Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

meta666
clitstomper

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by meta666 »

PascaL wrote:Sa devii una cu universul? pai dupa moarte ramane sufletul care nu este materie, ori universul este materie
lacuna de exprimare; daca exista suflet e o forma de energie constienta, si da, materia si energia nu sunt interschimbabile.. in fine, Universul e format din energie si materie, gandeste-te la trip-ul tau cu joint baban si ai sa intelegi ce am incercat sa spun
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

"Energiile necreate
Energiile iradiaza din fiinta divina neimpartasibila. Ele sunt unice, indivizibile, permanente si stabile. Suma energiilor nu echivaleaza cu substanta divina. Ele au suportul in insasi dumnezeire, dar sint ipostaziate, in sensul ca exista deodata cu Persoanele. Energiile nu constituie o persoana, nu au ipostasul lor propriu si nu exista independent. Energiile sunt contem­plate intr-un ipostas si se manifesta printr-o persoana, dar nu sunt ele insele ipostas.
Invatatura despre energiile divine necreate constituie o caracteristica esentiala a Ortodoxiei si ea sta la temelia credintei in caracterul personal al lui Dumnezeu, in indumnezeirea omului si in transfigurarea creatiei. Spre deosebire de teologia catolica latina, care inclina spre substantialism, teologia ortodoxa intelege harul anume ca energie si lucrare dumnezeias­ca, personala si necreata, prin care omul devine "partas al firii dumneze­iesti" (II Petru 1, 4).
Dumnezeu nu trebuie sa fie confundat cu cele contemplate "in jurul Lui". Nu lucrarea se cunoaste din fiinta, ci fiinta se cunoaste din lucrare, nu ce este, ci doar ca este. Astfel, se poate spune: ca Dumnezeu este viata prin Sine si in Sine, dar si ca El este viata lumii, dupa lucrare. Insusirile lui Dumnezeu nu compun fiinta Sa, caci nici una din insu­sirile Lui Dumnezeu nu este fiinta Sa.
Apoi, lucrarea creatoare si indumnezeitoare este supusa vointei. Caci Dumnezeu creeaza prin aceea ca vrea, nu prin aceea ca exista. Fapturile sunt venite la existenta "in urma Lui", adica ele sunt create, nu nascute sau purcese de la Dumnezeu, din fiinta Sa, din vesnicie.
Lucrarea sau iesirea in afara este ipostatica, personala, si apartine Sfintei Treimi. Aceasta nu inseamna ca lucreaza numai una dintre Persoane, ci cele trei Ipostasuri lucreaza unanim, dar fie­care dupa modul sau propriu.
Universul
Dumnezeu este creatorul a tot ceea ce exista.Asadar Dumnezeu este atemporal si creeaza totul (timpul, spatiul si Universul) prin Logos(Cuvantul).
Noi stim ca Universul este in miscare, cu alte cuvinte este limitat (de inceputul lui, de legile care guverneaza miscarea etc.), prin urmare Universul este in Dumnezeu, iar cand spunem in nu trebuie sa gandim spatio-temporal ci cauzal.
Universul are un inceput din nimic pe care stiinta il numeste Big bang (Marea explozie) iar Sfanta Scriptura il numeste Creatie (Facere). Spatiul si timpul au un inceput al existentei lor la Big Bang, tot din nimic evident. Legile stiintei care guverneaza Universul au si ele un inceput tot la Big bang, deci stim cel putin o limita a Universului, cea de inceput. Universul e limitat, prin urmare retinem ca si tot ceea ce exista in Univers este limitat. Spre exemplu planeta Pamant a fost facuta mai tarziu de Creator (in raport cu Universul si unele stele), din materia (pamantul) existent in Univers.
Stiinta descopera ordinea, ecuatiile care guverneaza creatia irationala (adica materia si energia), intelepciunea cu care Creatorul a facut si guverneaza Universul, intrucat legile pe care le descopera stiinta, sunt aceleasi peste tot in Univers si cu aceasta suntem toti de acord acum la inceput de mileniu trei, iar noi „trebuie sa nu ne departam de gandul cel curat, ci sa marturisim ca toate sunt guvernate si tinute prin puterea ziditorului”.Universul are un inceput si deci trebuie sa fie cineva fara de inceput (adica atemporal), care a creat inceputul (timpul) si acest Univers caruia ii poarta de grija prin legile care le-a pus sa-l guverneze.
Doar Creatorul Universului este fara limite pentru ca el este facatorul acestora. Numai Dumnezeirea este necircumscrisa(nelimitata adica infinita) si prin urmare cu neputinta de a fi cunoscuta de o existenta din Universul limitat. Universul si tot ceea ce exista sunt in Dumnezeu dupa cum spune si Sf. Pavel ca „de la El si prin El si intru El sunt toate” cate exista „caci in El traim si ne miscam si suntem”.
Reamintesc ca nu trebuie sa gandim spatio-temporal in afara Universului ci doar cauzal. Mai apoi, in secolul VII, Sf. Ioan Damaschin, intarind aceasta afirmatie, ne invata ca Dumnezeirea “pe toate le umple si nu este cuprinsa de nimic, ba mai mult, ea cuprinde Universul, il tine si il domina. Strabate toate fiintele fara sa se intineze, este mai presus de toate, este in afara de orice fiinta, pentru ca este suprafiinta, mai presus de cele ce sunt”. Prin urmare, noi putem cunoaste Universul acesta limitat (de Dumnezeu) atat cat ne este noua cu putinta, pentru ca si noi oamenii suntem in Univers si limitati de el. Dumnezeirea este insa inefabila, incognoscibila si incomprehensibila (fiind de neinteles este deci mai presus de cunoastere si de exprimare) pentru ca, doar ea este infinita." (text cu extrase din Sf. Ioan Damaschin , Dogmatica)
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

