Jager - Cel Mai Album

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
DexStaR
The Drunken Master

Re: Jager - Cel mai album

Post by DexStaR »

inca una
peepee in ya girl's eyebrow
Obsesiv
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Obsesiv »

sunt convins ca albumul o sa fie tare rau
lipsa
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

O sa fie
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
ozn
de pe forum

Post by ozn »

A oferit 5 piese de pe el, toate tari, toate or sa fie tari. Nu cred ca mai vorbim ca "o sa fie", ci ca "e".
Am foi, foite si schite!
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Ai dreptate, e, ca de gata e gata de ceva vreme, exista in prezent :)
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
koulipak
fratele meu tu esti baiat

Post by koulipak »

cu albumul asta sper sa imi consolidez locul castigat cu multa truda aici la promovare/download. in viitor cine stie, poate ajung la hh romanesc.aaaa, ba nu, sa-mi bag p*** uitasem, pt hh romanesc tre' sa ai discografie de cel mult 1 piesa si multi tovarasi cu nume care sa garanteze pt tine. :bow:
NskY
#

Post by NskY »

frate, pe mine nu ma rupi ca mc, esti ok, iti faci treaba, nu pot sa spun ca nu imi place ce faci, dar nici ca esti in playlistul meu.

mi se pare ca o arzi un pic urat pe forum aici, eu inteleg ca esti mandru de ce faci dar nu inteleg de ce faci ironiile astea, care e problema ca topicul e aici? e un regulament pe forum, dan se ocupa de partea aia din forum (hip hop romanesc), si a scris acolo frumos care e regulamentul...

daca ai vreo problema cu cineva de la hip hop romanesc, zi aici clar cu cine si de ce.. suntem repari sau ce?

sper ca nu interpretezi gresit ce am scris, stiu ca esti un om ok, ca am mai schimbat cate o vorba. :)
koulipak

Post by koulipak »

sa iti raspund pe puncte..

primul punct:

si tu ma rupi ca producator/ beatmaker exact in aceeasi masura in care te rup eu ca mc...

restul punctelor:

"mc dedey" hh romanesc

pushlamale promovare/dld

ar trebuie sa conteze rapul nu regulamentele ajustabile dupa voia unora. spre ex citisem ca a scris keri ceva de genul: " ti se pare ca proiectul dedey e de promovare dld?" in secunda doi l-ati mutat.

din tot ce ai scris ma deranjeaza doar aia cu: "te inteleg ca esti mandru de tine" si plm. problema mea nu e ca e topicul meu aici, ca eu unul nici nu mi-am mai postat ultimele piese aici, le-au pus altii dupa cum se poate vedea. problema mea e ca regulamentul ala de care vorbesti nu e la fel pt toti.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

poi ce ma tu esti coleg de trupa cu keri?
koulipak

Post by koulipak »

ba imi cer scuze pt polemica asta pe care am creat-o. sincer vreau sa mi se stearga topicul, nu ma ajuta cu nimic ba chiar imi fac nervi. salut
NskY
#

Post by NskY »

koulipak wrote:sa iti raspund pe puncte..

primul punct:

si tu ma rupi ca producator/ beatmaker exact in aceeasi masura in care te rup eu ca mc...

restul punctelor:

"mc dedey" hh romanesc

pushlamale promovare/dld

ar trebuie sa conteze rapul nu regulamentele ajustabile dupa voia unora. spre ex citisem ca a scris keri ceva de genul: " ti se pare ca proiectul dedey e de promovare dld?" in secunda doi l-ati mutat.

din tot ce ai scris ma deranjeaza doar aia cu: "te inteleg ca esti mandru de tine" si plm. problema mea nu e ca e topicul meu aici, ca eu unul nici nu mi-am mai postat ultimele piese aici, le-au pus altii dupa cum se poate vedea. problema mea e ca regulamentul ala de care vorbesti nu e la fel pt toti.
koulipak wrote:ba imi cer scuze pt polemica asta pe care am creat-o. sincer vreau sa mi se stearga topicul, nu ma ajuta cu nimic ba chiar imi fac nervi. salut

nu imi vine sa cred ca mi-ai raspuns in felul ala... :)

tu mi-ai cerut mie instrumental (chiar daca nu s-a concretizat nimic), eu nu ti-am cerut tie colaborare, asta in primul rand... in al doilea, am si eu topic pe forum, postez pe acolo ce fac, poti sa spui acolo daca ai vreo parere despre ceea ce fac, eu am zis pe topicul tau.

suntem pe forumul hades totusi, iar keri e la hades, sau a fost, nici nu stiu daca mai exista hades si astea.. dar ar fi culmea sa ii zica dan lui keri ca "nu se poate, regulamentul e acelasi pentru toti....." cei care mai exista in gasca hades si inca fac in asa fel incat sa existe si forumul asta, ce beneficii au? daca nici atat nu se poate, nu stiu ce sa zic...

