Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Post Reply
PascaL
un domn / doamna

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by PascaL »

Pentru shade ,(care a fost olimpic la teologie , saracul de el ,s-a lasat de teologie ca i s-a revelat adevarul prin rap ) Iisus Hristos, Dumnezeu Cuvantul (singurul Dumnezeu adevarat) spune clar : "Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta, din tot sufletul tau si din tot cugetul tau. Aceasta este marea si intaia porunca. Iar a doua , asemenea acesteia: Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti. De aceste doua porunci atarna toata legea si profetii" Deci marsh cu deuteronomul la evrei ca noi suntem crestini si poruncile sau implinint (desavarsit) prin Iisus Hristos. Baetii tot asta fac cu albumele astea care le scot in ultimul timp : Sa stie lumea ca Iisus Hristos este CALEA , ADEVARUL si VIATA. Cine crede bine , cine nu foarte rau. Ii cunost personal destul de bine pe toti si le inteleg perfect schimbarea (cu toate ca mai avem foarte mult pana sa ajungem sa traim ortodoxia in toata splendoarea ei). La cate au bagat , fumat, baut , mancat, f... la viata lor, normal ca acum sunt mega satui de tot ce ii inconjoara si nu mai vad rostul vietii in nimic , nici in famile, societate si nici in mizeria asta de industrie hip-hop de care sunt satui si scarbiti pana peste cap(asta o stiu de la sursa) . Si sapand mai adanc au dat de adevar care este Iisus Hristos (cel cu cruce) pe care doar ortodoxia il mai pastreaza (deocamdata) "intact". Si asa sau gandit sa schimbe macazul si sa prezinte ascultatorilor de rap ,ADEVARUL , asa cum li s-a revelat(pentru ca ei au avut o revelatie, nu au folosit crestinismul ca pe o reteta care sa schimbe "aluatul" si cu care sa stoarca bani de la prosti) . Dar bineinteles ca rezultatul a fost destul de slab(dar asteptat) pentru ca ascultatorii de rap(si nu numai) sunt foarte materialisti si foarte egoisti avand sufletul adormit de atata goana dupa bani ( ca doar asta vad la marii lor rapperi americani), si care gandesc ca viata trebuie traita la modul occidental agnostic stiintific," ca de, ... tre sa ne luam tzoale , tre sa mergem la concerte , tre sa bem , tre sa fumam , tre sa cumparam albumele originale , tre sa sustinem miscarea, tre sa avem bani de net ca sa aberam mult , prost si fara rost pe forumuri , asa ca ce suflet , ce credinta, ce familie ? Nu este timp de asa ceva . Viata noastra e hip-hop-ul iar artistii tre sa ne dea muzica pe banda rulanta asa cum ne place noua , nu asa cum le place lor . Pana la urma ce conteaza ce le place lor , ca doar noi ii sustinem financiar si bagam bani in curul lor de ani de zile ,ci sa cante asa cum o faceau inainte, pana o sa intram in mormant de la atata rap". Cam asa gandesc in mare tinerii , ascultatori de rap (sper sa mai fie si exceptii ). Sfatul meu este urmatorul : faceti fratilor ce vreti ca de-aia v-a dat Dumnezeu libertate si sa nu aveti impresia ca are cineva ceva cu voi , dar mai bine stati de vorba cu baetii dupa concert (sau cand puteti , ei sunt foarte deschisi) , la o bere si puneti in discutie foarte serios acest aspect : schimbarea vietii lor, sau mai bine zis" DE CE ASA? ca noua( sustinatorii acestui curent) nu ne place". Eu nu ridic in slavi crestinismul si nu dau cu biciul in fostii mei "amici" de concerte , dar mie si lui Dragos(care era la un pas de ciroza) si altora care am ars-o in casa aia speciala de ketaminati ne merge foarte bine de cand traim asa . E adevarat, noi am trait la extrem( ne-am rupt in doua , pur si simplu si doar Dumnezeu ne-a scos din rahatul in care eram pana peste cap , unii poate nu cred dar chiar asa a fost) iar acum ne-am trezit la cealalta extrema sau cum ne place noua sa zicem la viata cea adevarata. Unii il cred nebun , altii prajit dar ce conteaza, omul canta acum de ceea ce traieste si doreste si celorlalti sa nu treaca prin infernul de dedescris prin care a trait el , noi si multi altii ca noi. PACE
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Vai cum e coperta, cu coada la avorturi...