eu sunt crestin si NU cred ca toate celelalte credinte sunt "de la dracu". chiar consider gandirea astea foarte daunatoare. Dumnezeul meu e despre iubire, pace si impacare cu toti semenii mei. crestinismul este religia iubirii si refuz s-o vad utilizata in scop distructiv exact ca pe vremea cruciadelor. la fel cum in viata de zi cu zi exista tot felul de nebuni extremisti si cretini, sunt sigur ca si in printre "sfintii parinti" e exact la fel mai ales cand niste oameni se autoproclama SFINITI. in cadrul bisericii ortodoxe, dupa parerea mea, au existat cu timpul mult mai multi habotnici si tepari ordinari decat oameni de buna credinta. dovada fiind chiar faptul ca orice parinte cu gandire extinsa si liberala a fost renegat de catre mai marii BOR. ma consider in momentul de fapta crestin pur si simplu, nu crestin ortodox
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

Pascall wrote:nu toti se pot bucura de el (soare)

sa'mi tamponez scrotu de chelia lui gigi b. si meta999 si sa'mi ung capu'belitei pe strugurelu lui ca mi;a readus aminte de pagina virtuala a iadului care[....] mai tii minte ce am facut aseara ? (am bagat 2cb cu mugur isarescu si elena b. iar ca bonus alexander crowly) ce nu a facut ibrahim a reusit un amarat de spoitor in salajan sa bage lama'n ciroza in care am investit mai mult cat frate'mi'o in tzoale scris cu tz la modu du-te la curve si spune saru'mana ca tot vb unu de kazi (de parca...) mai am de citit oleaca dar pt moment PascaL e suprem ca tyler creatorul si toata OFWGHCRetc ! dupa spusele lui samuel pulenberg credeam ca neddy a dat'o'n bara rau de tot ..dar se pare ca (nu credeam ca am sa scriu asta odata pe forumul frecventat des de vd88) ARE oleaca DREPTATE macar e sg impotriva utilizatorilor virtuali ce nu prea , nu prea {sper sa ne vdm totusi , pe mealoune lÁM mai prin in silvehr , ai astept si pe restu care nu ies din carciuma cand e soare [ce plm] ( tare suzy ca d obicei ) ] } meta e miezu din vagiaina

album 101% clasic - carbo' ma rupe la sufletel ! - frate e despre flori de mucigai- despre copii orfani ce spala parbrize in intersectii
catharsis ruleaza in casti de la lansare (scuze pt cacophonie)

as vrea multumesc pe aceasta cale gazahnului ce a avut grija de mine in cta sashului si surioarei flavah ! compilatia paranoia13 se anunta a fi the shizzie + epúl samurai si junk e de radio ! am asc o bucata moshilor gen grasu asa cu guess who(in stilul lor orignial binteles am zis de grasu asa ca sa va faceti o aidieea) RUUPEEEE ! sa ne vdm cu ghini cu pace ( macar sa ne vdm) sam pe fb : numai tampenii am facut ieri :)))
hahah
ai citit ce au scris?
:)))))))0000000

maine platesc chiria ! frecventa;o perversa ?!?! nu conteazi tu dai foc la casa ca death grips(tot de la meta o stiu si pe asta) ce sa mai zis ?!?! albumul gani cu liry cum e ?

