Nane
Re: Nane
singura piesa ascultabila pt mine de la nane; si e bine cum e
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
foarte frumos totul

- Frank Sin Arta
cine o sa îl mai asculte și în viitoare pe nane ??? thumbs up ..chiar dak o sa fie platit sa faca muzica tot nane e cu care am si ati crescut ce face el akum doar castiga un ban exact cum spune si el ce a facut de nu e platit cu cat merita ....nane like in continuare
chriss93full 15 hours ago 21

Mananc tocanita cu lingurita.
Oricum se stie ca aia ce lasa commenturi pe youtube is cei mai incapabili oameni...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Imi place, desi mi se pare putin cliseica. Se vede o evolutie la Nane.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- Eladio wutanghiddenmember
nu-mi place accentul lui.
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
publicul are nevoie de asa ceva.. daca incep sa fie cu ochii pe un anumit mc, nu e suficient ca acesta sa puna piese pe youtube, ei ar vrea sa puna clipuri... iar pe langa clipuri si filmari de astea ca sa vada cum o arde omu si tot tacamul.
- Frank Sin Arta
- via FacebookNANE shared a link.
15 hours ago
Imediat face 300.000. Multumesc frumos!
PS: Cei care au inteles ca piesa asta promoveaza sinuciderea, sunt invitatii mei s-o faca filmandu-se) Castigatorul va fi premiat cu o franghie DELUXE EDITION, care poate fi refolosita si in viata de apoi. Asta ca sa citeasca si "astia mai vechi" care sunt atat de suparati pe mine. Va pup!
Poate la fiecare inceput de piesa, de acum incolo o sa scriem "ATENTIE! ACEST VIDEOCLIP NU ESTE RECOMANDAT LABILILOR PSIHIC".
El Nino a zis la un moment dat ca videoclipul instiga la sinucidere si NANE are X mii de fani pe FB, nu e bine ce face. Daca El Nino o sa vrea sa-i raspunda, si-o ia grav de tot Nane, imho

Mananc tocanita cu lingurita.