3 martie ..:: CTC si invitatii (150 minute)

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

BadBitch wrote:
[Gh1mpe] wrote:sa vezi ce cuie`n cap iti bat io raluco =))) :mrgreen:

auzi...tu vii cu scandal din Cta?? ia vezi :lol:
nu, vine cu CUIE :butch:
blindless
PIESA

Post by blindless »

imi dau picioare in gura!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x
"I needed to be here...But then i wanted to be here with you...And it's killing me to know that you'll never believe that..."
Image
AAF
stiutor

Post by AAF »

Fratele merge la concert deci ne vedem acolo :D
Image
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

wow ce seara..comentariile sunt de prisos...cine a fost acolo stie ce atmosfera a fost...cum era de asteptat CTC-ul a aruncat sala in aer...cu toate ca si cedry2k si pirats klan au facut super atmosfera...dar...pacat...pacat de sonorizare...nu am mai auzit o asha sonorizare proasta niciodata cred...bassii au lipsit cu desavarsire..etc. oricum peste toate...a fost o seara prea tare :P
Image
Image
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

da, a fost super tare.mi-am luat la coate in gura si in burta la pogo :lol:
a fost scandaaaaaaaaaaaal.
sonorizarea a fost intradevar proasta :(
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

dupa concertu lu WTKB asta a fost cel mai tare din viata mea...nu mi vine sa cred cum a sarit sala cand a venit ctc-u pe scena...sa vezi o sala intreaga cum da din maini si sare si se manifesta..e ceva fenomenal...pacat de unele melodii ca nu au iesit cum s-a vrut din cauza sonorizarii si a microfoanelor alea de kkt...dar ce mai conteaza...a fost super!!! ctc chiar stie sa faca show :idea:
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

mi-a placut foarte mult.. am facut si eu putin pogo dupa care m-am linistit si m-am dus intr-un colt.. dupa concert m-am culcat vreo 20 minute pe canapele acolo.. dupa care m-am trezit.. am stat pana s-a terminat after-party-ul :) .. acum sunt ragusit si mort de foame :D ... d-abia m-am trezit. oricum.. a fost scandal, haos, bahaos, rupere..
The Golden Jubilee
Undercover-ul lui Dracu

Post by The Golden Jubilee »

Personal mi'a placut concertul ; de departe unul dintre cele mai bune concerte la care am fost ... s'au pregatit oamenii , au cantat din suflet si au facut show ; ce nu mi'a placut : sonorizarea , care a fost la pamant , Doctoru nu se auzea deloc , Deliric isi uita din cand in cand versurile , Vd nu era dublat cand trebuia ...si astea cred ca sunt o consecinta a sonorizarii ...bine cu exceptia lui Toto , care oricum a fost simpatic :oops: ; Cedry2k mi s'a parut cel mai tare , clar e nebun omu la cum canta :))))
ala care facea breakdance pe la 3 era Dragonu? =))))))))))))) oricum l'a luat Doctoru , la cum dansa 8)

:bow:
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

un concert pe care-l asteptam inainte sa stiu k va fi organizat ceva de genu asta.. toata lumea a prestat bine, pakat de sonorizarea kre a redus mult potentialu. akum k sa fiu usor sugator de pula ..cedry2k m-a pus in cur, omu ala e absolut plin de talent , urlam k un nebun knd presta el; deci asa talent sa-mi bag pula dak am vazut la orice alt mc, jur! dak mi-ar citi postu i-as zice sa scoata in pula mea un album sa se dezlantuie de tot. daca mi-ar citi postu... (omu chiar face palpabile metaforele cu scuipatu de flacari si alte nebuneli, e o bestie pe scena si nici nu tre sa se dezlantuie dansand si altele...face totu doar cantad) gata nu mai sug pula
Amber
fratele meu tu esti baiat

Post by Amber »

f tare concertul :D me likey.. oricum CTC ruleazaaa... 8)
Shearer
old school

Post by Shearer »

super concertu
pacat de sonorizare
am filmat o gramada acolo , cred ca i-am stresat pe aia :lol:
VeVe
tanar

Post by VeVe »

prea adevarat a fost...si tare rau la sfarsit..vroiau astia sa ne dea afara si nu vroia nimeni sa plece iar astia au mai bagat cva acolo (ldoc si deliric) dsi erau super obositi...prea tare!!! :D kiar k a fost scandaaaaaallll....
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

am uitat de deliric...pakat de piesa scurtcicuit....imi place mult piesa aia. pakat de ea. si kiar as vrea sa-l intreb diverse kestii pe deliric in leg cu piesa aia...k nu am inteles-o 100%
Last edited by tvrr_1 on Sat Mar 04, 2006 7:02 pm, edited 1 time in total.
Shearer
old school

Post by Shearer »

ce a zis yolo de deceneu?
am vazut ca a zis si raku apoi ceva si nu prea am auzit dar aia aplaudau :)
AAF
stiutor

Post by AAF »

Nu mi-au placut Furnicile si FankTasik(sau cum se scrie) aia , Kgula tata tu ce patisi ma?ce dracu erai asa de sictirit?Am observat ca Dox era la fel din cauza sunetului.....:(
Sonorizarea a fost de kkt frate, de kkt, mai bine va luati mike-uri cu fir si va zic eu ca iesea mai bine dar poate va impiedicati in fir cine stie.....
Apropo in dreapta scenei erau persoane care nu au avut loc in fata nu se putea indrepta atentia si spre ei? ca parca si ei au platit 100 de mii sa va vada da plm....
Zale foarte bine ca intotdeuna , Baeti cu Platanu excelent , Bitza la fel ca , Kgula scitirit .
Frate nu stiu ce sa zic in mare parte a fost bine dar ati cam gafat.....si cu sunetu da-l in masa ca puteati sa va opriti activitatea 30 de minute sa il rezolvati sa va auda lumea cum trebe...decat sa ziceti ceva pe acolo si il aud pe VD:Hai ca stiti versurile ce plm , Pai stai frate asa imi pun eu micu in mana acasa si ma apuc si cant CTC si nu mai dau si 100 de mii, e si asta o kestie.
Pe viitor foarte multa atentie la sunet.
In rest la cat mai multe albume.
Image
Locked