Doamne ajuta! ( v'o ardeti de parca nu aveti bunici la tara ! inapoi la Imperiul lianelor cu voi ! va prinde laviciu nicopolo ! Beks vezi ca vin sibiu poate iesi din barlog pt una scurta ! m*** jepcar dolara si hds rec !
pace meta suzy pascal kst - 276 koma axes sera and all the fucking scratch perverts ! direct de la statuia lui Leontin Sălăjan ! chhh over and out ! PACE

p.s rap crestin de acum 10 ani (calitate) http://www.youtube.com/watch?v=OU9sst304Kc
sa nu se piarda! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ABSOLUT GENIAL A VENIT INTRE DISCUTIILE VOASTRE :mrgreen:
enjoy life.
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

Pentru Cretzu si cei care sunt de acord cu el (eu nu sunt de acord cu el) :

"Toţi cei care prin harul lui Dumnezeu am crescut(si crestem) în dogmele cele binecinstitoare şi urmăm în toate Biserica cea Una, Sfântă, Sobornicească şi Apostolească(Ortodoxa) credem că:
Singura cale mântuitoare pentru oameni este credinţa în Sfânta Treime, în opera şi învăţătura Domnului nostru Iisus Hristos, care sunt continue în trupul Lui, Sfânta Biserică. Hristos este singura lumină adevărată; nu există alte lumini care să ne lumineze, nici alte nume care pot să ne mântuiască: „Şi nu este întru alt întru nimic mântuire, pentru că nici nume este altul sub cer dat întru oameni, întru care trebuie să ne mântuim noi"[Fapte 4:2-3]. Toate celelalte credinţe, toate religiile care ignoră şi nu-L mărturisesc pe Hristos „venit în trup", sunt făcături omeneşti şi lucrurile diavolului, nu conduc la adevărata cunoaştere a lui Dumnezeu şi la naşterea din nou prin dumnezeiescul Botez, ci îi rătăcesc pe oameni şi îi conduc la pierzare. Noi, creştinii care credem în Sfânta Treime, nu avem acelaşi Dumnezeu cu nici o altă religie: nici cu aşa-numitele religii monoteiste (iudaismul şi islamul), care nu cred în Sfânta Treime.
De două mii de ani, Biserica întemeiată de Hristos şi călăuzită de Sfântul Duh a rămas statornică şi neclintită în Adevărul mântuitor învăţat de Hristos, predat de Sfinţii Apostoli şi păzit de Sfinţii Părinţi. Nu a fost îngenuncheată de cumplitele prigoane ale iudeilor, iniţial, şi ale închinătorilor la idoli(romani), mai apoi, în primele trei secole; a arătat o mulţime de martiri şi a ieşit biruitoare(asa cum a iesit si dupa prigoana comunista) , dovedind originea ei dumnezeiască.
După cum minunat spune Sfântul Ioan Gură de Aur: „Nimic nu este mai puternic decât Biserica... Dacă porţi război împotriva vreunui om, fie ai învins, fie ai fost învins; dar dacă porţi război împotriva Bisericii, vei fi învins fără să te dumireşti, căci Dumnezeu este mai tare decât toate". (De aceea nu trebuie sa ne speriem de masoni, illuminati sau alti satanisti pentru ca oricum vor pierde . Cel mai important este sa stam noi tari in credinta ortodoxa ca sa nu ne pierdem sufletele.Ne incurajeaza chiar Mantuitorul: "Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveţi. În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea." (Ioan 16,33))
Ce s-a întâmplat cu vrăjmaşii din afară, religiile, s-a întâmplat şi cu cei din interior, ereziile. Biserica - prin marii şi luminaţii Sfinţi Părinţi, a definit şi a îngrădit credinţa Ortodoxă prin hotărârile Sinoadelor Ecumenice şi Locale referitoare la anumite învăţături îndoielnice, dar şi prin conglăsuirea Părinţilor (consensus Patrum) asupra întregului de teme al credinţei. Suntem mai siguri când îi urmăm pe Sfinţii Părinţi şi nu mutăm hotarele pe care ei le-au aşezat. Cuvintele „Următori Sfinţilor Părinţi" şi „Nu muta hotarele pe care le-au aşezat Părinţii noştri" constituie o linie sigură de drum şi supapa de siguranţă a credinţei şi vieţuirii noastre ortodoxe. Prin urmare punctele de bază ale mărturisirii noastre sunt următoarele:
1. Păzim neclintite şi nefalsificate toate cele legiuite de Sinoade şi de Părinţi. Primim toate câte ei le-au primit şi condamnăm toate câte ei le-au condamnat, ferindu-ne de contactul cu toţi cei care inovează în chestiunile credinţei. Noi nici nu adăugăm, nici nu desfiinţăm vreo învăţătură, nici nu o schimbăm.[...]Împreună cu Sfinţii Părinţi şi cu Sfintele Sinoade lepădăm şi anatematizăm toate ereziile care s-au ivit în cursul istoric al Bisericii.
