Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

meta666
clitstomper

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by meta666 »

PascaL wrote:Din pacate multi tineri (nu doar rapperi) sunt de acord si cred ca de aici derapajul asta in consumul de droguri legale sau ilegale.
exact acelasi lucru il pot spune si despre fanii Haarp Cord, putini inteleg mesajul cum trebuie si e foarte usor sa ajungi la xenofobie si la nationalist extrem sau chiar rasism; poti sa-si dau exeple si din persoane pe care le cunosti
PascaL wrote:Acum despre legionari: consider ca si-au spalat pacatele avand in vedere torturile draconice la care au fost supusi in puscariile comuniste(vezi Experimentul Pitesti) , chiar daca foarte putini au rezistat pana la sfarsit.
nu exista scuza pentru crima; aici faci o chestie care nu-mi place, si anume foloseti numele lui Dumnezeu ca sa justifici un rau facut de cineva; si daca vrei sa o iei istoric, comunistii au stat in aceleasi inchisori pe vremea legionarilor
PascaL wrote:Cred ca ne-ar fi mers mai bine cu legionarii decat cu comunistii
nu cred chestia asta, cauta pe wikipedia cum arata o guvernare fascista, vezi Spania
Shade. wrote:e amuzant e relaxant sa ii auzi cum vorbesc de dumnezeu si pace hristica dar vor moartea oricui nu e ca ei e fain.
nu vor moartea nimanui, dar asta inteleg si oamenii despre care vorbesc la inceputul postului
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

@ Meta Ma refeream la falsitatea crestinismului lor.Sti religia asta cretina ortodoxa cica e religia iubirii cu toate astea pe album astia vor sa vada cum mor lent pedofilii si cea mai mare contradictie o vad tot la cedry2k cand zice ceva de genu "daca te luai de religia mea si eram musulman te omoram dar asa sunt crestin si nu am voie" deci in sine ce am inteles,si poate am inteles gresit este ca cedry2k e om bun numai pt ca e crestin ca daca ii trece ne mitraliaza pe toti sau cum.Eu in sine sunt un om bun pt ca asa simt eu ca vreau sa fiu nu pt ca asa imi zice o religie.
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

cred ca-i o metafora.
...un ștrudel și o armă
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

Mallone ,bineinteles ca se poate si fara Dumnezeu (nu am facut afirmatia asta). "Fara Dumnezeu omul ramane un biet animal rational , care vine de NICAIERI si se duce catre NICAIERI" , nici pe asta nu am afirmat-o eu , DAR O SUSTIN CU TARIE.
Eu nu am inceput sa cred in Dumnezeu pentru ca mi-am vazut moartea cu ochii( sunt multi care isi vad moartea cu ochii dar care nu cred in Dumnezeu, considerand ca au avut noroc), ci pentru ca am dorit din tot sufletul sa cunosc ADEVARUL scarbindu-ma de modul de viata pe care il duceam(si aici nu ma refer la droguri) si saturandu-ma pana peste cap sa ma amagesc si dimineata sa o iau de la capat.(eu nu am mai suportat, daca voi suportati , suportati).
90% din romani sunt ortodocsi doar cu numele si doar 3% sunt practicanti care merg dupa invatatura Sfintilor Parinti , deci pentru mine cei 87% sunt "un fel de n-ar mai fi"(ortodocsi). Nu consider ca in momentul de fata traiesc intr-o tara ortodoxa , chiar daca e plina de biserici (din pacate multi oameni prefacuti si asta e peste tot nu doar in biserici).
Ca pe tine te duce capul sa fii propriul tau dumnezeu( afirmatie care dovedeste.....mai bine ma abtin) si ca nu ai nevoie de EL ,asta e .(foarte multi zic la fel)
"Lipsa creierului la majoritatea oamenilor" sa inteleg ca aici e vorba de prostie? Si ca Cedry2k, Dragonu sau Raku care cred si au nevoie de Dumnezeu ........"ma duce capu' sa fiu propriul meu dumnezeu".......(de aici ce tre sa deducem?) not nice mallone, not nice "si daca tot e lipsa de creier si credulitate,de ce sa nu facem si niste bani de pe urma prostilor" regula care se potriveste si la rap-ul romanesc , corect?
Pt shade: pai da-i bataie, eu iti tin pumnii.
"Eu in sine sunt un om bun pt ca asa simt eu ca vreau sa fiu nu pt ca asa imi zice o religie". Uite ca Cedry2k a avut nevoie de o religie ca sa se mai tempereze. Ce sa-i faci , stilul de viata.
Pt. meta : cred ca mult mai degraba ajungi la rasism, xenofobism , misoginism etc daca asculti cheloo decat Haarp Cord. Lumea nu are treaba cu mesajul,
asculta Haarp Cord pt. numele Mc-iilor ( care sunt cei mai buni din tara , dovada facand noul album cu care s-au dus muult peste foarte muulti).
Raul pe care l-au facut legionarii si fascistii la un loc este mic copil pe langa raul care l-au comunistii. Raul pe care il faci in viata il platesti prin suferinta. Legionarii au platit cu varf si indesat. Legionarii nu au facut experimente pe comunisti cum au facut comunistii pe legionari (Experimentul Pitesti) iar apoi pe popor. Apropo , in momentul de fata sunt foarte multi comunisti pe la putere (tot nu am scapat de ei).
"nu cred chestia asta" , aici te inseli amarnic. Legionarii nu au apucat sa isi practice(la maxim) guvernarea in ROMANIA( ce ma iei cu spania), in schimb comunistii au facut-o ( comunismul nu s-a aplicat peste tot la fel , dar in Romania s-a aplicat in mod demonic , in special in primii 20 de ani).
Daca ma pui sa aleg intre legionari si comunisti , ii aleg pe legionari fara discutii (chiar daca nici ei nu imi convin , din tot raul aleg raul cel mai mic).
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

