa vezi gen 2000 de oameni care fac semnul wu tang la un concert in romania e un sentiment care nu-l pot descrie.
miscare e cat de cat si acum conteaza sa fie lumea obisnuita cu astfel de evenimente periodic si atunci ar veni lume(evident nu prea des ca s-ar plictisi asa e romanul)

-
- un domn / doamna
creca te injeliu amarnic... daca nu cantau parazitii aseara era de tot cacatulSun|Rah wrote:Romania nu e pregatita si nici nu merita astfel de artisti pentru moment!

mi=a placut k le-a plesnito parazitilor cu la rumba
oricum./... a fost multa lume s-a vazutr ji de sus k a fost multa lume...pula mea steaguri ... semnul wu tang din maini...demential!!!!
inca ceva... sincer sa fiu nu creca se poate compara copncertul GZA cu ce a fost aseara... pentru k negrii mai toti fac show la fel de tare... ideea e cum va reactiona publicul.... tot ce e sigur e ca artijtii iji dau tot posibilu sa ne rupa muile ... am vazut aseara....
sincer sa fiu ma ajtept k la ?GZA sa fie cam ca aseara,..... cel putin din punctul meui de vedere... adik,,.. stare de l3ejin ... stare de voma de la efort....oase rupte...mujki fututzi.... mmm.... cam aja
ar putea fi mai tare la GZA durata de extaz total k atunci eu aj jtii mai multe cantece care sa ma faca sa nu mai pot respira.... ca intensitate nuj... sper sa da:D
de ce te mai chinui sa te duca capul? oricum il duci tu pe el ... n-ai vrea sa intratzi in conflict de interese sau ceva 

- Chill Will
- the funky man
mihai.lazar wrote:1. lipsa unui partener TV serios ... Utv nu exista ... Mtv sau TVK puteau face diferentza
Sincer nici nu am auzit de UTV ( si tind sa cred ca exista doar in Bucuresti acea firma fantoma ) + de asta am vazut la greu pe TV K Lumea reclama cu Soulfy la Timisoara!Daca se vrea , se poate...
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
-
- un domn / doamna
au fost fff multzi care nu au venit pt k a fost aia cu interzis sub 18 ani ... shi chiar a fost chin la ashtia mici ... unii a trebuit sa intram chiar de doua ori k ne'a dat afara
pana la urma catzi au fost in sala ?
p.s. mishcarea din ro: toata lumea wu-tang dar cand ii intrebi cine e raekwon lumea nu stie ...
pana la urma catzi au fost in sala ?
p.s. mishcarea din ro: toata lumea wu-tang dar cand ii intrebi cine e raekwon lumea nu stie ...

-
- fratele meu tu esti baiat
poftim??? hehe deci a iesit EXCELENT. sincer. a iesit cu mult peste asteptarile mele. ce postasem acolo era cu doua ore inainte de concert..inainte sa plec de acasa. deci tot respectul.... i-as da nota 8/10 ...(ceea ce e f bine din punctul meu de vedere). singurul lucru care m-a deranjat a fost bgs-ul luai-ar naiba...stiu eu de ce...Moses wrote:a fost ok parerea meapablobaluba wrote:corect.Sun|Rah wrote:Romania nu e pregatita si nici nu merita astfel de artisti pentru moment!
e trist.
dar de fapt nu e trist ca ne-o meritam
parerea mea e ca trebuia sa fie facut intr-o alta locatie mai mica.. mult mai mica....de 3-4000 de pers (daca exista asa ceva la noi)
acelasi lucrus s-a intamplat la tilburg in olanda. s-a organizat intr-o sala f mare iar rezultatul a fost dezastruos...toata lumea plecand dezamagita...
sa vedem si la noi...
succes![]()
la genu in jur de 2500 de pers
si ar fi fost si mai misto daca cei care stateau pe scaune ar fi coborat jos.
mie sincer mi s-a parut destul de satisfacator
si sincer sa vezi gen 2000 de oameni care fac semnul wu tang la un concert in romania e un sentiment care nu-l pot descrie.
miscare e cat de cat si acum conteaza sa fie lumea obisnuita cu astfel de evenimente periodic si atunci ar veni lume(evident nu prea des ca s-ar plictisi asa e romanul)
succes