Pilu wrote:Skizzo Skillz nu imi place
Ce a scos Pacha nu-mi place [ e parere personala ]
Si mai sunt , am mai vazut pe facebook puse d'astea iesite proaspat....
Dacă nu-ţi place ţie,asta nu înseamnă că e ţigănie..spre exemplu nici mie nu-mi place extrem de tare ce-a scos Pasha,da' nu consider c-a scos o ţigănie.
Mallone wrote:dar de unde ai dedus tu prietene ca a afirmat el ca e vreo tiganie ce-au facut ei ?
De aici:
Pilu wrote:Parca nici nu-ti mai vine sa asculti hip-hop romanesc la ce tiganii ies in ultima vreme
hanno wrote:
Pilu wrote:Parca nici nu-ti mai vine sa asculti hip-hop romanesc la ce tiganii ies in ultima vreme
pai ce alte tiganii au iesit?
Pilu wrote:Skizzo Skillz nu imi place
Ce a scos Pacha nu-mi place [ e parere personala ]
Si mai sunt , am mai vazut pe facebook puse d'astea iesite proaspat....
Tiganie in sensul ca melodii urate , slabe...slang de sibiu Oricum am spus ca e parerea mea , asa le consider eu , fiecare gandeste diferit.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
mizeria aia ordinara de la skizzo skills e facuta pentru neococalarii care au impanzit centrul vechi ...
frate,eu n-am absolut nimic cu muzica cu tenta mainstream ( din contra,o incurajez enorm ),cu conditia sa fie facuta cu responsabilitate si asa cum trebuie ...
pseudo-cacaturile astea imi produc maxima sila ... nu sunt hater absolut deloc si n-am nicio treaba cu nimeni,numai ca nu pot sa raman impasibil atunci cand urechile-mi sunt deranjate de rebuturi muzicale gen piesa aia de la skizzo skills ...
Si totusi , cu tot cacatul pe care il contine , e mai buna decat 90% din piesele care's deja la kiss fm
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.