Gen:

Shade, ia explică-i lui Pascal cum ajung drogaţii care se lasă să creadă în Dumnezeu...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

Nu este nevoie sa imi explice asa ceva pentru ca eu sunt unul dintre ateii drogati care prin revelatie s-a lasat si acum incearca sa duca o viata cat poate de ortodoxa(de droguri nu m-a scapat stiinta, ateii , doctorii , parintii , asa zisii prieteni ci Dumnezeu care lucreaza cu oamenii Sai prin Biserica Sa, asa cum s-a intamplat si cu Dragos). Daca un singur ascultator din miile pe care le are Dragos si Cedry2k isi schimba modul de viata datorita mesajului transmis prin aceste albume , atunci inseamna ca fac un lucru folositor , util si pozitiv pentru viata si sufletul acelui om, de aceea eu ii sustin dar recunosc ca nu ii ascult (din pacate nu mai pot sa ascult rap deloc, atat sunt de scarbit). De fapt cam asta tre sa faca o carte , un album de muzica sau un film . Lumea aceasta este condusa oricum de oameni nu atei sau agnostici , ci de oameni pur si simplu diabolici care finanteaza la greu tot felul de partide politice , guverne, fundatii care sa promoveze prostitutia de tot felul , binenteles homosexualitatea si avortul(si foarte multe alte rele , manjiti in rahatul asta sunt foarte multi oameni de stiinta care pastreaza secrete multe descoperiri utile pentru populatia acestei planete) , si sa discrediteze foarte mult Biserica Crestina , in special cea Ortodoxa( cea care detine Adevarul). Sincer pe mine nu ma intereseaza alte confesiuni crestine care sunt eretice. Pe mine ma intereseaza Ortodoxia cea pe care vad ca o promoveaza Dragos si Cedry2k si noul Haarp Cord, ceea ce ma bucura. Interesant si trist este ca in ultimii 20 de ani in Romania sau inregistrat peste 20 de milioane de avorturi ( avorturi care sunt facute de doctori , nu de preoti) si in acest moment putem foarte usor sa ne calculam disparitia ca natie. PACE ( intru Domnul si Dumnezeul nostru Iisus Hristos)
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

P.S. : "Faceti copii ca merita " vorba lui Robert Drogatu' si mai lasati rap-ul care este o mare pierdere de timp si mai ales de bani.
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

Stii ce nu inteleg eu PascaL: de ce e religia Ortodoxa cea dreapta si adevarata? Ca asa am fost invatati de mici? Daca te nasteai intr-o tara musulmana care era pentru tine religia dreapta si adevarata? Si pana la urma de ce ar fi o religie mai buna ca alta?
Extremismul nu-i bun, orice fel de extremism ar fi el.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Draga pascal

1 Nu rapul mi-a relevat adevarul ci studiul extensiv al istoriei celorlalte religii.
2 Esti un pic cam tampit,religia ta si dumnezeu tau este iudeu intelegi te rogi la dumnezeu evreilor
3 Iisus nu e intact este readus in istoria crestina dupa povesta lui horus bachus si mithras de acolo e copiata povestea,si devine fiul lu dumnezeu in 325 la nicea pana atunci era nimeni pe lume
4 Iti multumesc ca ai recunost deschis ca frica de moarte va facut sa va lasati de ketamina si sa va apucati de dumnezeu

