Freddie Gibbs
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Freddie Gibbs
dar proiectul cu madlib e singurul ce-mi suna bine .oricum smecher clipu
mai este si live-ul acesta:Buga wrote:dar proiectul cu madlib e singurul ce-mi suna bine .oricum smecher clipu
mie imi place mai tot ce scoate
am postat iar clipul sa nu se piarda ideea si poate il mai vizioneaza lumea, imi pare super tare, iar gibbs e preferatul meu momentan:
la ce americani in clip mai vedeti voi vw jetta

sunt sigur ca daca 2pac mai traia si ramanea acelasi ca in '96, ar fi scos acum in 2012 album colabo cu freddie
dupa wikipedia, ar putea scoate pana la 4 albume in acest an, ca sigur mai scoate vreun mixtape
http://en.wikipedia.org/wiki/Freddie_Gibbs
Albums
Baby-Faced Killa (TBA)
Devil's Palace (with The Alchemist) (TBA)
TBA (with Madlib as MadGibbs) (2012)
It's The World (with CTE World) (TBA)
EPs
Str8 Killa (2010)[5]
Lord Giveth, Lord Taketh Away (with Statik Selektah) (2011)
Thuggin' (with Madlib as MadGibbs) (2011)
Mixtapes
Full Metal Jackit: The Mixtape [Vol. 1] (2004)
Full Metal Jackit: The Mixtape [Vol. 2] (2004)
Live from Gary, Indiana (2007)
Live from Gary, Indiana [Part 2] (2008),,...
The Miseducation of Freddie Gibbs (2009)
midwestgangstaboxframecadillacmuzik (2009)
The Labels Tryin To Kill Me! (2009)
Str8 Killa No Filla (2010)
Cold Day In Hell (2011)
Skibeatz Freddie Gibbs lp in the works.... just thought i would throw that out there...
deci ar putea scoate pana la 5 albume in acest an... uite un rapper care e in foame sa scuipe 

preferi 5 albume pe an de la artistul favorit,din care sa-ti sune bine,maxim 5-6 piese, sau un proiect serios,lucrat cu grija intr-un an ,an jumate ?
aici depinde si de urechea ascultatorului,ce vrea sa auda,standarde si probabil altele
pe mine gibbs nu m-a impresionat ,imi place cum cade cu madlib,dar nu simt nimic spectaculos.imi place abordarea lui,si-o arde tare ,dar in materie de muzica,nu ma face sa cred ca poate mai mult.isi face treaba,dar pentru mine nu e destul.vreau sa ma contrazica
iar in momentul de fata,vorbind de calitate,Roc Marciano e king of ny.haide sa nu fiu eu prea fan,si zic ca-i doar opinia mea
LE: dar dar dar
aici depinde si de urechea ascultatorului,ce vrea sa auda,standarde si probabil altele
pe mine gibbs nu m-a impresionat ,imi place cum cade cu madlib,dar nu simt nimic spectaculos.imi place abordarea lui,si-o arde tare ,dar in materie de muzica,nu ma face sa cred ca poate mai mult.isi face treaba,dar pentru mine nu e destul.vreau sa ma contrazica
iar in momentul de fata,vorbind de calitate,Roc Marciano e king of ny.haide sa nu fiu eu prea fan,si zic ca-i doar opinia mea

LE: dar dar dar

la albumul "Baby-Faced Killa" din 2010 de cand l-am descoperit pe Freddie Gibbs, tot aud ca trebuie sa iasa.. la asta banuiesc ca va da ce are mai bun.... el pana acum nu are album scos, doar lista de mai sus + ceva piese pe albumele altora, iar o parte din piesele acestea ajung apoi si pe mixtape-urile lui
probabil va scoate in 2012 vreo 2-3 albume si un mixtape, personal albumul solo si cel cu madlib ma intereseaza cel mai mult
in 2011 mi-s scos mai mult de 10 piese pe care le-am ascultat de zeci de ori, in 2010 mi-a placut ep-ul si mixtape-ul scoase, iar din ce are mai vechi, sunt peste 10 piese ascultate de zeci de ori.. si asta ma face sa cred ca si in 2012 va scoate vreo 10 piese pe care sa le ascult de zeci de ori.. de alt repar in momentul acesta nu pot spune asta, dar e bine ca saptamanal descopar 2-3 piese de la alti pe care le am pe repeat
probabil va scoate in 2012 vreo 2-3 albume si un mixtape, personal albumul solo si cel cu madlib ma intereseaza cel mai mult
in 2011 mi-s scos mai mult de 10 piese pe care le-am ascultat de zeci de ori, in 2010 mi-a placut ep-ul si mixtape-ul scoase, iar din ce are mai vechi, sunt peste 10 piese ascultate de zeci de ori.. si asta ma face sa cred ca si in 2012 va scoate vreo 10 piese pe care sa le ascult de zeci de ori.. de alt repar in momentul acesta nu pot spune asta, dar e bine ca saptamanal descopar 2-3 piese de la alti pe care le am pe repeat

"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
http://www.2dopeboyz.com/2012/02/15/fre ... gin-video/
Freddie Gibbs sits down with Life + Times to break down his latest track “Thuggin’” with Madlib from their upcoming collaborative effort titled, MadGibbs.
Se poate un mp3 la o calitate buna a piesei The Kid Daytona ft Freddie Gibbs - Take aim?
Multumesc frumos!