EVENIMENTE hip-hop

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

dan
Pop

Re: EVENIMENTE hip-hop

Post by dan »

Image

Image

Image

Image
Fidel
rapperu vostru preferat

Post by Fidel »

Image
dan
Pop

Post by dan »

Image

Image

Image

Image
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Image

Lansare Vescan ”One Life/Spune Lumii” – Club Kapital (Sibiu)
-Log in 10 ron
-orele 22:00
-Invitati: Dj.Wicked,Scooby,Cd

Artistii nu pot sustine miscarea daca miscarea nu-i sustine.

La intrare se vor gasi tricouri Vescan.peace and love.

ne gasiti pe :

http://www.facebook.com/vescanmusic
http://www.facebook.com/pages/Dj-WicKeD/204764216275630
dan
Pop

Post by dan »

Image

Image

Image

Image

Image

Image
dan
Pop

Post by dan »

Image

Image

Image

Image

Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

U THINK U CAN RAP? - runda 1 - 18 martie ora 18:00
intrare: 10 lei
DJ HOST: DJ UNDOO

facebook event: http://www.facebook.com/events/366245740063892/
...................................................................
Avem 7 nume care se vor lupta pentru microfon in runda 1:
Dromichet
Sone
Festar
O.N.
Obsesiv
Kastet FX
Danielle
......................................................................................

U Think U Can Rap? (Band Contest) este un concept creat de către clubul Elephant și site-ul numărul unu de profil din România, Bro News. Evenimentul dorește să promoveze talentele tinere (și nu numai) din muzica rap românească.

Concursul se va desfășura pe parcursul a trei runde (18.03 / 25.03/ 01.04.2012), finala urmând să aibă loc pe data de 08 aprilie a.c. Înscrierile se fac la adresa de mail – [email protected] – după următoarele criterii:

– se pot înscrie trupe/mc de oriunde din țară (în cazul celor din provinvie, trebuie să-și asigure transportul și cazarea).
– se trimite 1 demo, alături de o poză și descrierea succintă a trupei/mc-ului pe adresa de mail mai sus menționată.

Data limită de înscriere este 20 MARTIE A.C. Odată admiși în concurs, trupele/mc-ii vor primii detalii suplimentare privind runda în care vor activa, ordinea intrării în concurs fiind stabilită în ziua desfășurării acestuia.
În cadrul rundelor, artiștii vor primi voturi direct de la public, sistemul de votare fiind unul de tip urnă. În finală trupele/mc-ii rămași vor fi votați sau eliminați de către un juriu care va fi anunțat în săptămâna premergătoare evenimentului. Aici vor ajunge 6 artiști (trupă sau mc) (câte doi / rundă) + 2 artiști aleși în sistem “wild card” (alegerea organizatorilor).

Dj-ul prezent pe scenă pentru a coordona conduita participanților va fi Dj Undoo.

Premiile puse în joc sunt după cum urmează:

Locul 1: 250 Euro + Timp de înregistrare oferit de Mix Time Lab Studio + instrumental Ortega + Imbracaminte (Hereweshop.ro) + Imbracaminte (Hooligan Shop) + Accesorii (Bodega Eye Wear) + un recital în deschiderea unui concert al unui artist străin.

Locul 2: Accesorii (Hooligan Shop) + Accesorii (Bodega Eye Wear)+ Cd-uri (HereWeShop.ro) + instrumental semnat Ortega + timp de înregistrare oferit de Mix Time Lab Studio.

Locurile 3 și 4 – Mențiuni – Câte 1 instrumental semnat Ortega + Timp de înregistrare oferit de Mix Time Lab Studio + Promovarea unei piese pe site-ul numărul unu de profil din România, Bro News.

Suplimentar, câștigătorii din cadrul fiecărei runde vor primi un premiu din partea clubului Elephant.

Pentru nelămuriri persoana de contact este FLAVIUS MARTIN (0757 647 923 sau mail- [email protected])

Succes!

Image
muie copos
dan
Pop

Post by dan »

Image

Image

Image

Image

Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

WEEKLY R'N'B PARTY
GOOD MUSIC. GOOD VIBES. GOOD ... IES :)

facebook event: http://www.facebook.com/events/353621048015386/

OFFFERS:
BIRTHDAY SEX: 7 lei
SEX ON THE BEACH: 7 lei
CAMPARI ORANGE: 7 lei

--------------------------
EVERY WEDNESDAY
ELEPHANT PUB&CLUB
22:00
free access
dj: BAZOOKA

Meet your destiny and have fun!

