Nimeni Altu'

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Megiddo
The Meggido

Re: Nimeni Altu – Misiune posibila (mixtape)

Post by Megiddo »

@Kashim, CLAR. Din aceste cauze din calculatorul meu (si din playlist, normal) au disparut cativa rapperi si presimt ca o sa mai dispara. Daca vrea cineva nume, primeste pe PM. Ce e interesant e ca multi din cei care credeam eu ca-s oameni 'faini' sunt niste gunoaie, bulangii, aroganti, etc etc. si cativa din cei care credeam ca-s aroganti, infumurati, bulangii, etc. sunt de fapt oameni foarte "la locul lor".

AICI NU VORBESC DE NIMENI ALTU', sa fie clar, zic de altii, facand o paralela la ce se intampla. Daca o arzi asa "intepat" pt cel mai mic comentariu si insulti in stanga si in dreapta, o sa pierzi fani sigur (daca fanii nu-s niste terminati, pupincuristi incapabili de o opinie proprie).
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
exro79
dimineata verific forumu

Post by exro79 »

de asta nu ar mai trebui sa intrati in contact cu artistii, sa nu mai dati add pe facebook si sa nu mai fiti curiosi care e numele real al lui Vlad Dobrescu ci doar sa le ascultati muzica si atat.

ati incercat ca niste copii prosti sa vorbiti cu artistii vostri preferati si ati ramas dezamagiti de cum sunt..

cum spunea si carbon "te intereseaza opera sau persoana mea?"
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

exro79 wrote:sa nu mai fiti curiosi care e numele real al lui Vlad Dobrescu
O fi Vlad Irimia? Că am o întreagă teorie a conspiraţiei pregătită...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

Cum?! Pe Vlad Dobrescu nu-l cheama Vlad Dobrescu? Lumea mea a fost zguduita rau azi...
Oricum, exro79, n-ai inteles nimic din ce am zis. Care-i legatura cu viata personala aici? E 2012! Nu poti sa stai inchis in camera ta, noi sa-ti bagam bani pe sub usa si tu sa ne dai un CD. Nu merge asa. Tre' sa comunici cu noi, tre' sa ne spui de ce meriti tu sa iti dam 3 euro. Si artistii ar trebui sa-si separe paginile personale de cele de promovare.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
exro79
dimineata verific forumu

Post by exro79 »

nu coaie nu trebuie sa iti spuna artistul nimic de ce sa il cumperi sau nu. asculti un promo si daca iti place promo-ul sau ce ai ascultat inainte de la el iti asumi riscul si dai un pachet de tigari pe un album. vei afla dupa daca e de cacat sau nu.
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
Gabi

Post by Gabi »

Kashim wrote:Cum?! Pe Vlad Dobrescu nu-l cheama Vlad Dobrescu? Lumea mea a fost zguduita rau azi...
:lol: :lol: :lol: Vlad Irimia e Tataee. nu al meu, a lu mafia. in caz ca nu erai ironic :D
\\o \o/ o//
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Mi se pare cel mai penibil lucru ce face NA. Tu ca artist , dar mai ales ca om in toata firea sa te apuci sa lasi mesaje private si sa iei ascultatorii la pula doar pentru ca au spus ca nu li se pare de calitate ce ai scos tu. Am mai avut niste discutii si mai demult cu el in care tot asa ma lua la pula ca de ce imi permit eu sa spun ca nu pot da banii pe ceva ce nu e fizic [ El spunea sa dam sms sa ii cumparam albumu si eu ziceam ca nu cumpar decat daca il primesc suport fizic , iar el m-a luat la pula ca-s un copil frustrat ] . E foarte aiurea ce face , de la metoda de a vinde albume pana la a injura lumea care nu te pupa in cur pe forum.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
paranoic

Post by paranoic »

Kashim wrote:Uite de aia nu functioneaza campaniile care indeamna lumea sa cumpere muzica. Ar avea ceva de invatat de la CTC sau de la Okapi baietii astia si anume promovare.
aka prostitutia muzicala. hai cois ca astia au ajuns la tv din momentu' in care au inceput cu caterinca asta proasta, s-au imbracat in sorcova vesela, si hai sa fie fun. Poate NA sa se dea peste cap de 3 ori si sa bage bani in promovare cat baga Basescu in campania electorala, tot n-o sa vanda mai mult decat vinde acum. Cu riscu de-a pierde poate cea mai mare voaloare din hip hopul underground romanesc, cois apuca-te de dance daca vrei "genți dă bani", gen. Am primit si eu msg de la om, m-a cam necajit ca e agresiv asa, ca e ok albumul, foarte mult sub NPL, dar imi place, ca e sincer si e din suflet. Nu l-am cumparat, dar o sa-l cumpar, cum am facut cu toate albumele care mi-au placut.
sadeyes87
un domn / doamna