2 Proclamăm că papismul (romano-catolicismul - n.tr.) este pântecele ereziilor şi al rătăcirilor. Învăţătura despre „Filioque", adică a purcederii Sfântului Duh şi de la Fiul, este contrară celor pe care Însuşi Hristos le-a învăţat despre Sfântul Duh. Întreaga ceată a Părinţilor - şi în sinoade şi în parte - consideră papismul ca erezie, pentru că în afară de Filioque, a introdus o mulţime de alte rătăciri, precum primatul şi infailibilitatea papei, azima, focul curăţitor(purgatoriul), imaculata concepţie a Născătoarei de Dumnezeu, graţia creată, răscumpărarea iertărilor (indulgentiae); a schimbat aproape toată învăţătura şi practica în legătură cu Botezul, Mirungerea, Dumnezeiasca Euharistie şi celelalte taine şi a transformat Biserica într-un stat lumesc.
[...] A încurajat „Mişcarea Harismatică" a grupărilor protestante, chipurile pnevmato-centrice. A înfiat metode spirituale orientale de rugăciune şi meditaţie. A introdus noi inovaţii în dumnezeiescul cult, precum corurile şi orgile muzicale. A prescurtat şi distrus cu totul Dumnezeiasca Liturghie. În spaţiul Ecumenismului a pus bazele religiei mondiale (pan-religia), recunoscând prin Conciliu II Vatican „viaţa duhovnicească" a celor de alte religii. Minimalismul dogmatic a condus şi la o împuţinare a cerinţelor morale, dată fiind legătura dintre dogmă şi morală, având ca urmare căderile morale ale înalţilor prelaţi şi dezvoltarea între clerici a deviaţiilor morale ale homosexualităţii şi ale pedofiliei. Continuând să susţină „Uniaţia", această caricatură a Ortodoxiei, prin care ca printr-un cal troian îi înşeală şi îi atrage pe credincioşi, torpilează dialogul şi demistifică aşa-numitele sincere dispoziţii pentru unire.[...]
Conform Sfântului Simeon al Tesalonicului - Mistagogul, papismul a a provocat Bisericii cea mai mare stricăciune din câte au provocat toate ereziile şi schismele împreună. Noi ortodocşii avem comuniune cu papii dinainte de schismă şi pe mulţi papi îi sărbătorim ca sfinţi. Papii după schismă sunt eretici; au încetat să mai fie succesori în tronul Romei, nu au succesiune apostolică, pentru că nu au credinţa Apostolilor şi a Părinţilor. Din acest motiv, pe orice papă „nu doar că nu-l avem în comuniune, dar îl numim şi eretic". Din cauza blasfemiei împotriva Sfântului Duh prin învăţătura despre Filioque, L-au pierdut pe Sfântul Duh, iar toate la ei sunt lipsite de har. Nici o taină a lor nu este validă după Sfântul Simeon. „Deci blasfemiază inovatorii şi departe de Duhul sunt, blasfemiind împotriva Duhului Sfânt, şi cu desăvârşire nu este întru ei Duhul Sfânt; pentru care şi cele ale lor sunt fără har, după cum harul Duhului l-au nesocotit şi l-au subminat... pentru care şi Duhul Sfânt nu se află întru ei, şi nimic duhovnicesc întru ei şi toate cele de la ei sunt goale şi noi şi contrarii Predaniei dumnezeieşti"[...](Marturisirea de credinta impotriva ecumenismului, SINAXA CLERICILOR ŞI MONAHILOR ORTODOCŞI DIN GRECIA ,APRILIE 2009).
niste oameni se autoproclama SFINITI
oamenii care se autoproclama sfinti NU sunt sfinti . Sfantul nu stie ca este sfant cat traieste , pt. ca daca asa ar considera el, n-ar mai fi sfant. Biserica i-a proclamat sfinti dupa ,zeci si sute de ani de la moartea lor, in functie de specificul canonizarii (sfant mucenic, sfant ierarh, sfant facator de minuni s.a.m.d.)
in cadrul bisericii ortodoxe, dupa parerea mea, au existat cu timpul mult mai multi habotnici si tepari ordinari decat oameni de buna credinta
aici sunt de acord si mai adug ca "Decaderile morale care se vad in ultimul timp in randul clerului ortodox sunt rezultatul liberalismului si secularismului ecumenist(si nu numai)''. Care va lua amploare din ce in ce mai mult, si atunci sa vezi razboi in biserica noastra din care vor iesi la suprafata doar adevaratii ortodocsi(cei care tin cu dintii de invatatura Sfintilor Parinti). Cam acelasi mesaj se gaseste si in noul album al trupei Haarp Cord , pe langa subiectele despre masoni, legionari s.a. (care nu trebuiesc PREA MULT luate in seama dpdv) PACE!
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Pfoai, câtă îndoctrinare... şi câtă acţiune creştinească de copy-paste. :)

