ce am filmat yo aseara , pacat ca n-am mai avut memorie la mobil

Moderator: dan
Nu avem inca o explicatie de ce s-a auzit in acel hal ... am schimbat 3 sunetisti in timpul concertului, am desfacut si curatat microfoanele... tot ce era omeneste posibil ... la soundcheck nu ne-am putu da seama pentru ca sala era goala si era un reverb imens
singura explicatie e ca sunetistul initial a facut totul praf (de altfel microfoanele se aflau cate doua pe un canal de compresie si nu erau reglate, asta fiind si cauza pentru care am scos compresia cu totul de la jumatatea concertului) ... pacat la cata lume a venit ca nu au putut vedea un concert in toata puterea cuvantului
omul ala de la sunet a facut maxim in conditiile in care nu el s-a ocupat de sunet la probe..sunetistul angajat a dat bir cu fugitii dupa primele 2 piese..s-a resetat pur si simplu ... in disperare de cauza am apelat la oamenii de acolo ..care au facut maxim din ce se putea ...Deena wrote:ok, ok...cu putina intarziere dar nu puteam lasa lucrurile asa...
Yeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deci se poate si la noi un adevarat show, ceea ce ma face sa spun ca NU trebuie subestimata NICIODATA puterea pe care o are munca, toate eforturile sustinute, rabdarea, ambitia de care acesti oameni au dat dovada!
Props CTC
Lasand deoparte marea problema cu sonorizarea(nu e prima oara cand se intampla in concerte, in general, nu ma refer numai la cele ale Ctc'ului...ptr. k se intampla si la case mai mari-> vezi Clive Davis Pre Grammy party de anu' asta, iar exemplele pot continua)... daca treceai peste inconvenientul asta, atmosfera & feed'back'ul publicului au fost EXTRAORDINARE!!!!!!!
The roof, the roof was on fiyahhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
aww....and somebody shoot that ol' man!!!!(tataie ...sau nene sunetist stai bre acasa si dormi..)
cum a plecat mah????...pai de ce e angajat acolo, ca sa lase oamenii balta cand e nevoie de el?!...ce om....mihai.lazar wrote:omul ala de la sunet a facut maxim in conditiile in care nu el s-a ocupat de sunet la probe..sunetistul angajat a dat bir cu fugitii dupa primele 2 piese..s-a resetat pur si simplu ... in disperare de cauza am apelat la oamenii de acolo ..care au facut maxim din ce se putea ...Deena wrote:ok, ok...cu putina intarziere dar nu puteam lasa lucrurile asa...
Yeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deci se poate si la noi un adevarat show, ceea ce ma face sa spun ca NU trebuie subestimata NICIODATA puterea pe care o are munca, toate eforturile sustinute, rabdarea, ambitia de care acesti oameni au dat dovada!
Props CTC
Lasand deoparte marea problema cu sonorizarea(nu e prima oara cand se intampla in concerte, in general, nu ma refer numai la cele ale Ctc'ului...ptr. k se intampla si la case mai mari-> vezi Clive Davis Pre Grammy party de anu' asta, iar exemplele pot continua)... daca treceai peste inconvenientul asta, atmosfera & feed'back'ul publicului au fost EXTRAORDINARE!!!!!!!
The roof, the roof was on fiyahhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
aww....and somebody shoot that ol' man!!!!(tataie ...sau nene sunetist stai bre acasa si dormi..)
maxim respect pt. ei