Dayz - One Blood Freestyle NEW

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

antobeats
tanar

Dayz - One Blood Freestyle NEW

Post by antobeats »

Freestyle nou de la Dayz: http://www.youtube.com/watch?v=tDUFRxM3Fgc&feature=plcp
Ce parere aveti?
Nae.
.|.

Re: Dayz - One Blood Freestyle NEW

Post by Nae. »

ma omule, dar de ce e la promovare si download? dayz nu e roman? ce daca nu canta in romana inseamna ca e din somalia? e roman, trebuie sa fie la rap romanesc! numai haiteri p-aici.
oricum, de apreciat ca deschizi cate un topic pentru fiecare strofa a lui, ca asa, daca era doar un singur topic unde puneai TOT era cam obositor!
keep up the good work, si insista pt. hip hop romanesc!

ca doar nu o fi kenyan omul
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Inocent »

Ba frate, chiar ai de gand sa continui sa deschizi cate un topic pentru fiecare piesa? Esti obositor.
antobeats
tanar

Post by antobeats »

Da chiar am de gand, vreo problema? fac ce vreau, nu imi spui tu sau georgica ce sa fac. Esti tata? sau cum ca nu inteleg? daca nu va convine dati-mi ban! Asta sunt eu, sunt mai obositor, nu te pune nimeni sa intri pe topicu asta, cand il vezi ca-i deschis de mine, fa-te ca nu-l vezi, ignora-l!
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

Există niște reguli care controlează măcar într-o mică măsură felul în care te promovezi la secțiunea asta (nu c-ar apărea vreodată cine știe ce pe-aici) ca să dea vizual șanse egale tuturor și să fie mai ușor de găsit diversele piese de către oricine intră aici. (De aici și treaba cu topicul unic pentru artist, topic unde intră toate piesele / albumele etc.). Iar secțiunea de "Hip-Hop Românesc" și standardele după care sunt filtrați artiștii care apar acolo sunt, din câte știu, decizia moderatorilor forumului (ochiometric, în funcție de cât de cunoscut / important e artistul respectiv).

Nu ești cu nimic special, nu i s-a năzărit nimănui să îți facă ție viață grea pe forum.

Asta am zis în cazul în care a fost o neînțelegere și nu doar impertinență de repăr din partea ta.

Cele bune
Nae.
.|.

Post by Nae. »

antobeats wrote:nu imi spui tu sau georgica ce sa fac
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

antobeats citeste regulile forumului inainte sa postezi si sa te certi aiurea cu lumea pe aici. nu vrea nimeni sa-ti dea ban. dar daca tot esti asa iritat si deranjat esti liber sa nu mai postezi pe forum, chiar nu te opreste nimeni :)
muie copos
Nae.
.|.

Post by Nae. »

ce nu-mi plac astia impaciuitorii...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

tu vezi ca esti la munca, nu mai freca menta pe forum
muie copos
antobeats
tanar

Post by antobeats »

Ma baeti, imi dau seama, cu adevarat cat de prost am fost eu ca am postat aici(intentia mea fost buna,nu ma asteptam sa imi sara toata lumea in cap), e clar ca nu prea sunt placut peaici, si nu e locul meu aici, asa ca nu am sa mai postez niciun comentariu sau topic vreodata pe acest forum. Rog un admin daca poate sa imi sterga toate posturile si userul, as fi recunoscator. Salut!
Nae.
.|.

Post by Nae. »

ce deja vu... :))))))))
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

mania persecutiei .. se traieste de fiecare data cand un repar de pe forumul hades este aproape de varsta majoratului :))
muie copos
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Inocent »

antobeats wrote:Da chiar am de gand, vreo problema? fac ce vreau, nu imi spui tu sau georgica ce sa fac. Esti tata? sau cum ca nu inteleg? daca nu va convine dati-mi ban! Asta sunt eu, sunt mai obositor, nu te pune nimeni sa intri pe topicu asta, cand il vezi ca-i deschis de mine, fa-te ca nu-l vezi, ignora-l!
Fa-te ca te maturizezi. Numai bine.

Semnat: Prietenul lui Georgica.
Nae.
.|.

Post by Nae. »

si sa zici 'sarumana' la fiecare de aici, ca daca nu eram noi, numarul vizualizarilor era undeva pe la un sfert din cat e acuma
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

E interesant să observi cum se repetă fenomenul ăsta la infinit
Post Reply