Deci tu practic accepţi ca o oaie orice îţi spune duhovnicul tău, nu? Supunere, sclavie, asta-i biserica ta. Felicitări, eşti robul perfect, tot mai loial pe măsură ce ţi se toarnă pe gât tot mai multe mizerii. Sindromul Stockholm e-n floare.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

creTzu wrote:eu sunt crestin si NU cred ca toate celelalte credinte sunt "de la dracu". chiar consider gandirea astea foarte daunatoare. Dumnezeul meu e despre iubire, pace si impacare cu toti semenii mei. crestinismul este religia iubirii si refuz s-o vad utilizata in scop distructiv exact ca pe vremea cruciadelor. la fel cum in viata de zi cu zi exista tot felul de nebuni extremisti si cretini, sunt sigur ca si in printre "sfintii parinti" e exact la fel mai ales cand niste oameni se autoproclama SFINITI. in cadrul bisericii ortodoxe, dupa parerea mea, au existat cu timpul mult mai multi habotnici si tepari ordinari decat oameni de buna credinta. dovada fiind chiar faptul ca orice parinte cu gandire extinsa si liberala a fost renegat de catre mai marii BOR. ma consider in momentul de fapta crestin pur si simplu, nu crestin ortodox
foarte adevarat

pana una alta, sa ma anuntati si pe mine cand revine subiectul "Haarp Cord", sa ma mai uit pe aici.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
NskY
#

Post by NskY »

am citit tot topicul pana la ultimul post al lui pascal.. nu am rabdare, e prea mult pentru mine...

va intreb pe voi, e ok sa se poarte aici toate discutiile pe tema asta? sau lasam topicul pentru cei cu pareri despre album? :)
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

din punctul meu de vedere,e bine ca s-a extins discutia,si nu e bine sa se stearga cumva posturile,fiindca orice parere legata de album,va avea si un gram de religie in ea ...
foarte bine ca se discuta despre muzica si religie ... e aiurea daca stergi posturi,fiindca vor mai aparea 3-4-5 posturi insignifiante de la gigi de la sannicolau mare si ionut de la giurgiu,si apoi topicul va trece in nefiinta ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

Da, discutia asta e buna. E mai mult decat simplele "imi place" "mie nu-mi place" "esti hater".
poate par ignorant, dar cine e cel care a preluat controlul lui PascaL si a postat "nu toti se pot bucura de el (soare) [...]" ?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

"Indoctrinarea si mizeriile" alea ma fac liber fata de materialism. Voua va place sa spuneti ca sunteti liberi dar va amagiti pentru ca sunteti libertini si traiti in libertinaj pentru ca de fapt asta va place si faptele arata asta cel mai bine.
Sa zicem ca maine se da o lege care spune " toata lumea va avea implantat un cip in mana pt securitate, cip cu care ei o sa te urmareasca sa vada ce faci (ca doar este pentru securitate) , si cine nu il va avea va muri de foame pentru ca va fi izolat de societate. CE O SA FACI? pt. ca daca il vei pune atunci nu mai poti sa zici ca esti liber pt ca nu vei mai putea sa faci ce vrei decat ce ti se dicteaza de guvern. Pentru tine sa fii liber , inseamna sa faci ce vrei tu dupa cum te duce pe tine mintea(sau dupa cum i-a dus pe altii). Dar cum sa spui ca esti liber , cand de fapt esti dependent de bani , de telefon , de internet si acum mai nou de card bancar? Ti-ai creat un univers care te amageste ca esti liber dar cand te ia foamea realizezi ca nu este chiar asa.
Duhovnicul nu imi impune cu forta (la fel si biserica) ci imi recomanda , ramane la aprecierea mea sa fac ce vreau, deci nu imi ingradeste libertatea cu nimic.
Deocamdata sunt scalvul acestei societati (de care incerc sa ma debarasez punand in practica indoctrinarile si mizeriile alea) si nu al bisericii.
va intreb pe voi, e ok sa se poarte aici toate discutiile pe tema asta?
DA pentru ca si tema albumului este aceeasi (ca doar nu vorbim de fotbal)
cine e cel care a preluat controlul lui PascaL si a postat "nu toti se pot bucura de el (soare) [...]" ?
Fratemiu dupa trup, omul meu de legatura cu lumea rap (imi spune tot ce se intampla si cine o arde aiurea , ca sa imi dau seama cu cine vb)
Il vedeti pe la concerte , este nelipsit. Ca frate , intervine si ma mai ajuta , chiar daca nu este 100% de acord cu mine.
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

