cum am mai spus, deși aici recunosc că sunt prost, trebuie să încetez să mai vorbesc cu voi. stau de 2 zile acasă și mă simt ca un căcat. acum mă simt si mai de căcat când mă gândesc că viața voastră e așa zilnic. De azi înainte, cum am mai spus, ar fi bine să nu mai port discuții cu voi. Mallone știi ce am discutat pe mess și știi și tu ce mi-ai spus. Chiar referitor la exprimarea mea în limba română. Consider că mă exprim mult mai bine decât mulți de pe-aici, ținând cont că sunt plecat de 10 ani din țară, iar pe atunci aveam 17 ani. Cu toate astea, repet, "este de toate pentru toți" trebuia să fie ironic, dar vouă vă place să scormoniți pentru că vă plictisiți. Cum luați la pulă și blogul meu dar intrați pe el direct de aici cu diumul. Toate cele bune.Mallone wrote:trebuia sa fie o ironie ? ce ironii de drujbar ai) desi mi-e greu sa cred ca ai fost ironic,un sfat. data viitoare pune "ironiile" alea intre ghilimele,pentru ca la ce ironii de chuck norris ai,nu-si da nimeni seama cand glumesti si cand nu.
ON:
cică ILLusionist scoate ceva instrumental.