Ortodoxia e o religie violenta,isusii tai au predat violenta si atat
Am citate din noul testament pt tine
Matei 10:34
Să nu credeţi că am venit s-aduc pacea pe pământ; n-am venit să aduc pacea, ci sabia.
Matei 10:35
Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa şi pe noră de soacra sa.
Matei 10:36
Şi omul va avea de vrăjmaşi chiar pe cei din casa lui.
Luca 12:49
Eu am venit să arunc un foc pe pământ. Şi ce vreau decât să fie aprins chiar acum!
Luca 12:51
Credeţi că am venit să aduc pace pe pământ? Eu vă spun: nu; ci mai degrabă dezbinare.
Luca 22:36
Şi El le-a zis: „Acum, dimpotrivă, cine are o pungă s-o ia; cine are o traistă, de asemenea, s-o ia; şi cine n-are sabie să-şi vândă haina şi să-şi cumpere o sabie
Asa si pt tine special
26. Zic vouă: Că oricui are i se va da, iar de la cel ce nu are şi ceea ce are i se va lua.
27. Iar pe acei vrăjmaşi ai mei, care n-au voit să domnesc peste ei, aduceţi-i aici şi tăiaţi-i în faţa mea.
28. Şi zicând acestea, mergea înainte, suindu-Se la Ierusalim
Luca 19 26-28
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

n-am prea ascultat haarp cord, dar am citit tot topicul asta :mrgreen:
eu nu pot decat sa fiu fericitul spectator al unei lumi care respira prin diversitate. sunt de parere ca pe planeta asta e loc pentru oricine: pentru toate persoanele, confesiunile si credintele, atat timp cat ele nu incalca libertatea altora (bine zicea nicolae steinhardt, parca asa il chema, un parinte ortodox, pe cand citeam si eu chestii d-astea: "libertatea celuilalt imi intareste mie libertatea" - complet de acord!) ganditi-va ce ar fi sa cante toti despre acelasi lucru. d-aia sunt atat de multe teme in hip-hop

un lucru pe care il apreciez la haarp cord, fara sa ii ascult, recunosc, este ca ei chiar fac ceea ce le place: nu le e rusine cu ceea ce fac, chiar cred ceea ce fac si sunt pur si simplu ei insisi. foarte putini oameni mai au aceste calitati in ziua de astazi

nu imi place, insa, faptul ca pascal ne vorbeste de formatia asta ca de un sobor de sfinti parinti care ne arata calea in viata si sunt salvatorii nostri. ok, sa ne spuna ceea ce cred si noi suntem indeajuns de autocefali incat sa vedem daca ideile lor sunt si ideile noastre, si daca acestea ne fac fericiti, ca pana la urma asta cautam cu totii.

in incheiere, astept albumul asta pe care sunt sigur ca o sa il ascult de maixm 5 ori. e alegerea mea, baietii nu sunt de cacat, nu sunt niste dobitoci religiosi. sunt ceea ce vor sa fie si le respect libertatea, atata timp cat nu m-am intalnit cu dragonu pe strata si mi-a pus o cruce la gat, fara ca eu sa vreau.
ps. si eu am fost in corul bisericii timp de cativa ani si imi dau seama prin ce trec ei acum. daca e doar o faza, e ok, daca vor ramane asa, e ok. eu deja ma simteam ca fac multe chestii din obligatie, "pentru ca asa trebuie", am gasit cateva non-sensuri si nu mai era ok. am devenit ceea ce sunt acum, un om, am pretentia, echilibrat si care da tuturor credintelor sau lipsei de cretinta o insemnatate egala. pana la urma dalai lama a zis bine si cred ca insumeaza toate lucrurile astea pentru care mor si se razboiesc oameni zi de zi:
"All major religious traditions carry basically the same message, that is love, compassion and forgiveness the important thing is they should be part of our daily lives."

si pana la proba contrarie, cioran a avut dreptate: "Moartea este centrul tuturor religiilor"

cat v-am injurat la viata mea pe astia de ati scris posturi kilometrice, dar chiar am simtit nevoia sa imi dau si eu cu pararea mai pe larg :mrgreen:
enjoy life.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