Apropo , daca Haarp cord , v-a intoxicat muzica cu religia si Hristos , cred ca o sa o fac si eu aici , atata timp cat nu schimb subiectul. :D
Haarp Cord = marturisire de credinta ortodoxa ( ca Hristos este Dumnezeu)= Vremurile de pe urma
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

PascaL wrote:Voua va place sa spuneti ca sunteti liberi dar va amagiti pentru ca sunteti libertini si traiti in libertinaj pentru ca de fapt asta va place si faptele arata asta cel mai bine.
eu unu, nu ma consider liber si nici nu cred ca ai cum sa fii liber din moment ce traiesti in societate. liber esti daca te duci si traiesti in jungla/padure, desi si acolo depinzi de natura, dar totusi banuiesc ca esti mai liber decat in societatea actuala.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

PascaL wrote:"Indoctrinarea si mizeriile" alea ma fac liber fata de materialism. Voua va place sa spuneti ca sunteti liberi dar va amagiti pentru ca sunteti libertini si traiti in libertinaj pentru ca de fapt asta va place si faptele arata asta cel mai bine.
Sa zicem ca maine se da o lege care spune " toata lumea va avea implantat un cip in mana pt securitate, cip cu care ei o sa te urmareasca sa vada ce faci (ca doar este pentru securitate) , si cine nu il va avea va muri de foame pentru ca va fi izolat de societate. CE O SA FACI? pt. ca daca il vei pune atunci nu mai poti sa zici ca esti liber pt ca nu vei mai putea sa faci ce vrei decat ce ti se dicteaza de guvern. Pentru tine sa fii liber , inseamna sa faci ce vrei tu dupa cum te duce pe tine mintea(sau dupa cum i-a dus pe altii). Dar cum sa spui ca esti liber , cand de fapt esti dependent de bani , de telefon , de internet si acum mai nou de card bancar? Ti-ai creat un univers care te amageste ca esti liber dar cand te ia foamea realizezi ca nu este chiar asa.
Duhovnicul nu imi impune cu forta (la fel si biserica) ci imi recomanda , ramane la aprecierea mea sa fac ce vreau, deci nu imi ingradeste libertatea cu nimic.
Eu nu mă refeream la libertatea socială sau politică, că nimeni nu este liber la modul ăsta. Ci la libertatea de gândire, şi nu există libertate mai importantă. Degeaba te amăgeşti că ai aşa ceva în cadrul bisericii ortodoxe şi, de fapt, în cadrul oricărei biserici. Dar, ferice de tine, ai mai multă decât în islam.

Şi, doar de curiozitate, dacă tu nu vrei să fii jignit, de ce îmi spui că trăiesc în libertinaj când eu îţi comentez doar religia şi nu persoana?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
NskY
#

Post by NskY »

Mallone wrote:din punctul meu de vedere,e bine ca s-a extins discutia,si nu e bine sa se stearga cumva posturile,fiindca orice parere legata de album,va avea si un gram de religie in ea ...
foarte bine ca se discuta despre muzica si religie ... e aiurea daca stergi posturi,fiindca vor mai aparea 3-4-5 posturi insignifiante de la gigi de la sannicolau mare si ionut de la giurgiu,si apoi topicul va trece in nefiinta ...
nu am zis nimic de sters posturi, doar am observat ca fiecare spune ce parere are despre religie.

am o curiozitate personala (daca tot se discuta aici despre toate).. Pascal, ce parere ai despre sexul protejat? la modul e bine sau e rau dpdv ortodox/religios?
Post Reply