3 martie ..:: CTC si invitatii (150 minute)

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

poze...vrem poze...ca la cate aparate levitau pe acolooo :roll: ...trebuie sa se fi facut o gramada de poze...totul e sa le puna cineva shi aici :wink:
Image
Image
Lobontzica
tanar

Post by Lobontzica »

aproape_om wrote:...nu am mai auzit o asha sonorizare proasta niciodata cred...bassii au lipsit cu desavarsire..etc.
bashii mi-au facut mie sa-mi vibreze pantalonii !!! :shock: cum sa nu fie? ce-i drept, eu am stat si in fata, mai era cat de cat.

aaf, de ce sa nu-ti placa man oamenii aia? au fost chiar ok, doar ca au avut ghinionul sa fie primii ... si la ce mic-uri erau acolo :cry: s-au prezentat totusi ok.

oricum a fost concertul din cauza problemelor tehnice :mrgreen: ... happy ca nu l-am ratat

P.S. 1.lyonesse, sper ca ai ajuns bine home, sowwy ca nu am mai apucat sa ne gasim la final
2. multumesc gaborilor si tipului din fata de la opera (care te simti..thx man) care mi-au spus pe unde gasesc clubul , ca nu stiam :lol: :lol:
Si tu la fel ca mine ai trecut deja prin multe../ Au fost putine bucurii, mai mult momente neplacute. /Erau clipe cand toate te enervau, / Sau seri in care nici macar tigarile nu te calmau!
KaTaNa
AAF
stiutor

Post by AAF »

Pt ca nu imi plac mi-e textele lor si stilu...nu e vb ca au fost primi sau ceva de genu asta...Habar nu au sa faca atmosfera mai ales fiind primi frate , pai trebuiau sa ridice lumea in picioare sa scandeze si cu sunetu am mai zis 30 de minute nu murea nimeni daca se kinuiau sa faca ceva l-am vazut pe Dox cum se agita pe acolo sa fie bine dar....tot degeaba frate.....
Image
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

chiar ca dificultati tehnice frate .sonorizarea a fst nasoala
da in rest super tare concert mia plaqt fucktastiqs ,eqinox ,zale .

a da si CETECE CETECE CETECE CETECE CETECE :D

super tare bravo baieti un big up pt ctc .

nasoala treaba q nu aveam si noi o garderoba ceva

ati luat tricouri astea ??
Shearer
old school

Post by Shearer »

yo mi-am luat un tricou albastru
dar trebuia sa-mi iau xl nu xxl :lol:
Lobontzica
tanar

Post by Lobontzica »

mda aaf.... dar lasa ca o sa mai aiba timp sa se "cizeleze" intr-ale show-ului si poate o sa-ti placa :mrgreen:
dox indeed s-a agitat la greu ... da cine sa-l ajute? soarta?
asta e. decat deloc bine si cu probleme de astea :mrgreen: , ca cine stie cand mai prindem un asa "tur de forta" :shock:
a fost misto si turntable-ul, dox si :D faibo rull :mrgreen:
Si tu la fel ca mine ai trecut deja prin multe../ Au fost putine bucurii, mai mult momente neplacute. /Erau clipe cand toate te enervau, / Sau seri in care nici macar tigarile nu te calmau!
KaTaNa
pustiu
tanar

Post by pustiu »

sonorizare infecta....in rest totu' oky :lol:

un set de poze http://rapidshare.de/files/14665189/c.t ... e.rar.html

@Lobontzica - np
AAF
stiutor

Post by AAF »

Da cine stie...
Daca nu imi plac asta nu inseamna ca am ceva cu ei doamne fereste..nici Da Hood nu mi-au placut la inceput dar acuma imi plac la nebunie..orice se poate schimba...
Image
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

am uitat sa zik de turntable science...jmekereanu...demult imi doream si ceva de genu asta...nijte invisible scratch pickels in miniatura..nu o zik in sens depreciativ..dimpotriva ..sunt mandru...astept albumu din toamna..k asa am auzit eo
[Gh1mpe]
tanar

Post by [Gh1mpe] »

sa facem un fel de inventar:> pe la 9-9juma intru si io`n club ... muzica buna .. pwla mea proiectii .... inca putin incepe concertu .. intra furnicutzele .... oamenii m-au uimit ... presupun ca o fi primu lor concert .. poate ma insel ... dar au dat super tare mai ales ala mai mic si mai dolofan:D .. ce flow avea :) .... funktastiks dupa aia ... destrabalare nu altceva:P dupa ei .. numai stiu cine urmasera poate scap si io .. asta :)))) vine CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC CTC yeeeeeeeeeeee destrabalare totala maini in aer atmosfera super tare agitatie pfoaaaa:D parca mai vreau cel putin doo concerte:D piratzii .. neau relaxat putin .... carbon cu cedryk au rupt in doo mic`urile mai ales cedry2k pace pt el :) si pwla mea .. ma cam dor degetzelele .... asa ca .. restu se subintege ca a fost super tare .. mai ales zale :) deci ... big up for all those who performed last night @Preoteasa si numa bine :D
sunrah
.

