In februarie lansez "Oameni ca Mine", primul single de pe albumul meu solo. Saptamana viitoare incepem sa filmam clipul cu ERPS, SERM, Deliric & Bucharestbusiness. It's that hardcore shit!
Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)
Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)
Re: Vlad Dobrescu - TBA (2012)
SA VINAAAAAAAA !
interesant , sunt curios
de unde vrei sa stie cineva mai mult daca doar atat a spus vlad ?
pai nu stiu ce si unde a zis omu', asta era ideea. eu la el pe facebook am vazut doar poza cu piesa respectiva si textul adiacent in care nu scria nimic legat de numele albumului. din moment ce tu ai scris "Vlad Dobrescu - TBA" ma gandeam ca ai ceva informatii suplimentare legate de numele albumului. merge?
- Pyuric
- fratele meu tu esti baiat
Numele albumului n-a fost inca anuntat. Spera sa il lanseze la toamna.
Hint legat de videoclip: "Il stii pe ala cu CTC? Cica fac unul nou!" ( http://www.youtube.com/watch?v=5UAakaNb0Ko )
Hint legat de videoclip: "Il stii pe ala cu CTC? Cica fac unul nou!" ( http://www.youtube.com/watch?v=5UAakaNb0Ko )
hehe. se lasa cu clip graffiti 

"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
- Banksy
am uitat sa scriu ca e de pe facebook informatia si ca doar atat se stie pana acum. my bad.XPL wrote:pai nu stiu ce si unde a zis omu', asta era ideea. eu la el pe facebook am vazut doar poza cu piesa respectiva si textul adiacent in care nu scria nimic legat de numele albumului. din moment ce tu ai scris "Vlad Dobrescu - TBA" ma gandeam ca ai ceva informatii suplimentare legate de numele albumului. merge?
-
- ce n'est pas possible
tba = to be anouncedXPL wrote:TBA? Mai multe detalii detine cineva ?
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
- James Carter
- Mugiwara