^ cred ca cel mai ok post de pe topicul asta. a cam sters din rusinea aberatiilor noastre. :lol:
anyway. ce ai facut tu acolo in cor? :oops:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

:lol: eram isonar, adica tineam armonia aia. nu ma prea pricepeam, dar na :mrgreen:
enjoy life.
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

care veniti diseara la lansare?
Boka wrote:Meta,inca nu ai inteles absolut nimic din toate posturile astea...inca gandesti extremist...daca ti-as spune ca pe albumu asta de la Avangarda am o piesa care iti da toate ideile astea peste cap despre ce ai mai comenta?Tu nu intelegi ca acest crestinism pe care il tot blamezi tu e un element auxiliar pt a transmite mesaje mult mai profunde despre o multitudine de stari,nu despre una,in cazul alchimiei veninului-de revolta.Sa nu mai vorbim de flow...e clar progres.Asta e cu repu asta...multi aud,putini asculta.
eu cred ca tu nu ai inteles nimic din postul meu.. in fine, sunt curios despre ce am pus cu bold, da-mi te rog mesaj sau posteaza la topicul cu religie
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Eu o singura intrebare imi pun dupa ce ascult materialel de genul. Deschideti calea spre ce anume? Adica eu aud si inteleg frustrarile vis a vis de sistem, doctrinele politice, materialismul oamenilor, papusari, mass-media, vicii si toate cele...dar prieteni, ce nu aud eu e: ce ar fi de facut, care e scopul? Te retragi in munti ca sa ce mai exact?

Scopul primordial al omului, ca orice animal, este sa supravietuiasca. Faptul ca noi suntem inzestrati cu constinta, faptul ca am impartit o tabla in doua in care am scris ce e rau intr-o parte si ce e bine in cealalta, nu inseamna ca trebuie sa clacam si sa vomitam ura prin studiouri. Trebuie sa traim viata intr-un mod cat mai pozitiv si sa transmitem prin piese, pe langa apasarile noastre si lucruri optimiste si pozitive, nu doar beaturile astea negre cu kilometri de teorii gasite pe wikipedia de care se face exces in ultima perioada.

Pentru ca - sa presupunem ca nu duc o viata cum ar trebui sa duc si nu realizez asta - dar dincolo, unde vorbiti voi baieti, din piese vad doar dezamagire, ura si dispret fata de sistemul mizerabil in care traim... si ca ati renuntat la vicii.

Va recomand o carte: Vreau sa fiu prost - Martin Page

PS: ... si cand ma refer la lucruri optimiste si pozitive nu ma refer la clubareala; ca ascult rep de mai bine de 10 ani de zile; iar despre viata... inteleg ce spuneti voi perfect - singurul lucru prin care nu am trecut au fost drogurile sau lucurile facute/consumate in exces.

Nu stiu daca am reusit sa fiu coerent - astea-s discutii de o bere p-afara, nu de forum.
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

louye a spus cam tot ce era de spus :bow:
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
exro79
dimineata verific forumu

Post by exro79 »

Image
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

in momentul de fata mi se pare imposibil ca cativa oameni sa conduca lumea din moment ce exista atatea tensiuni intre tari. adica, nu e in stare UE sa functioneze, gen unele tari vor sa renunte la euro, vor sa iasa din uniune, UK nu a adoptat niciodata moneda si tot asa. iti dai seama atunci cum sta treaba la nivel mondial. :lol: :lol: evident ca liderii mari vor bani, vor putere, dar nu cred ca isi doreste cineva dominatia mondiala, pentru ca pur si simplu nu are sens. marfurile oricum esti liber sa le vinzi unde vrea pl. ta, si ies bani garla, deci nu vad sensul unui guvern unic. ca tot s-a vorbit de illuminati si nwo si bla bla. daca doriti, continuam la religie sa nu stricam topicul acesta.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Post Reply