DOC - Lucrare de control (2011)
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
naspa rau din punctul meu de vedere .
e ok piesa si bucata lui doc buna.
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi
Îmi place bucata lu' Doc.
o sa v-anunt cand vine panica pe frunti senine
vik wrote:e ok piesa si bucata lui doc e buna.
tare de la beat la lirica. refrenul nu-i chiar pe gustul meu, da-i bine asa
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
binisor, ar fi putut mai mult baietii (Alan si Kepa).
-
- ce n'est pas possible
in sfarsit a dat si doc o strofa buna
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
pe mine s-a ridicat parul la un mom dat... mare lucru, in special pentru o strofa de-a lui DOC.Le Plant wrote:in sfarsit a dat si doc o strofa buna
- James Carter
- Mugiwara
Idem. Pe mine m-a rupt de la clip la piesa. Are un feeling aparte.Megiddo wrote:pe mine s-a ridicat parul la un mom dat...
pra pra
stiti cat de hater de doc sunt..
ei bine, in sfarsit a scos ceva sa ridice paru pe mine...
ei bine, in sfarsit a scos ceva sa ridice paru pe mine...
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
DOC
Dupa piesa asta cu Alan si Kepa am observat un ciclu de comentarii de genul "S-a intors DOC", "asa, nu Ceai", etc. Nu s-a intors nimeni fiindca nimeni nu a plecat nicaieri. Inainte de a emite sentinta cum ca m-am ..."stricat" ar trebui sa stati un pic sa reflectati, criticilor muzicali, cum ca poate toata treaba e gandita. Fiindca este. Datorita pieselor gen "Ceai" am concerte, din cauza lor lumea e cu ochii si urechile pe mine/noi. Si acum ca toti sunt atenti - vine focul, oameni buni. Si nu, nu va va bate Prometeu la usa. Va veti trezi cu Facem Records la scarita, batand cu ciocanasul in nicovala (anatomie de a 7-a). 1.
-facebook
Dupa piesa asta cu Alan si Kepa am observat un ciclu de comentarii de genul "S-a intors DOC", "asa, nu Ceai", etc. Nu s-a intors nimeni fiindca nimeni nu a plecat nicaieri. Inainte de a emite sentinta cum ca m-am ..."stricat" ar trebui sa stati un pic sa reflectati, criticilor muzicali, cum ca poate toata treaba e gandita. Fiindca este. Datorita pieselor gen "Ceai" am concerte, din cauza lor lumea e cu ochii si urechile pe mine/noi. Si acum ca toti sunt atenti - vine focul, oameni buni. Si nu, nu va va bate Prometeu la usa. Va veti trezi cu Facem Records la scarita, batand cu ciocanasul in nicovala (anatomie de a 7-a). 1.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
si datorita pieselor gen "ceai" cine e cu urechile pe el/ei atunci cand va/vor veni el/ei cu focul de la ardem case de discuri?
micile bucurii ale unor vandutzi care nau nimic de spus. sunt groaznici de 3 ani. vor fi si mai groaznici.
serios. e bun un azil hip hop poate il face arsura. e multa luma care are nevoie de ajutorul vostru. dati un sms si le platiti albumele si grishul.
micile bucurii ale unor vandutzi care nau nimic de spus. sunt groaznici de 3 ani. vor fi si mai groaznici.
serios. e bun un azil hip hop poate il face arsura. e multa luma care are nevoie de ajutorul vostru. dati un sms si le platiti albumele si grishul.
^ esti tras rau
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
- Banksy
exro79 wrote:^ esti tras rau

Intr-un fel are dreptate. Stiu oameni care au auzit prima data de Doc dupa Ceai si au zis "da, e ok tipu" apoi au dat de piese mai vechi si li s-a parut mai mult decat ok.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?