Post by sadeyes87 »

am luat si eu albumul , tot ce vreau sa zic dupa toate discutiile de mai sus e ca dupa parerea mea nu e un album groaznic, e intr'adevar un album mult sub NPL , care suna mult prea brut pentru anul asta . din aceasta cauza nu stiu cat o sa-l ascult , imi place lupta in rest nimic notabil. Ce ma astept e sa scoata NA o piesa despre cele intamplate ceva gen PUN PARIU sa ne gadile la toti timpanele si sa va mai treaca supararea, ar fi fost mult mai ok sa va transmita ceva printr-o piesa , ceva subtil nu sa va injure prin pm. Eu inteleg ca muzica implica costuri , insa nu e singurul care face asta si altii au gasit solutii mai ok.
Astept ce o sa vina...
Kashim

Post by Kashim »

@Gabi: eram ironic :lol:
Image

@exro79: cand prezinti un album in modul in care a facut-o NA n-ai niciun drept sa astepti o gramada de bani!

Pilu zice bine: trebuie sa stii sa accepti si criticile negative. Negative si constructive, nu "bag pl ce album de cacat! lasa-te de rap coae!"

@paranoic: de ce te-ai oprit acolo? Am zis clar "fara radio si tv" cu un rand mai jos. Dar, hei, hai sa ne axam doar pe ce cuvinte vrem noi si sa tragem concluzii! NA pierde din cauza relatiei cu fanii.
Eu inteleg ca muzica implica costuri , insa nu e singurul care face asta si altii au gasit solutii mai ok.
Cum spuneam. Da' voi pana nu o bagati pe aia cu "a tradat rapul pur si underground, e o curva de artist" nu va simtiti bine. Obisnuiti-va cu ideea ca exista underground si mainstream si ca nu tot ce e underground e bun si tot ce e mainstream e rau. N-o mai ardeti asa hipsteri.
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Daca eu ma fut in cur si zic pe piese ca sunt idolul femeilor e absolut OK, nu?
Atunci lumea tre sa ma respecte ca artist si alea alea.

Unde e "Keep it real"? In modul asta pot si eu sa ma apuc sa cant despre cum ma impusc eu cu ma niggaz in cartier, ca e OK, tre sa ma respecte ca-s artist gangsta.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Kashim

Post by Kashim »

Vorbeam strict de cum iti vinzi munca. Hai sa nu o dam iar in cine e real si cine nu e.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ce nu-ntelege Nimeni Altu e ca... nu s-a nascut in locul potrivit... sau timpul potrivit.

Sunt o gramada de artisti ca el in afara, doar ca acolo mai exista oameni care merg la genul asta de concerte, magazine de muzica sau toale rep care mai cheama cate un artist din cand in cand, turnee alaturi de nume mai cunoscute si asa reusesc sa traiasca decent. In Romania se poate dar f greu; nicidecum a lua la pula oamenii de pe forumuri nu e solutia. Un exemplu bun ar fi Facem Records. Au tacut si au facut muzica; au promovat-o, au avut super concerte, au aparut pe la emisiuni; reusesc sa vanda cateva sute de albume.

Daca dai rec la 10 piese intr-un homestudio si urci cacatul pe net nu inteleg cum sloboz sa te astepti sa faci bani. Vrei sa faci bani - pune-ti in plm mintea la contributie, agita-te. Daca nu - ramai un artist foarte bun, un poet - si-atat - pentru ca toti poetii au murit de foame si nu o sa schimbe NA asta.

Sunt genii in fizica, matematica, chimie care MOR DE FOAME - crezi ca doare pe cineva in pla ca nu-ti scoti tu, NA, banii pe album? Pot sa ascult pe net, asta e - injura societatea, sistemul.

ca nota - sunt cumparator de albume romanesti, am NPL in colectie ( dar nu pentru ca ma simt dator fata de cineva - ci pur si simplu pentru ca mi-a placut muzica si probabil am putin bun simt )
Kashim

Post by Kashim »

@Werther asta am zis si eu, dar vezi ca au si sarit cativa cu prostitutia muzicala. Lumea inca nu intelege ca daca iti promovezi muzica NU inseamna ca esti o curva. Colgate e o curva a pastelor de dinti pentru ca isi face reclama la tv?
Post Reply