Dayz - No Competition *FRESH Track*

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
antobeats
tanar

Dayz - No Competition *FRESH Track*

Post by antobeats »

Rapperul valcean Dayz, a hotarat sa se reintoarca in muzica dupa o pauza mai indelungata. Va invita sa va dati cu parerea la noul track si sa-l aratati si prietenilor!
http://www.youtube.com/watch?v=VqAEZeLVIG0
Nae.
.|.

Re: Dayz - No Competition *FRESH Track*

Post by Nae. »

wrong topic + fara ',' intre subiect si predicat
antobeats
tanar

Post by antobeats »

Prietene, de ce mi-ai mutat topicul? nu era la noutati din hip hopul romanesc? baiatu asta nu e din Romania? e din Somalia? un face hip hop in Romania? doar pt ca rep-uieste in engleza asta nu inseana ca nu este din Romania.
Nae.
.|.

Post by Nae. »

lolex prietene, in caz ca mi te adresai, nu eu ti-am mutat topicul, a fost urmat cursul naturii
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Inocent »

Cu toate ca l-am mai ascultat pe tip (si imi place), asta-i labareala frate, acum se retrage, acum se intoarce. Sunt chestii care nu se fac.
dan
Pop

Post by dan »

antobeats wrote:Prietene, de ce mi-ai mutat topicul? nu era la noutati din hip hopul romanesc? baiatu asta nu e din Romania? e din Somalia? un face hip hop in Romania? doar pt ca rep-uieste in engleza asta nu inseana ca nu este din Romania.
eu l-am mutat si am sa tot mut topicuri de acest gen

http://www.hiphopdinromania.com/viewtop ... f=7&t=6087
Inocent wrote:Cu toate ca l-am mai ascultat pe tip (si imi place), asta-i labareala frate, acum se retrage, acum se intoarce. Sunt chestii care nu se fac.
deasemenea imi plac cei ce stiu ce vor, iar un artist ajuns la maturitate ar trebui sa stie ce vrea si care va fi urmatorul pas in cariera lui

eu zic ca unul care face in 8 zile sub 200 de vizualizari pe youtube cu o piesa fresh, mai are nevoie de promovare
Post Reply