nu stiu cine l-a mutat, oricum nu eu, singurul topic pe care l-am mutat eu la hh romanesc a fost al lui krem.

ar trebui sa conteze rapul? perfect. fa tu un alt forum cu regulamentul exact cum esti tu de parere ca ar fi bine sa fie. nu e forumul meu asta, eu nu am nici un avantaj pentru ca sunt "moderator" pe forum... de fapt nici de asta nu ma mai ocup, atata doar ca mai schimb cate un titlu pe aici cand imi zice cineva..

am ramas neplacut surprins de reactia ta, mai ales acum cand zici ca vrei sa iti sterg topicul.. asa reactionau copiii de 15-16-17 ani acum cativa ani cand isi puneau piesele aici iar dupa ce apareau pareri gen "naspa" se atacau imediat. tu totusi nu ai primit nici pareri nasoale si inca vreau sa cred ca esti un om matur.

ma asteptam sa existe sanse sa te deranjeze ceva din postul meu, dar tocmai aia? am zis ca inteleg ca esti mandru de muzica pe care o faci, nu ca esti mandru de tine... dar daca te-a deranjat asta ce sa inteleg? ca nu esti mandru de ce faci? daca e asa, de ce mai faci?

orice promovare e binevenita dupa parerea mea, dar daca vrei, chiar o sa iti sterg topicul.. insa doar daca esti foarte hotarat

:)
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Inocent »

Hai ba frate, chiar conteaza cacatul asta pentru voi (ca sunteti la promovare sau la hhromanesc)? Credeti ca va mariti numaru` de fani la hhromanesc? Vin femei? Cine te stie si ii place ceea ce faci, da vestea mai departe (exemplu propriu, eu). Nu mi-o lua-n nume de rau. Numai bine.
NskY
#

Post by NskY »

nu conteaza pt el daca e sau nu la hip hop romanesc... conteaza ca e dedey la hip hop romanesc... de aia a facut dedey 30 de mii pe youtube intr-o saptamana, pt ca e la hip hop romanesc.

+ ca in regulament scrie si ca la hip hop romanesc se posteaza albumele care apar oficial, cu timbru, iar keri zice ca asa o sa fie si asta, deci respecta regulamentul
ozn
de pe forum

Post by ozn »

Mai sunt si altii pe acolo, frateleNORD e un bun exemplu.

La Jager sincer nu mai e Promovare, e direct hip hop. Ce trebuie sa faca sa ajunga acolo? Are album scos cu SQN, piesa cu Cedry2k (dupa parerea mea, o da mult mai bine decat Cedrea, pe bucata aia vorbesc si des cei care o asculta, imi sustin ideea), piese solo smechere si un album care o sa fie mult mai tare decat majoritatea de la HH Romanesc.

Nu afirm asta avand vreo prietenie stransa cu Jager, mai schimbam cate o vorba uneori, cum schimb si cu altii care sunt pe buna dreptate la promovare.

@Inocent, crede-ma ca iti pica naspa, vezi ca apar cate unii si au slot acolo, iar tu care ai mult mai multe de zis, esti pe aici.

E posibil sa-ti creasca si numarul de ascultatori, avand in vedere numarul mare de posturi de acolo si aici mult mai scazut.
Am foi, foite si schite!
koulipak

Post by koulipak »

te-am intrebat cu cat vinzi beaturile si tu mi-ai trimis unul despre care ai zis ca nu imi ceri nimic pe el pt ca "tot observi oameni ok pe net dar din nu stii ce motive nu ajungi sa interactionezi cu ei" etc. nu mi-a placut beatul. deci nu umfla situatia...ca eu am venit sa-ti cer beat la modul ca eram rupt de beaturile tale. in fine nu conteaza asta, daca nu imi place mie asa tare ce faci nu inseamna ca nu mai esti la fel de bun, e vb doar de gust. mie imi plac chestiile mai agresive iar tu esti mai muzical ca sa zic asa.am tinut doar sa iti raspund in acelasi mod in care mi-ai trantit-o tu mie.

iar referitor la chestia cu vizionarile si promovarea mai buna la hh romanesc, incearca sa faci exceptie de mine (ca pana la urma nu tre sa ma apreciez eu ci aia care asculta) si uita-te la unele nume de la promovare: pushlamale sunt cel mai bun exemplu, ce baturi au, ce flowuri etc. kepa ala la fel,omul are un flow senzational. are clipuri f bune etc. si apoi uita-te la hh romanesc si iti gasesc cel putin 5 care sunt cu 3 clase sub ei.

eu nu m-am cerut la hh romanesc, am fost doar ironic. si tu ca raspuns vii si imi arunci in fata o chestie cu regulamente si plm, de parca as fi ultimul prost care sa puna botul
Post Reply