Puya

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Re: Puya - Vestul Salbatic

Post by Suzy »

implying ca iris sunt nu stiu ce zei ai muzicii si puya le strica swag-ul. come on. au fost tari candva, acum sunt si ei a washed out band si incearca sa se mai reinventeze asa sa mai prinda la lume.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

washed out band????????
adevaru e ca acum esti tare daca esti deep central,inna,si alte oboseli fonice de pe la noi...stii care-i diferenta dintre "washed out bandu"asta si restu,exceptand 5-6 trupe din tara?Ca piesele lor raman si peste ani si le canta lumea la fiecare karaoke si in ziua de azi,pt ca sunt adevarate opere de arta,in timp ce astia de "pe val"au piese de-o vara si-atat.Pula substanta.Din repu romanesc sunt vreo 2 trupe la care le stie lumea versurile pe de rost.Cred ca Puya s-a bagat in seama cu ei sa colaboreze,pt ca daca e invers,e ingrozitor de trist pt tot ce se numeste muzica romaneasca.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

mie mi se pare trist pt tot ce se numeste muzica romaneasca ca iris sunt universal considerati cea mai tare trupa rock din romania. :lol: no offence pt cei care sunt fani.
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

cândva eram uimit de ce citeam pe-aici, apoi mă amuza, acum sunt imun
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Boka wrote:washed out band????????
adevaru e ca acum esti tare daca esti deep central,inna,si alte oboseli fonice de pe la noi...stii care-i diferenta dintre "washed out bandu"asta si restu,exceptand 5-6 trupe din tara?Ca piesele lor raman si peste ani si le canta lumea la fiecare karaoke si in ziua de azi,pt ca sunt adevarate opere de arta,in timp ce astia de "pe val"au piese de-o vara si-atat.p*** substanta.Din repu romanesc sunt vreo 2 trupe la care le stie lumea versurile pe de rost.Cred ca Puya s-a bagat in seama cu ei sa colaboreze,pt ca daca e invers,e ingrozitor de trist pt tot ce se numeste muzica romaneasca.
ti se pare ca am pomenit de inna in post? nu.
da. sunt washed out band, cum sunt si metallica de ex acum, daca tot vorbim de categoria asta. au scos niste albume tari la inceput, dar acum scot doar mizerii si lumea vine sa-i vada doar ca au un anumit renume si pt piesele vechi. la fel si cu multe alte trupe. ma rog.mie iris mi se par de cacat in general, dar ma gandesc ca poate la vremea lor erau tari si faceau ceva inedit. nu stiu, eu nu am prins. incerc sa fiu cat mai obiectiv.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
tzele

Post by tzele »

next move:florin salam cu specii.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

ce vi se pare asa penibil la o colaborare dintre un artist de rap si unul de rock ? eu unul sper sa nu iasa o mizerie,fiindca puya e ca o lama cu 2 taisuri. poate sa faca ceva foarte bun,dar poate sa scoata si o mizerie pe care preferi sa n-o mai asculti a doua oara.
si oricum,e o prostie sa compari iris cu inna sau deep central. una e sa faci muzica cu sufletul si alta e sa faci muzica in studio cu o voce reala ce tinde spre 0 si doar efectele speciale sa faca toata melodia. ma rog,inna "si-a spalat pacatele",dovedind totusi ca are ceva voce. ideea e ca daca cineva o sa ma intrebe peste 20 de ani : "bai coane,ce se asculta in romania anilor 2007-2012 ?",eu unul n-o sa stiu ce sa spun,pentru simplul fapt ca nu-mi ramane nimic in minte ...
ma enerveaza ca nu se mai scot deloc melodii care sa-mi ramana in cap mult timp.
si daca vorbim de trupe romanesti de rock legendare,phoenix e clar über alles ...

totodata,eu sunt curios ce reactie ar fi avut in '98 minculescu,daca ar fi venit tataee sau puya la el sa-i propuna o colaborare ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
NuMaCunosti

Post by NuMaCunosti »

ba mi nu-mi suna deloc a mizerie ...bine acuma cat se intelege de acolo ..si am ascultat-o si pe laptop...deci sunet mega smecher...
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
Insolubil
dimineata verific forumu

Post by Insolubil »

@NuMaCunosti - ai văzut conferinţa de presă ? Am înţeles că acolo au dat-o spre ascultare..
o sa v-anunt cand vine panica pe frunti senine
NuMaCunosti

Post by NuMaCunosti »

Insolubil wrote:@NuMaCunosti - ai văzut conferinţa de presă ? Am înţeles că acolo au dat-o spre ascultare..
da ...o puteti asculta si voi ..cat se intelege..aici

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-in ... 15934.html
Insolubil
dimineata verific forumu

Post by Insolubil »

Mersi frumos.
o sa v-anunt cand vine panica pe frunti senine
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

da, Pheonix mi se par si mie tari, daca tot a adus aminte Mallone.
NuMaCunosti

Post by NuMaCunosti »

Post Reply