DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

delir
spre 5000 de posturi, e ok

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by delir »

hanno wrote:bagami-as p*** asta se erijeaza acum si in educator al noii generatii
la cat de praf e generatia, eu zic ca mai are de lucru.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

ba, e chiar f ok interviul. daca la asta te refereai prin educator al noii generatii.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Fu2-10Gura
rapperu vostru preferat

Post by Fu2-10Gura »

nu stiu ce pula mea ti se pare aiurea, doc a ars-o ok in interviul asta. prefer ca toti copiii sa-l aiba pe el ca model, in loc sa-l aiba ca acum pe dragonu.
hanno

Post by hanno »

si ce-ar putea sa inteleaga copiii de 13-14 ani din muzica lui doc in afara de faptul ca e bine sa fii arogant si sa iei totul la sto?
si in afaa de asta, a sunat de parca de el depinde viitorul..plm, eu inteleg ca el a invatat bine si a avut note mari la un liceu bun, dar ce a facut el ca sa fie un model social sau cultural??
Fu2-10Gura
rapperu vostru preferat

Post by Fu2-10Gura »

nu am un raspuns la intrebarile tale si asta pentru ca pentru noi doc nu mai poate fi un model (nu stiu ce varsta ai tu). insa din ce observ in tendintele actuale ale copiiilor si spre ce valori se indreapta, doc e un exemplu bun.
hanno

Post by hanno »

chiar mi-a venit o idee. sa discutam de ce nu ne place "noua generatie".sa zicem, cei care au acum pana in 16 ani.o sa deschid un topic nou
delir

Post by delir »

bajeti, eu nu am zic ca interviul e varza, ba chiar e ok. eu am comentat ironic la cea a zis hanno, legat de doc pe post de mentor.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

hanno wrote:chiar mi-a venit o idee. sa discutam de ce nu ne place "noua generatie".sa zicem, cei care au acum pana in 16 ani.o sa deschid un topic nou
da, mai e un pas pana cand o sa sunam la politie ca dau vecinii muzica prea tare, sau o sa dam copiii la o parte ca sa ne asezam in autobuz.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
hanno

Post by hanno »

pe forumurile de hip-hop sunt multi veterani de razboi care de la varsta de 13 ani tineau pe umeri o familie
Kashim

Post by Kashim »

Fu2-10Gura wrote:nu am un raspuns la intrebarile tale si asta pentru ca pentru noi doc nu mai poate fi un model (nu stiu ce varsta ai tu). insa din ce observ in tendintele actuale ale copiiilor si spre ce valori se indreapta, doc e un exemplu bun.
dragonu e patriot si crestin. de ce n-ar fi un exemplu bun?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Păi pentru că patriotismul şi creştinismul nu sunt valori. Cel puţin nu în secolul 21. Ambele te-nvaţă cum să te deosebeşti de alţi oameni, ambele îţi dau un fals sentiment de superioritate, ambele conţin minciuni de tot felul şi ambele sunt folosite la manipularea maselor spre violenţă.
De ce-ar fi Dragonu un exemplu? De ce-ar fi oricine un exemplu?

Miştourile sunt ok tocmai pentru că arată că MC-ul nu vrea şi nici n-ar trebui să fie un exemplu. Niciun MC.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

patriot inseamna sa doresti binele tarii in care traiesti si locuitorilor ei. sa te raportezi la valorile care exista si au existat in Romania. sa sustii ce e romanesc si de valoare, sa ai identitate nationala. tarile are au prosperat in lumea au toate bine inradacinat sentimentu asta. patriotism nu inseamna ca "Romania e cea mai tare" si nici respingerea oricarui lucru dinafara. Patriotism inseamna de exemplu sa exploatezi fabrici, zacaminte aurifere etc pentru binele populatiei Romaniei nu sa vinzi totul strainilor si sa devii sclavul lor.

de asta ne calca toti in picioare, de asta politicienii pot sa faca ce vor ei nestingheriti de nimeni pentru ca pe toata lumea doare in pula de Romania si toata lumea isi urmareste doar binele personal si imediat pentru ca ce naiba ? suntem in secolu 21 si-am citit pe internet ca valorile morale sunte de kkt. cand spui ca patriotismul si crestinismul nu sunt valori( nu e necesar sa fii crestin sau patriot oricum) esti mult mai incuiat decat babele alea care bat 200 de mii de cruci cand trec pe langa biserica, pentru ca esti tanar si esti istet si traiesti in secolu asta...
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Mda, oi fi. Că şi creştinii/patrioţii tot oi sunt.

Dar, de curiozitate, cum defineşti tu identitatea naţională fără a o pune în contrast cu identitatea altora? Ce defineşte identitatea ta românească?
Interesant argumentul ecologico-patriotic. Nu văd legătura între una şi alta, mai ales că ecologiştii tind să fie o gaşcă mai internaţională, aşea, dar dacă zi tu...

De asemenea, ţin să-ţi atrag atenţia că nu am negat importanţa valorilor morale. Spun doar că patriotismul şi creştinismul nu-s valori. Nici morale, nici altminteri. Şi nu mă doare în pulă de România, din contră, cred că mă încadrez la mai multe dintre rubricile de bifat în manualul patriotului decât mulţi de-alde Noua Dreaptă/PRM/Haarp Cord şi alte grupări similare. Doar că nu o fac în numele ţării, cu cocarda tricoloră-n piept şi cu înjurături anti-maghiare pe buze. Că, deh, unii n-avem valori morale. :)

Ce anume e moral la patriotism şi ce anume e moral în creştinism?
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

tin sa precizez ca nu simpatizez cu nici o grupare de genul "Noua Dreapta", dimpotriva.

n-am de gand sa fac predica nationalista sau crestina ca nu-s in masura, am vrut doar sa punctez niste lucruri. zici niste enormitati cateodata si ai pretentia ca-s cu titlu de regula, daca Noua Dreapta is extremisti la ... dreapta, tu esti extremist in celelalt sens si aici nu ma refer la orientare politica. dar pe de alta parte tot tu erai ala care-l lauda pe Basescu ... nu m-ar mira sa fii activist politic.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Ok, am zis enormităţi, deşi am argumentat (cum era skitul ăla de pe albumul lui Raku? "Dumnezeul unora este ARGUMENTUL"? Dumbest speech ever.) şi-s activist politic deşi nu fac şi nu am făcut niciodată parte din niciun partid. Cu toate astea, ţi-am răspuns la obiect, fără să pretind că deţin adevărul absolut şi te-am întrebat ce anume e moral în creştinism şi patriotism şi tu nu mi-ai răspuns.
Post Reply