as intra in discutii, dar am zis ca nu o sa mai dezbat probleme dumnezeiesti cu oameni care n-au citit fratii karamazov.cu un citat din carte, ala spus de pascal, te stergi la cur....
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

eu am boala si pe legionari si pe comunisti; pana la urma nici nu ma intereseaza cine a facut mai mult rau, l-au facut si atat, si nu-i vreau pe nici unii sa ne conduca tara
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Citatul e din Ţuţea, de fapt. Una dintre multele porcării pe care le-a spus moşneagu ăsta fanatic.

P.S.
da-i bataie, eu iti tin pumnii.
Epic is epic.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

@ Pascal,tu esti un pic de tot sarit de pe fix.Pe album nu se compara comunistii cu legionarii pe albumu prietenilor tai se vrea reinvierea legionarismului azi,si sti ce e mai penibil ca sunt 4 organizatii in romania gen noua dreapta de ii ricia icoane lu codreanu de vor crestinism dogmatic si cred ca masonii si zionisti trebuie sa moara.Unde am mai auzit eu asta?A da pe albumu prietenilor tai.Ia zi sincer in ce organizatii fasciste sunteti bagati.

PS COMUNISM=URA DE CLASA adica iti ia banii ramai viu si in p*la goala
FASCISM=URA DE RASA daca din greseala te-ai nascut sa zicem de rasa gresita mori si gata.
CODREANU=FASCIST.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

ba, cum suna primavara, mie asa mi-ar placea sa sune specii pe urmatorul album, nu ca pe usile vol. 1
hanno

Post by hanno »

CreativeEgo wrote:Citatul e din Ţuţea, de fapt. Una dintre multele porcării pe care le-a spus moşneagu ăsta fanatic.
pai nu acelasi lucru spunea fictionalul Ivan?
le:ma refeream la "fara dumnezeu totul e permis"
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

Meta , stai linistit ca nu o sa ne mai conduca tara. A fost steaua in 5 colturi , urmeaza aia in 6 colturi.
Citatul e din Ţuţea, de fapt. Una dintre multele porcării pe care le-a spus moşneagu ăsta fanatic.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA , foarte tare gluma (desi nu sunt de acord) dar m-am amuzat copios.
hanno

Post by hanno »

eu as zice ca e invers;dumnezeu ii da omului animalul din el; restul depinde de ratiunea, care nu se stie din ce cauza, s-a dezvoltat mai mult decat la alte primate;
si dumnezeu e o plasmuire a ratiunii...
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

ma refeream la "fara dumnezeu totul e permis"
bine bai hanno , daca tie ti se pare porcarie , atunci porcarie sa fie.
se vrea reinvierea legionarismului azi
ce conteaza ce se vrea , conteaza ca nu au nici o sansa , romanii sunt prea indiferenti sa le mai arda de asa ceva. Romanu vrea mancarica, bauturica , burtica, eurica nu crestinism dogmatic.
Daca ei sunt setati pe chestia asta ce sa le fac? Minusul lor. Eu nu sunt de acord cu Noua Dreapta si nu i-am sustinut niciodata chiar daca se vor legionari.
Masonii si sionistii nu o sa moara , ba o sa ne omoare ei pe noi. Eu chiar imi doresc sa puna osul la munca si sa termine odata cu ce au inceput (Noua Ordine Mondiala) sa ma duc linistit in catacombe sa imi practic mai bine credinta.
Ia zi sincer in ce organizatii fasciste sunteti bagati.
Sincer ,in BOR.(cea mai periculoasa institutie fascista din Romania , dupa mintea voastra , pe care nici portile iadului nu o vor birui)
PS COMUNISM=URA DE CLASA adica iti ia banii ramai viu si in p*la goala
FASCISM=URA DE RASA daca din greseala te-ai nascut sa zicem de rasa gresita mori si gata.
CODREANU=FASCIST.

fa comparatie intre nr-ul crimelor facute de ei.Diferenta este colosala. (sa inteleg ca preferi comunismul )
Comunismul si Fascismul au fost coarnele aceluiasi cap.
In concluzie : hai cu Noua Ordine Mondiala ca sa se termine mai repede.
hanno

Post by hanno »

e porcarie, pentru ca nu poti sa extragi numai ce iti convine tie dintr-o carte care arata toate fatetele credintei....
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Hai că eşti amuzant, Pascale. Ţi se pare mai acceptabil un anumit tip de totalitarism şi faci diferenţa între ele pe bază de număr de killuri? Te crezi în jocuri video, sau cum? Că pentru orice om normal la cap, nu poate exista o diferenţă între ideologii care au cauzat, fiecare, milioane de morţi.

Asta trecând peste naivităţile astea cu masonii şi sioniştii şi alte conspiraţii de-astea de desene animate.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Post Reply