Haarp Cord
Re: Haarp Cord - Vremuri din urma (Album 2012)
nu,dar nu e rep numai cu Iisus.
-
- Niciodata un nimeni
ba,nu stiu despre ce vrea suzy sa se cante,dar si sa canti despre religie in continuu,mi se pare jenant ... bag pula-n religia lor ... vreau sa aud muzica cu mesaj,cu atitudine,nu sa-l strecoare subtil pe dumnezeu in fiecare piesa,fiindca devine obositor si enervant.Boka wrote:pai normal,suzy ar vrea sa cante numai despre droguri si cacaturi fara mesaj daca se poate.In sfarsit,abia acum pot spune ca imi place ce baga Cedrea.Si Dragonu.
eu inteleg ca oamenii se schimba,se maturizeaza,isi mai slefuiesc personalitatea si mentalitatile odata cu trecerea timpului,dar astia parca prea se schimba de la album la album ...
mai deunazi,dragonu' spunea ca "e iadu' crestinilor ortodocsi,infantilizati,retardati si prosti",si acum crede in dumnezeu si canta pe alocuri despre religie. mie unul mi se pare ipocrizie maxima s-o arzi asa ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Mai zicea si ca nu crede in vreo forta divina.
Ce ma? Dute-nplm si asculta Alchimia Veninului inca o data si apoi vino sa ne zici cacaturile astea! Nu am avut nimic pana acum cu tine, dar sa-mibagpula-n opiniile si gusturile tale muzicale.Boka wrote:pai normal,suzy ar vrea sa cante numai despre droguri si cacaturi fara mesaj daca se poate.In sfarsit,abia acum pot spune ca imi place ce baga Cedrea.Si Dragonu.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
^exact
nu, nu vreau sa cante despre droguri, imi plac si mie drogurile, dar devine plictisitor cand toti fumeaza paie si trag pe nas si p.ula mea. doar dragonu si chimie vreau sa-mi cante despre droguri ocazional, in rest nu am pretentii de la nimeni. una e sa ai un mesaj care sa militeze pentru pace si buna intelegere si una e sa negi stiinta. las-o-n p.ula mea de treaba, ca n-ai nevoie de isus si de fecioara maria si sa pupi icoane ca sa fii un om bun. ce p.ula mea, stau sa ascult Pocaitii in slbz? toata lumea s-a crestinat acum?
ma rog, zic punctul meu de vedere aici. oricum oamenii au destui fani si daca asta le place si asta simt, sa faca in continuare. dar cam asta e parerea mea.
nu, nu vreau sa cante despre droguri, imi plac si mie drogurile, dar devine plictisitor cand toti fumeaza paie si trag pe nas si p.ula mea. doar dragonu si chimie vreau sa-mi cante despre droguri ocazional, in rest nu am pretentii de la nimeni. una e sa ai un mesaj care sa militeze pentru pace si buna intelegere si una e sa negi stiinta. las-o-n p.ula mea de treaba, ca n-ai nevoie de isus si de fecioara maria si sa pupi icoane ca sa fii un om bun. ce p.ula mea, stau sa ascult Pocaitii in slbz? toata lumea s-a crestinat acum?
ma rog, zic punctul meu de vedere aici. oricum oamenii au destui fani si daca asta le place si asta simt, sa faca in continuare. dar cam asta e parerea mea.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
primul album n-a fost nici despre droguri si nici despre dumnezeu, asa ca nu stiu ce va cacati pe voi atat
am ascultat.Si mi se pare zob albumu ala(motivele le-am mai spus).Asta mi se pare de 1000 de ori mai tare(cred ca e inutil sa mai spun ca asta e parerea mea).Cat despre bagat pula,da-i inainte.Si eu imi bag pula in gusturile si opiniile tale.Si in ale lu Suzy,ca vad ca "exact".dany wrote:Ce ma? Dute-nplm si asculta Alchimia Veninului inca o data si apoi vino sa ne zici cacaturile astea! Nu am avut nimic pana acum cu tine, dar sa-mibagpula-n opiniile si gusturile tale muzicale.Boka wrote:pai normal,suzy ar vrea sa cante numai despre droguri si cacaturi fara mesaj daca se poate.In sfarsit,abia acum pot spune ca imi place ce baga Cedrea.Si Dragonu.
Suzy,nu am auzit nimic de pupat icoane si obiceiuri de cacat,pe aia am si eu boala,dar despre ce baga acum e la nivel spiritual,e altceva,numai ca voi,astia,atei,pt tot ce depaseste forma fizica,o dati pe aia cu crestinismul.Au si elemente crestine auxiliare,dar mesajul e altul.In fine,e vorba de gusturi si atat...numai ca unora le place sa isi bage pula in ele ca ei tre sa aiba intotdeauna dreptate si restu sunt retardati.
stii care e chestia?nu te obliga nimeni sa asculti.unii aveti niste pretentii de parca artistii v-ar fi voua datori cu ceva.Suzy wrote: ce p.ula mea, stau sa ascult Pocaitii in slbz?
-
- dimineata verific forumu
Dane, se va gasi la lansare si mixtape-ul Chronic prezinta Sez - sezonul 1 si Carbon - catharsis? Am fost plecat si am ramas in urma.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ai citit si sfarsitul postului meu?fablle wrote:stii care e chestia?nu te obliga nimeni sa asculti.unii aveti niste pretentii de parca artistii v-ar fi voua datori cu ceva.Suzy wrote: ce p.ula mea, stau sa ascult Pocaitii in slbz?
"ma rog, zic punctul meu de vedere aici. oricum oamenii au destui fani si daca asta le place si asta simt, sa faca in continuare. dar cam asta e parerea mea."
tocmai ca am vrut sa scot in evidenta ca nu-mi sunt datori cu absolut nimic, fac ce vrea pl lor. era doar un rant, nimic mai mult.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
se vor gasi si se va gasi si noul cd sisuamas wrote:Dane, se va gasi la lansare si mixtape-ul Chronic prezinta Sez - sezonul 1 si Carbon - catharsis? Am fost plecat si am ramas in urma.
Dane, un tracklist pe cand?
domina ca sa nu fi dominat!
+1Eu pot sa jur ca daca Haarp era compusa din alti oameni nimeni nu ii asculta , avand in vedere despre ce canta.
problema e ca incepe sa nu mai fie strecurat subtil ci sa fie promovat agresivnu sa-l strecoare subtil pe dumnezeu in fiecare piesa,
"Vechiul Testament, destul de coerent"...
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?