Nimeni Altu'
Re: Nimeni Altu – Misiune posibila (mixtape)
O fi ea cea mai folosită, dar nu înseamnă că e cea mai bună pastă de dinți. 

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Dar nu cred ca alea care nu isi fac reclama sunt mai bune.Riddle.X wrote:O fi ea cea mai folosită, dar nu înseamnă că e cea mai bună pastă de dinți.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Pe mine mă doare în cur de cum își tratează NA fanii, atâta timp cât îmi oferă mie muzica care-mi place. Eu nu sunt fan, n-am fost niciodată fan ci doar simplu ascultător iar NA se numără printre puținii pe care-i mai ascult. Am "riscat" fabuloasa suma de 3E chiar dacă știam că nu o să scoată albumul. Și o să risc în continuare pentru că știu de ce e omul ăsta în stare.
@Kashim ai să râzi dar sunt o grămadă de produse bune care nu beneficiază de marketing și net superioare celor care beneficiază de reclamă.
@Kashim ai să râzi dar sunt o grămadă de produse bune care nu beneficiază de marketing și net superioare celor care beneficiază de reclamă.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
o piesa gen "pictura" face cat 3 albume de astea. 

Daca iar faceti paralela la piesa nu stiu cui face cat toata discografia Nas...
(imi cer scuze pt offtopic)
(imi cer scuze pt offtopic)
imi vorbesti cu dumneavoastra ma? ma refeream la piesa "ortega - pictura ft. nimeni altu"
Nu ma, stiu ce ziceai, credeam ca faci referire la vorba aia cu "o piesa The Game face cat discografia lui Nas" (sau cum era).
Si da, trebuia sa folosesc pers 2 singular
Si da, trebuia sa folosesc pers 2 singular

Sunteți josnici și nici nu o sa ma obosesc sa ma contrazic cu voi ci pur și simplu o sa mai dau un SMS.....nu fi-ți Frustrați ca Nimeni Altu' are ascultători/fani. Înțelegeți ca noua chiar ne place muzica lui iar el o face pentru noi și nu pentru voi.
LA MULȚI ANI ROMÂNIA!
"Salut Andrei,
Apasa pe link-ul de mai jos sau copiaza-l intr-un browser, pentru a descarca materialul:
http://www.sociopatrecords.ro/sms/downl ... xxxxxxxxxx
Iti Multumim,
Sociopat Records
Atentie: Nu pasati link-ul catre alte persoane! In cazul in care se intrerupe transferul, incercati din nou. Dupa descarcarea completa a fisierului, link-ul expira."
LA MULȚI ANI ROMÂNIA!
"Salut Andrei,
Apasa pe link-ul de mai jos sau copiaza-l intr-un browser, pentru a descarca materialul:
Iti Multumim,
Sociopat Records
Atentie: Nu pasati link-ul catre alte persoane! In cazul in care se intrerupe transferul, incercati din nou. Dupa descarcarea completa a fisierului, link-ul expira."
Take me Higher, higher, baby Can you feel it??
Stai sa inteleg. Asta e Transmisii in Distors sau altul?
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
PARANOIA wrote:Sunteți josnici și nici nu o sa ma obosesc sa ma contrazic cu voi ci pur și simplu o sa mai dau un SMS.....nu fi-ți Frustrați ca Nimeni Altu' are ascultători/fani. Înțelegeți ca noua chiar ne place muzica lui iar el o face pentru noi și nu pentru voi.
LA MULȚI ANI ROMÂNIA!
"Salut Andrei,
Iti Multumim,
Sociopat Records
Si uneori ma intreb de ce pula mea ne obosim sa ne exprimam dezacordul daca tot ce primim e "muie hatere!". Nu-i mai usor sa zicem si noi "muie x!" ? Tot aia se intelege si tot acolo ajungem...
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
bine zicea cineva. faceti diferenta intre artist si om, altfel veti fi foarte, foarte dezamagiti. mie imi place oarecum albumul, dupa cum am mai zis
enjoy life.
Transmisii in DistorsMegiddo wrote:Stai sa inteleg. Asta e Transmisii in Distors sau altul?
Take me Higher, higher, baby Can you feel it??
-
- Niciodata un nimeni
problema lui nimeni altu' e ca pune prea mult,mult prea mult suflet pentru vorbele de pe internet. si daca ar face frumos abstractie de ele si si-ar continua munca linistit,garantez ca ar iesi mult mai bine si ca lucrurile ar merge de la sine. nimeni vreodata n-a reusit sa educe lumea ... acum e mult mai complicat,fiindca exista multa diversitate din toate punctele de vedere. lumea percepe diferit lucrurile si nu prea mai exista bunul simt care era candva. te fute-n gura omu' de la egal la egal,daca stai sa te injuri cu el. din punctul meu de vedere,e inutila genul asta de defulare ... trebuie sa acceptam realitatea si sa gasim o modalitate,o bresa s-o suntam cumva ...
pana la urma intrebarea e ... ce vrei de la muzica pe care o produci ? bani ? fani de calitate ? sau ce ?
pana la urma intrebarea e ... ce vrei de la muzica pe care o produci ? bani ? fani de calitate ? sau ce ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cred ca orice artist vrea sa fie ascultat de cat mai multa lume.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."