Image
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

U THINK U CAN RAP? - runda 2 - 25 martie ora 18:00

MC HOST: SMOKEY

facebook event: http://www.facebook.com/events/387866521231594/
Ice
Deranj
z0o9
Sicksound Crew
Weed Bros
Kryp
NeLegitim
Dieter

.....................................................................................

U Think U Can Rap? (Band Contest) este un concept creat de către clubul Elephant și site-ul numărul unu de profil din România, Bro News. Evenimentul dorește să promoveze talentele tinere (și nu numai) din muzica rap românească.

Concursul se va desfășura pe parcursul a trei runde (18.03 / 25.03/ 01.04.2012), finala urmând să aibă loc pe data de 08 aprilie a.c. Înscrierile se fac la adresa de mail – [email protected] – după următoarele criterii:

– se pot înscrie trupe/mc de oriunde din țară (în cazul celor din provinvie, trebuie să-și asigure transportul și cazarea).
– se trimite 1 demo, alături de o poză și descrierea succintă a trupei/mc-ului pe adresa de mail mai sus menționată.

Data limită de înscriere este 20 MARTIE A.C. Odată admiși în concurs, trupele/mc-ii vor primii detalii suplimentare privind runda în care vor activa, ordinea intrării în concurs fiind stabilită în ziua desfășurării acestuia.
În cadrul rundelor, artiștii vor primi voturi direct de la public, sistemul de votare fiind unul de tip urnă. În finală trupele/mc-ii rămași vor fi votați sau eliminați de către un juriu care va fi anunțat în săptămâna premergătoare evenimentului. Aici vor ajunge 6 artiști (trupă sau mc) (câte doi / rundă) + 2 artiști aleși în sistem “wild card” (alegerea organizatorilor).

Dj-ul prezent pe scenă pentru a coordona conduita participanților va fi Dj Undoo.

Locul 1: 250 Euro + Timp de înregistrare oferit de Mix Time Lab Studio + instrumental Ortega + Imbracaminte (Hereweshop.ro) + Imbracaminte (Hooligan Shop) + Accesorii (Bodega Eye Wear) + un recital în deschiderea unui concert al unui artist străin.

Locul 2: Accesorii (Hooligan Shop) + Accesorii (Bodega Eye Wear)+ Cd-uri (HereWeShop.ro) + instrumental semnat Ortega + timp de înregistrare oferit de Mix Time Lab Studio.

Locurile 3 și 4 – Mențiuni – Câte 1 instrumental semnat Ortega + Timp de înregistrare oferit de Mix Time Lab Studio + Promovarea unei piese pe site-ul numărul unu de profil din România, Bro News.

Suplimentar, câștigătorii din cadrul fiecărei runde vor primi un premiu din partea clubului Elephant.

Pentru nelămuriri persoana de contact este FLAVIUS MARTIN (0757 647 923 sau mail- [email protected])

Succes!

Image
muie copos
dan
Pop

Post by dan »

Image

Image

Image

Image

Image

Image
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

http://www.gsp.ro/timp-liber/hobby/ce-f ... 17812.html

care sunteti din Oradea...ce pula mea vrea sa insemne campionat international de hip hop?
explicati-mi si mie va rog ce se va petrece acolo...
peepee in ya girl's eyebrow
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

streetdance
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

WEEKLY R'N'B PARTY
GOOD MUSIC. GOOD VIBES. GOOD ... IES :)

facebook event: http://www.facebook.com/events/299417206795135/

OFFFERS:
BIRTHDAY SEX: 7 lei
SEX ON THE BEACH: 7 lei
CAMPARI ORANGE: 7 lei

EVERY WEDNESDAY
ELEPHANT PUB&CLUB
22:00
free access
dj: BAZOOKA

Meet your destiny and have fun!

Image
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

U THINK U CAN RAP? - runda 3 - 1 aprilie ora 18:00

facebook eventL http://www.facebook.com/events/318734134857371/

MC HOST: SMOKEY
F.T.C
Boala
Shobo
Yoz
Manyah
Moro
Mask
Bobby
NoMoneySOUND

......................................................................................

Concursul se va desfășura pe parcursul a trei runde (18.03 / 25.03/ 01.04.2012), finala urmând să aibă loc pe data de 08 aprilie a.c.

Pentru nelămuriri persoana de contact este FLAVIUS MARTIN (0757 454 572 sau mail- [email protected])

Succes!

Image
muie copos
Post Reply