lume de care ?Suzy wrote:cred ca orice artist vrea sa fie ascultat de cat mai multa lume.
Nimeni Altu'
-
- Niciodata un nimeni
Re: Nimeni Altu – Misiune posibila (mixtape)
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- ce n'est pas possible
chiar crezi ca-s curiosi oamenii astia de fanii lor, atata timp cat se prezinta la concerte, cumpara albume, si toate cele?
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
boss, muzica trebuie sa ajunga la toata lumea. indiferent daca e ultimul cocalar sau doctor in filosofie. daca ii place, are dreptul sa asculte. si asta se aplica la toate formele de arta. nu stiu ce vor artistii astia, dar mie asa mi se pare normal.Mallone wrote:lume de care ?Suzy wrote:cred ca orice artist vrea sa fie ascultat de cat mai multa lume.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
eu un singur lucru nu inteleg: de unde ati ajuns voi la concluzia ca addicted ala e chiar nimeni altu?
Sent: Tue Jan 03, 2012 9:03 pm
From: add1ct3d
To: Exile
ti-a dat private pune pe topic repede du-te-n m**** m**** de caracter de sifon obosit cu doamna diriginta gigel fumeaza si ne injura in pauza . va f**
Cum pula mea să mai am un gram de respect pentru un om ce o arde aşa? La modul, îmi postez O OPINIE personală, sinceră şi fără nicio jiginire către artist, care până la urmă şi-o formează fiecare-n parte după cum îl taie mintea, şi tu te rezumi imediat la jigniri şi tragi concluzia că eu sunt hater. Las-o-n pula goală ca un transexual.
Ba mie omu mi-a vorbit frumos pe privat. Primu mesaj m-a luat la pula dupa care i-am spus ca eu nu l-am jignit si sa vorbeasca ok si acum inca incercam sa ne explicam unul altuia partile noastre care nu se prea schimba vad ca 

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- Niciodata un nimeni
ba,va zic eu ca nimeni altu,IRL e super baiat ... cum am zis mai sus,daca n-ar mai pune suflet pentru niste vorbe in vant de pe net,ar fi super ok ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
si mie mi se parea baiat ok.acu ma pis pe el.
As da la pedale doar daca mi-ar mai creste pula .
si eu am primit un mesaj asemanator. Doar ca nu m-am obosit sa raspund la asemenea mizerii
Buey Țăran cu 4 clase, vorbește pe maidan la tactu asa.rad.iarba wrote:si mie mi se parea baiat ok.acu ma p** pe el.

Nu ma interesează ce primiți în privat. Nu va mai plângeți ca niște pizde. Nu mai fi-ți offtopic!
Albumul este bun, nu-ți place nu-l cumpăra. Mie îmi place și nu o sa regret niciodată ca ascult/cumpăr muzica lui Nimeni Altu'.

Take me Higher, higher, baby Can you feel it??
Nu o sa mai fi-m offtopic, boss!
NCristian wrote:

"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
- Banksy
daca vrei sa faci bani cred ca trebuie facut altceva nu rep underground.si sunt exemple de baieti orientati
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi
epicNCristian wrote:
Pai nu merge asa. Ei vor o fata cuminte care s-o suga ca o curva, dar tot ce au gasit e lepra asta de care le e scarba.daca vrei sa faci bani cred ca trebuie facut altceva nu rep underground.si sunt exemple de baieti orientati
@paranoic: coae, daca n-are nimeni nimic cu tine pt ca iti place albumul si atitudinea lui NA tu de ce te pisi pe cei carora nu le place? rad.iarba e taran pentru ca se pisa pe NA, dar NA e zeu pt ca i-a dat muie prin pm? pizdoooooos

sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?