Post by sunrah »

AAF wrote:Kgula tata tu ce patisi ma ?
... Nu a patit nimic. Era in stare perfecta.
Cat despre sunet, cauta-l pe mosu' ala de 60 de ani, tranteste-i una in cap, ca data viitoare cand se mai tine vreun event la Preoteasa sa existe un sunetist cat de cat. Nu a fost vina acestora, ei au intervenit cand si-au dat seama, fapta-i distorsionata, consumata!

M-am simtit excelent, chiar daca n-au cantat multe piese ce erau pe lista (Cum vezi viata), am fost putin dezamagita, dar mi-a trecut totul la after party. Imi doream foarte mult sa ascult Looking for Love (nu-i nimic, o ascult acum), stiind ca o are Paul pe vinyl, n-a fost sa fie, oricum, multumesc Faibo si Paul. Singurul om care pot spune ca mi-a lasat un iz amar a fost Naighba, nu l-am mai vazut de mult timp prestand live, in orice caz.. :-S.. nasol! Hahaha, la after party eram (cred) singura fata ce sarea p-acolo, eu cand aud old-school nu pot sta jos, chiar daca am tocuri (mai rar), super piese, super mc's.. Jeru, Guru, Big L s.a.m.d. Dupa care am plecat cu taxy in care se ascultau manele, l-am rugat pe domn taximetrist sa schimbe. :lol:

Nota 8'50 pentru concert, 9'00 pentru afterparty!!!

P.S.: More to come.
you just never know when you're living in a golden age.
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

aproape_om wrote:...nu am mai auzit o asha sonorizare proasta niciodata cred...bassii au lipsit cu desavarsire..etc.
"bashii mi-au facut mie sa-mi vibreze pantalonii !!! :shock: cum sa nu fie? ce-i drept, eu am stat si in fata, mai era cat de cat."

ha...sry dar poate nu stii care este bass-ul...eu ma refeream la bass in adev sens al cuv... la volumul ala iti simteai pantalonii vibrand chiar daca bagau muzica de opera... :wink:

si aaf...mai las-o frate cu suta aia de mii ca ti-i dau eu data viitoare...dobrescu a spus faza cu versurile de atmosfera...nu pt ca ii era lui lene sa cante...cat despre furnici...nuj frate...dar cand incepi sa canti...mai ales primul....si te lovesti de un sunet ca ala...iti vine sa iti bagi ceva in tot...shi in al doilea rand...cum sa iti placa daca nu i-ai auzit...tot din cauza sonorizarii lamentabile...chiar ma intrebam cine o sa comenteze si o sa fie nemultumit..ca tot timpul trebuie sa fie cineva...trebuie apreciati pt atmosfera pe care au facut-o tinand cont de conditii...respect pt asta
Image
Image
aforic
fratele meu tu esti baiat

Post by aforic »

mereu se gasesc comentatrii de facut la adresa unor oameni care probabil nici nu citesc ce scrieti voi pe aici....CTC au fost tari frate ce pula mea...daca ascultati Hip Hop...apreciatzi-l la adevarata valoare...cometariile nu isi au sensul..ca iti ecsprimi o parere Pro...da!! e okei..e normal sa iti materializezi un gand de bucurie in scris....da ca"nushtu cum kagula a fost nushtu ce...ala si-a uitat versurile...ala nu era dublat nushtu cum....FunkTastics(asa se scrie) si Furnicile au fost nashpa..." ..cand o sa ajungeti sa faceti asa ceva atunci aveti dreptul de a critica...pana atunci criticati-va pe voi...ptr ca...aceste critici trag in jos trupe.....deci...

MUIE PTR CRITICI PROASTE LA ADRESA CONCERTULUI DE ASEARA!!

Pace Hades Records & Facem Records ..
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

care are poze la rezolutie mare.....?
am nevoie in seara aceasta...
Image
Beware the beast man...
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

astept sa vad cum e treaba pe 11 la Timisoara 8)
Locked