DJ Jazzy Jeff @ Atelierul de Productie, 5 mai 2012

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

DJ Jazzy Jeff @ Atelierul de Productie, 5 mai 2012

Post by greuceanu »

Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Re: DJ Jazzy Jeff @ Atelierul de Productie, 5 mai 2012

Post by Mallone »

hai ca iar au inceput seriile de concerte tari :) prezent clar ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

ca tot vine caldura, si ca tot vine jazzy jeff, recomand mixu asta.
Image
http://soundcloud.com/freshngood-1/sets ... ick-boogie
Image
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
dan
Pop

Post by dan »

Image
Suzy

Post by Suzy »

ba, eu am castigati invitatie. :D ne vedem acolo care mai vine.

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
dan
Pop

Post by dan »

asta nu e show de ratat, DJ Jazzy Jeff & Mad Skillz

dan
Pop

Post by dan »

a venit ceva lume la show, momentan baga muzica sauce si vd

cam cald inauntru

dupa 2:00 am inteles ca va intra skillz cu jazzy jeff
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

REPOSTEZ PAREREA MEA DESPRE CONCERT SI AICI :

am fost aseara la jazzy jeff ( multumita lui gara de pe forum,care mi-a donat invitatia,el nemaiputand sa ajunga )
locatia e una dintre cele mai mari mizerii in care am fost vreodata. o fosta sala a unei foste cladiri apartinand MAPN,compusa dintr-un paraleliped maricel,cu scaune de marlboro pe stanga si pe dreapta,si in centru gol ca o rusoaica batuta la poker ... cand am intrat,am zis ca m-am intors acum 9 ani,la banchetul de clasa a 8-a ... mai lipseau oarece balonase si profesori grijulii,ca-n rest,era intocmai atmosfera de banchet de copil caruia abia i s-a uscat cerneala de pe buletin.
inauntru,aerotermele de aer conditionat erau atat de multe,incat lipseau cu desavarsire,facand aerul irespirabil,atunci cand s-a strans lumea. asta e un lucru regretabil si taxabil.
la bar,o mizerie ordinara,gen kristal glam club ( club de pastilati,unde apa plata e lege ),un singur tip de bere ( Grolsch - bere pe care eu unul n-o gust absolut deloc ),whisky servit la pahar de plastic ( ce ordinarie,frate ! ),cola la cutie ( macar asta a fost ok ) si apa plata. "meniul" lor era compus dintr-o seama de fituici trase la imprimanta,pe care platitorul regasea lista cu "multele" produse puse la dispozitie de patronatul clubului ...

a fost prezenta multa reparime ... venise nimeni altu,koma,deliric,sera etc etc ...
din cauza atmosferei insuportabile din buncarul ala numit "atelierul de productie" ( productia glandelor sudoripare,if you ask me ),am stat mai mult afara,fiindca ma sufocam daca ramaneam acolo prea mult ...
la ora 2 si un pic noaptea,a intrat in sfarsit your's trully,cousin jazzy jeff,insosit de skillz. saracu' nimeni altu venise cu o strofa de acasa in memoria lui MCA de la Beastie Boys,strofa pe care n-a apucat s-o dea,ca se panicase skillz,atunci cand l-a rugat s-o dea. totusi,la un moment dat in timpul showului,a strigat un mare rip pentru MCA.
din partea lui jazzy jeff a fost super show. a bagat exact muzica aia care-mi place mie ... un blend al hiturilor disco din anii '80,al rapului oldschool si al celui golden age din anii '90. super muzica,super set,super atmosfera ( a stiut omu' sa faca show,nu s-a jucat ! )
exact oamenii de genul asta fac ca hip-hopul sa capete cat mai multi fani. mare respect pentru oamenii ca jazzy jeff !
Suzy

Post by Suzy »

ba, la atelierul de productie nu vii sa te etalezi. vii sa asculti muzica, sa vezi un concert, sa vezi un dj bun. nu arata mega fancy locatia, dar e curata, nu cade tavanul pe tine, nu sunt sparte geamurile etc. eu zic ca e mai mult decat decenta. da, a fost o problema cu aerisirea, ca am transpirat in ultimul hal. dar, haide boss, ce are ca-ti da whisky la pahar de plastic? :lol: :lol: mie sincer mi se pare mult mai civilizat asa. decat sa-mi dea pahar de sticla sa beau dupa toti sidosii. ca le spala ei, dar nu cred ca-si dau mare silinta. asta nu e club propriu zis. e o locatie unde se tin diverse evenimente. ma rog, eu merg aici de cand s-a deschis si a evoluat destul de mult si au trecut o groaza de nume tari prin ele, mai multe decat o sa vada vreodata boa si bamboo la un loc. si eu o sa prefer mereu o locatia de asta "alternativa" intr-o fosta fabrica/atelier etc, decat un club cu candelabru in mijloc, canapele de piele si baietasi si fete cu iq sub nivelul marii.
jazzy jeff a bagat frumos. m-am simtit bine asa, ca nu mai fusesem demult la ceva rep.

Suzy

Post by Suzy »

si nu inteleg cum poti ridica in slavi locatiile care din punct de vedere cultural au facut fix ZERO sau chiar cu minus si sa dai cu parul in cele care chiar fac treaba si care ar trebui sa fie in numar mai mare.

Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

eu nu ridic in slavi locatiile alea,ridic in slavi conditiile oferite. daca puneau si ei cateva aeroterme de aer conditionat si diversificau meniul putin ( da,aia cu paharul normal e un argument pertinent,si-ti dau dreptate,ca n-am ce sa-ti zic ),era o locatie super ok,chiar n-aveam ce sa comentez ...
si nu e o locatie curata,baia arata nasol rau.
daca rezolva cele 3 probleme majore,recte aerisirea,meniul si toaleta,e o locatie demna de luat in seama. oricum,daca vine un nume precum jazzy jeff,ajunge sa mi se rupa si tot stau.
pacat,as fi vrut sa-l ascult pe jazzy jeff in aer liber,la o terasa mai izolata asa,unde sa vina exact aceiasi oameni de aseara,numai sa fie in aer liber.
imi pare rau ca nu te-am vazut aseara,ca te salutam si beam o bere,ceva ... cand ma mai vezi pe undeva,trage-ma de maneca sa bem o bere :)

a,si inca o treaba. locatiile precum BOA nici nu vor sa se specializeze pe cultivarea clientilor care le calca pragul ( bamboo a adus cateva nume tari,n-ai ce sa zici ),fiindca daca ar vrea,ar avea o putere financiara peste toti organizatorii de la noi ...
iti dai seama ca si mie imi pare rau ca BOA sau Bamboo nu aduc asa des artisti tari ( ma rog,BOA nu aduce deloc ),fiindca as veni aproape la fiecare concert ...
Suzy

Post by Suzy »

ba, nici eu nu te-am vazut. si ai zis ca nu vii si nu m-am mai uitat dupa tine sau ceva. :( ba da, mai sunt de schimbat la locatie, dar nici nu cred ca se face mare profit ca sa se schimbe prea multe din moment ce eventurile sunt o data la cateva saptamani.

NCristian
forumilian

Post by NCristian »

am avut si eu invitatie , mi-a placut jazzy jeff dar da a fost mult prea cald si mai mult am stat afara
Suzy

Post by Suzy »

ai baut bere la pet ca boschetarul. besi in plm in revenge de sarac.

Post Reply