pentru ca nu-si da cu parerea despre muzicaSuzy wrote:de ce zici ca se mananca c***t atunci cand lumea isi zice parerea despre muzica?
Haarp Cord
Re: Haarp Cord - Vremuri din urma (Album 2012)
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
lol.
pai nu despre subiectele abordate de ei se vorbeste? cum nu-si da lumea cu parerea despre muzica?

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
lumea-si da cu parerea intr-un fel de extremism anti-crestin care s-ar putea sa fie mai stupid decat ala crestin doar pentru ca e anti.
pe de alta parte eu vad zeci de mesaje importante pe langa ala crestin care uneori nu-i decat in mintea unora care aud anumite cuvinte si nu pot sa treaca dincolo de chestia asta .
nu-s deacord nici eu cu niste chestii pe care le zice dragonu dar prefer oricand asa ceva decat instigare la consum de droguri
pe de alta parte eu vad zeci de mesaje importante pe langa ala crestin care uneori nu-i decat in mintea unora care aud anumite cuvinte si nu pot sa treaca dincolo de chestia asta .
nu-s deacord nici eu cu niste chestii pe care le zice dragonu dar prefer oricand asa ceva decat instigare la consum de droguri
am impresia ca dragonu e in plus in combinatia asta, daca dispare si el iacata ca se concretizeaza in sfarsit prioectul Eqinox. Ma bine se apucau de treaba de pe vremea aia.
-
- fratele meu tu esti baiat
creTzu wrote:
exaaaaact!!!creTzu wrote:lumea-si da cu parerea intr-un fel de extremism anti-crestin care s-ar putea sa fie mai stupid decat ala crestin doar pentru ca e anti.
pe mine nu crestinismul ma deranjeaza, ci faptul ca sunt bigoti si extremisti
eu din piesa asta inteleg ca instiga la ura fata de atei si fata de alte religii, poate am eu pete pe creier si gresesc.. dar stim cu totii ca exista foarte multi fani care nu pricep mare lucru din muzica asta si pentru care mesajul e axiomatic; astia pot descoperi foarte usor ca sunt xenofobi, ca evreii sunt dusmanii crestinismului si ca intra in aceeasi oala cu masonii si alte chestii din astea; de data asta nu imi dau cu parerea
referitor la droguri e relativ: sunt o gramada de pusti care ascultau Specii si rupeau legalele, doar ca nu Specii au deschis magazinele de vise.. daca nu ascultau Specii, ascultau altceva; din ce oameni stiu eu nu s-a drogat nimeni din cauza ca le-a placut promo-ul de pe bloc si nici nu s-au lasat cand au incetat Specii sa mai cante despre asta; se drogau ascultand Amenitarea Maimutei si Alchimia Veninului, acum se drogheaza ascultand Clipa Schimbarii si Haarp Coord si baga feel despre problemele sociale din Romania
ca sa schimbi ceva la societate e nevoie de un reset total si mondial, nu sa te intorci la ceva care in trecut a dat gres
@ Boka: nu te mai caca pe tine, tu te bucuri din cauza ca-s crestini si atat
eu din piesa asta inteleg ca instiga la ura fata de atei si fata de alte religii, poate am eu pete pe creier si gresesc.. dar stim cu totii ca exista foarte multi fani care nu pricep mare lucru din muzica asta si pentru care mesajul e axiomatic; astia pot descoperi foarte usor ca sunt xenofobi, ca evreii sunt dusmanii crestinismului si ca intra in aceeasi oala cu masonii si alte chestii din astea; de data asta nu imi dau cu parerea
referitor la droguri e relativ: sunt o gramada de pusti care ascultau Specii si rupeau legalele, doar ca nu Specii au deschis magazinele de vise.. daca nu ascultau Specii, ascultau altceva; din ce oameni stiu eu nu s-a drogat nimeni din cauza ca le-a placut promo-ul de pe bloc si nici nu s-au lasat cand au incetat Specii sa mai cante despre asta; se drogau ascultand Amenitarea Maimutei si Alchimia Veninului, acum se drogheaza ascultand Clipa Schimbarii si Haarp Coord si baga feel despre problemele sociale din Romania
ca sa schimbi ceva la societate e nevoie de un reset total si mondial, nu sa te intorci la ceva care in trecut a dat gres
@ Boka: nu te mai caca pe tine, tu te bucuri din cauza ca-s crestini si atat
^+1
multi pe care ii stiu ca baga/bagau legale asculta in general house si li se par naspa astia de la specii indiferent de tema pe care o abordeaza.
multi pe care ii stiu ca baga/bagau legale asculta in general house si li se par naspa astia de la specii indiferent de tema pe care o abordeaza.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
si oricum, specii zic f putin de legale, in general zic de k, iarba, cox de astea. ma indoiesc ca au bani/au de unde sa ia majoritatea ascultatorilor specii aceste droguri. cine se drogheaza o face oricum si daca se drogheaza ca asa aude pe piese, da-l in plm sa moara cu spume la gura.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
mi se pare ca suna mai raw fara sisu si pacha man;inca nu stiu daca e bine sau rau, astept albumul sa decid;totusi, nu mi-a placut niciodata carbon, doar o schimbare radicala si imposibila m-ar face sa il ascult cu placere...
Meta,inca nu ai inteles absolut nimic din toate posturile astea...inca gandesti extremist...daca ti-as spune ca pe albumu asta de la Avangarda am o piesa care iti da toate ideile astea peste cap despre ce ai mai comenta?Tu nu intelegi ca acest crestinism pe care il tot blamezi tu e un element auxiliar pt a transmite mesaje mult mai profunde despre o multitudine de stari,nu despre una,in cazul alchimiei veninului-de revolta.Sa nu mai vorbim de flow...e clar progres.Asta e cu repu asta...multi aud,putini asculta.
Sisu nu mai e in Haarp Cord?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Ba da.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.