Baiatu ala era chiar elShade. wrote:Era baiatul ala de ne certa ca downloadam albumele si ca nu dam bani pe ceva ce nu putem asculta.Ma bucur ca nu am dat banii pe album,mi-se pare foarte slab,calitatea pieselor din punct de vedere audio este inferioara tuturor albumelor de anul asta.As fi inceput anul cu un regret daca dadeam bani pe album si se auzea asa prost si piesele erau asa de slab lucrate.
Nimeni Altu'
Re: Nimeni Altu – Misiune posibila (mixtape)
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
mama cois, in ce hal suna, zici ca am facut eu instrumentalele. e produs de NA albumul?
nu mi se pare slab. sunt vreo 4-5 mel care chiar imi plac. 

enjoy life.
oricat de fan sunt eu, in afara de lupta, obisnuiam sa cred si acorduri de chitara, albumul mi se pare jalnic.
Poate este inevitabil sa nu il compari cu nopti prea lungi care la ani lumina de asta (cel putin dpdv al instrumentalelor)

Nu va place? Puteti sa ascultati in continuare What's Up. Albumu' e foarte smecher, de la instrumentale la versuri. 5/5
mama ce mor pe groopie din astia care dau replici de genul asta..Coaie daca nu ne place un album inseamna ca e crima? Daca tu il consideri PERFECT (5 stele din 5) inseamna ca asa si este? Daca asta e de 5 stele inseamna ca ai ascultat maxim 10 albume la viata ta.
- Eladio wutanghiddenmember
Bă, rulează fin albumul. Îmi place a 2-a piesă, Ziceam ca nu mai scriu
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

- Eladio wutanghiddenmember
PS: Nimeni Altu'
acum ca 1.500 de sociopati ne sustin , va trebui doar sa dea toti odata pre comanda in aceeasi zi si vom mai lansa impreuna ... am promis ca pastrez surpriza imi pare rau ca nu va pot spune mai multe ! dar albumul exista
e dumă?
acum ca 1.500 de sociopati ne sustin , va trebui doar sa dea toti odata pre comanda in aceeasi zi si vom mai lansa impreuna ... am promis ca pastrez surpriza imi pare rau ca nu va pot spune mai multe ! dar albumul exista
e dumă?
www.hiphopdinromania.org

Adica cum adica ? 

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
adica, mai are un album la pastrare, si daca dau toti aia 1500 pre-comanda il lanseaza. eu asta inteleg.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Şi eu. Dar nu ştiu cine ar mai da încă o dată precomandă după albumul ăsta. Câţiva groupies după modelul de mai sus şi atât. 

Si cum drac sa aiba pretentia sa dea 1500 intr-o singura zi cand deabea au dat 1500 intr-un an! Si si din aia 1500 , sunt destui care au dat 2-3.
-
cois incepe s-o dea in diverse. d'aia a scos album de 10 piese? hai sictir
Marketing ca la tv,si pentru suma de .... mai primiti Bonus inca un ....album "cadou".Io zic asa hai sa dam toti un milio-100ron cine stie poate lanseaza si un album de calitate.Suzy wrote:adica, mai are un album la pastrare, si daca dau toti aia 1500 pre-comanda il lanseaza. eu asta inteleg.
de NA numai de bine a facut destul pt rapul romanesc
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi