Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

PascaL
un domn / doamna

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by PascaL »

Ma intereseaza cine a facut mai mult rau(nu prea imi place sa ii bag pe toti intr-o oala, imi place sa ii fierb separat).
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

Nu prea va convine scenariul asta cu Noua Ordine Mondiala. Va cam da planurile peste cap. sic
Nae.
.|.

Post by Nae. »

salut pascal
nu stiu ce s-a intamplat exact (defapt stiu...), dar tu, incercand sa aperi o cauza pentru care ei militeaza, le faci o defavoare...
sper ca cei 3 implicati in haarp sa nu aiba aceeasi gandire ca a ta, pentru ca ar fi extrem de trist (avand in vedere popularitatea lor)
ai zis acum cateva pagini ca nu vrei sa faci din cacat bici si ca te opresti la un moment dat, iar acuma vad ca o dai cu 'sic' si nwo...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

ba sunteti senili? :))
e soare afara
muie copos
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

PascaL wrote:Ma intereseaza cine a facut mai mult rau(nu prea imi place sa ii bag pe toti intr-o oala, imi place sa ii fierb separat).
comunistii au facut cel mai mult rau, dar doar pentru ca fascistii nu au avut timp.. nu-i poti baga in aceeasi oala pentru ca sunt ca materia si anti-materia, in schimp daca tragi o dunga si scrii sub ea "criminali retardati," in capatul din dreapta poti sa-i pui pe fascisti, iar in capatul din stanga pe comunisti
Pascall
fratele meu tu esti baiat

Post by Pascall »

nu toti se pot bucura de el (soare)

sa'mi tamponez scrotu de chelia lui gigi b. si meta999 si sa'mi ung capu'belitei pe strugurelu lui ca mi;a readus aminte de pagina virtuala a iadului care[....] mai tii minte ce am facut aseara ? (am bagat 2cb cu mugur isarescu si elena b. iar ca bonus alexander crowly) ce nu a facut ibrahim a reusit un amarat de spoitor in salajan sa bage lama'n ciroza in care am investit mai mult cat frate'mi'o in tzoale scris cu tz la modu du-te la curve si spune saru'mana ca tot vb unu de kazi (de parca...) mai am de citit oleaca dar pt moment PascaL e suprem ca tyler creatorul si toata OFWGHCRetc ! dupa spusele lui samuel pulenberg credeam ca neddy a dat'o'n bara rau de tot ..dar se pare ca (nu credeam ca am sa scriu asta odata pe forumul frecventat des de vd88) ARE oleaca DREPTATE macar e sg impotriva utilizatorilor virtuali ce nu prea , nu prea {sper sa ne vdm totusi , pe mealoune lÁM mai prin in silvehr , ai astept si pe restu care nu ies din carciuma cand e soare [ce plm] ( tare suzy ca d obicei ) ] } meta e miezu din vagiaina

album 101% clasic - carbo' ma rupe la sufletel ! - frate e despre flori de mucigai- despre copii orfani ce spala parbrize in intersectii
catharsis ruleaza in casti de la lansare (scuze pt cacophonie)

as vrea multumesc pe aceasta cale gazahnului ce a avut grija de mine in cta sashului si surioarei flavah ! compilatia paranoia13 se anunta a fi the shizzie + epúl samurai si junk e de radio ! am asc o bucata moshilor gen grasu asa cu guess who(in stilul lor orignial binteles am zis de grasu asa ca sa va faceti o aidieea) RUUPEEEE ! sa ne vdm cu ghini cu pace ( macar sa ne vdm) sam pe fb : numai tampenii am facut ieri :)))
hahah
ai citit ce au scris?
:)))))))0000000

maine platesc chiria ! frecventa;o perversa ?!?! nu conteazi tu dai foc la casa ca death grips(tot de la meta o stiu si pe asta) ce sa mai zis ?!?! albumul gani cu liry cum e ?

Doamne ajuta! ( v'o ardeti de parca nu aveti bunici la tara ! inapoi la Imperiul lianelor cu voi ! va prinde laviciu nicopolo ! Beks vezi ca vin sibiu poate iesi din barlog pt una scurta ! muie jepcar dolara si hds rec !
pace meta suzy pascal kst - 276 koma axes sera and all the fucking scratch perverts ! direct de la statuia lui Leontin Sălăjan ! chhh over and out ! PACE

p.s rap crestin de acum 10 ani (calitate) http://www.youtube.com/watch?v=OU9sst304Kc
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

tu incepi sa scrii ca pe manual de aquabonita :lol:
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

daca tragi o dunga si scrii sub ea "criminali retardati," in capatul din dreapta poti sa-i pui pe fascisti, iar in capatul din stanga pe comunisti

Total de acord. Inca o data , comunistii si fascistii , coarnele aceluiasi cap diabolic care conduce lumea asta batuta-n cap care nu mai are nevoie de Dumnezeu.(vai si amar de sufletu ei ce o asteapta ).
Eu nu fac decat sa imi apar credinta pe care mai toti de pe topicul asta o batjocoresc , o terfelesc in vorbe murdare si isi dau cu parerea despre ea dupa cum le bese mintea, fara pic de respect, , fara sa ii citeasca istoria , fara sa ii citeasca dogma , fara sa constientizeze ca scotand Ortodoxia din istoria Romaniei , mai ramai cu 2 pagini.
Haarp cord marturisesc clar ca Iisus Hristos este Dumnezeu si ca Ortodoxia este calea. Iar voi , care nu sunteti de acord , incremeniti in prejudecatile voastre despre Iisus Hristos , si numai gandul ca este Dumnezeu va plesnaste capul in bucati de atata ura satanica care fierbe in voi si pe care incercati sa o ascundeti atat de fin , dar va dau de gol vorbele super jignitoare cu care ne ofensati (pe noi crestinii-ortodocsi) . Nu aveti pic de respect fata de alegerea mea(si fata de cea a baietilor) . Pe mine nu ma deranjeaza alegerea fiecaruia si caut sa le inteleg optiunea si sa o respect doar pentru a avea un dialog decent si politicos pentru ca m-am saturat de violenta verbala.
ai zis acum cateva pagini ca nu vrei sa faci din c***t bici si ca te opresti la un moment dat
Voi interveni de cate ori va fi nevoie , mai ales cand se gasesc baeti mega filozofi sa isi bata joc de Dumnezeul meu si credinta mea , incercand sa ii conving sa o lase mai moale cu injuriile si sa arate mai mult respect , chiar daca nu le convine. Nu am intrat ca sa convertesc rataciti , nu sunt sectar. Vreau doar respect fata de Ortodoxie , asa cum este respect fata de budhism, islamism, hinduism, ateism, new-age-ism s.a.m.d.
„Oamenii sunt atât de savanţi în ştiinţă şi filozofie, dar atât de ignoranţi în realităţile divine, încât nu suferă să cerceteze toate regiunile cunoaşterii afară de acelea ce privesc bineînţeles condiţia lor intelectuală. Ei sunt lacomi să ştie când va avea loc o eclipsă de soare sau de lună sau ce este cu petele din soare; dar de norii păcatului din viaţa lor nu se neliniştesc deloc!"
P.S. : multumesc bro pentru ca ai intervenit (ai fost ca un dus rece de vara). Pace va doresc! (nu ca simplu salut ci ca stare interioara)
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

PascaL wrote:fara sa ii citeasca istoria , fara sa ii citeasca dogma

eu tocmai de asta o batjocoresc: pentru ca stiu toate astea pe care le-ai enumerat si nu sunt deacord; istoria e plina de sange, iar dogma e depasita si plina de mizerii; e impotriva individualitatii, libertatii (in special spirituale) si gandirii critice; poti fi un om bun si in timp ce le ai, mai bun chiar
PascaL wrote:fara sa constientizeze ca scotand Ortodoxia din istoria Romaniei , mai ramai cu 2 pagini.
sunt strans legate, da, dar exagerezi ca de obicei.. plus ca istoria Romaniei e doar lunga, nu si frumoasa
PascaL wrote:Vreau doar respect fata de Ortodoxie , asa cum este respect fata de budhism, islamism, hinduism, ateism, new-age-ism s.a.m.d.
religia nu o sa o respect niciodata, eu nu am respect fata de nici una dintre cele enumerate de timp; credinta in schimb ti-o respect, spre deosebire de Haarp Cord care considera ca toate credintele diferite de ale lor sunt degeaba

ma repet si subliniez: e bine sa fii crestin dar e rau sa fii fanatic si extremist sau sa negi lucruri concrete pentru ca ti le interzice religia (aka ignorant)
cyta

Post by cyta »

Ce înseamnă istorie frumoasă?
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

eu tocmai de asta o batjocoresc: pentru ca stiu toate astea pe care le-ai enumerat si nu sunt deacord
te-ai gandit ca poate ceva iti scapa si ca ar trebui sa stai de vorba cu niste duhovnici iscusiti? macar , poate reusesti sa ii batjocoresti si pe ei.
istoria e plina de sange

Datorita lacomiei. Religia nu a fost decat un paravan. Adevarata miza sunt resursele naturale , lucru valabil pana la sf lumii.(o sa se razboiasca astia pana o sa sece tot)
In loc de dogma trebuia sa scriu dogmatica(greseala mea). Dogmatica scrisa de Dumitru Staniloaie ti se pare o mizerie?
spre deosebire de Haarp Cord care considera ca toate credintele diferite de ale lor sunt degeaba
Sfintii parinti spun ca nu exista mantuire in afara de ortodoxie si ca toate celelalte sunt de la dracul.(inclusiv catolicismul) . Eu sper ca bunul Dumnezeu sa faca si exceptii . Probabil de asta spun ca sunt degeaba.
Multumesc ca macar imi respecti credinta.
Pana la urma se concretizeaza ceva cu proiectul Venus?( inainte sa revin la ortodoxie , imi placea foarte mult miscarea zeitgeist)
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

PascaL wrote:„Oamenii sunt atât de savanţi în ştiinţă şi filozofie, dar atât de ignoranţi în realităţile divine, încât nu suferă să cerceteze toate regiunile cunoaşterii afară de acelea ce privesc bineînţeles condiţia lor intelectuală. Ei sunt lacomi să ştie când va avea loc o eclipsă de soare sau de lună sau ce este cu petele din soare; dar de norii păcatului din viaţa lor nu se neliniştesc deloc!"
divinul este o probabilitate si nu o realitate (real = concret); in rest sunt ok cu ce spune doar ca nu ma incadrez in categoria de oameni descrisa aici de catre Sundar Singh, care ghici ce face: generalizeaza

eu cred in transcedental, cred si in viata dupa moarte, dar sunt constient ca e posibil si sa fie absolut nimic, cum era duma aia: cand mori se intampla ce s-a intamplat inainte sa te nasti; eu cred ca poti deveni una cu Universul si sa-i afli toate secretele, sa calatoresti unde vrei, cand vrei, instant; sa-i admiri toate frumusetile si sa iubesti toate formele de viata existente, libertate in adevaratul sens al cuvantului, nici macar imaginatia nu ma poate limita, ce sa mai zic despre o dogma religioasa? si daca exista o divinitate suprema, eu sunt de parere ca va fi multumita de felul meu de a gandi; oricum nu putem intelege infinitul, Dumnezeu e doar un nume dat de oameni ca sa creada ca-l pot intelege; ce e dincolo de Univers sau de ce si cum s-a nascut nu avem de unde sa stim, e posibil ca Universul nici macar sa nu aiba nevoie de divin

PS: ma amuza grozav cum ne facem unii pe altii ignoranti

PS 2, ca audaugare la postul anterior: nu respect religia pentru ca nici ea nu ma respecta pe mine
cyta wrote:Ce înseamnă istorie frumoasă?
un termen in care cred nationalistii, dar daca ma gandesc mai bine nu exista asa ceva; poti cel mult sa imparti in momente si momente, doar ca oricum ai lua-o tot sangele si jegul predomina; Romania nu face exceptie, ba chiar din contra..
cyta

Post by cyta »

Istorie urâtă există? :)
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

eu cred in transcedental, cred si in viata dupa moarte, dar sunt constient ca e posibil si sa fie absolut nimic, cum era duma aia: cand mori se intampla ce s-a intamplat inainte sa te nasti; eu cred ca poti deveni una cu Universul si sa-i afli toate secretele, sa calatoresti unde vrei, cand vrei, instant; sa-i admiri toate frumusetile si sa iubesti toate formele de viata existente, libertate in adevaratul sens al cuvantului, nici macar imaginatia nu ma poate limita, ce sa mai zic despre o dogma religioasa? si daca exista o divinitate suprema, eu sunt de parere ca va fi multumita de felul meu de a gandi; oricum nu putem intelege infinitul, Dumnezeu e doar un nume dat de oameni ca sa creada ca-l pot intelege; ce e dincolo de Univers sau de ce si cum s-a nascut nu avem de unde sa stim, e posibil ca Universul nici macar sa nu aiba nevoie de divin
Imi aduc aminte ca mi-a venit si mie ideea asta dupa ce am fumat un joint baban. Dar acum universul mi se pare un jeg pe langa Dumnezeu(creator), ceva care cu siguranta nu ma poate satisface pentru ca si el la randul lui este tot materie (creatie) . Sa devii una cu universul? pai dupa moarte ramane sufletul care nu este materie, ori universul este materie.
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

PascaL wrote:te-ai gandit ca poate ceva iti scapa si ca ar trebui sa stai de vorba cu niste duhovnici iscusiti? macar , poate reusesti sa ii batjocoresti si pe ei.
nu cred ca au ce sa-mi spuna; cu preoti am vorbit, oameni buni, nu mincinosi din aia parsivi si corupti cum sunt majoritatea (si anume unul dintre cei doi preoti - tata si fiu - din parohia din care fac parte in Suceava si profesorul meu de religie din liceu); am fost deacord cu ei pana la supunere si conformitate, credinta oarba, nevoie de rugaciune (discutabil) si altele asemanatoare; nu stiu daca te referi la cineva anume, dar nu voi rata prilejul unei discutii deschise cu un astfel de om cu toate ca e posibil sa ma enervez.. vorbeste cu Shade, el a facut-o
PascaL wrote:Datorita lacomiei. Religia nu a fost decat un paravan. Adevarata miza sunt resursele naturale , lucru valabil pana la sf lumii.(o sa se razboiasca astia pana o sa sece tot)
corect, doar ca omiti fanatismul atunci cand spui ce am bagat cu bold
PascaL wrote:In loc de dogma trebuia sa scriu dogmatica(greseala mea). Dogmatica scrisa de Dumitru Staniloaie ti se pare o mizerie?
ar trebui sa stii raspunsul din posturile anterioare; pot sa spun in cel mai frumos mod ca acolo unde e loc de simpatie ma deranjeaza motivele
PascaL wrote:Sfintii parinti spun ca nu exista mantuire in afara de ortodoxie si ca toate celelalte sunt de la dracul.(inclusiv catolicismul) . Eu sper ca bunul Dumnezeu sa faca si exceptii . Probabil de asta spun ca sunt degeaba.
Multumesc ca macar imi respecti credinta.
asta spun toti adeptii tuturor religiilor, eu cum stiu cine are dreptate?
PascaL wrote:Pana la urma se concretizeaza ceva cu proiectul Venus?( inainte sa revin la ortodoxie , imi placea foarte mult miscarea zeitgeist)
bineinteles, din pacate nu la nivelul la care mi-as dori; vezi la ei pe site
cyta wrote:Istorie urâtă există? :)
numai din asta e; dar poti vorbi despre istorie cool daca vrei, cum e antichitatea; faza e ca nu stim prea multe despre perioada respectiva pentru ca au ars crestinii Biblioateca din Alexandria, cred ca de asta mi se pare futere

antichitatea s-a terminat cu Evul Mediu, a urmat acelasi cacat dar fara religie, apoi au inceput bancherii si corporatistii si inca nu s-au terminat

si ca tot vorbeam de momente, cele mai frumoase din instoria universala sunt revolutiile industriale; cu toate ca ma gandesc si la vorbele alea ale lui Einstein cum ca atunci cand apare o tehnologie menita sa faca bine, mereu se gaseste un muist care sa o foloseasca in scopuri personale si, ca metoda de exprimare, neortodoxe
Post Reply