3 martie ..:: CTC si invitatii (150 minute)

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Mik
tanar

Post by Mik »

La cat de tari au fost toti (cu o singura si mica exceptie :evil: bita) ... cred ca se putea trece destul de usor peste sonorizarea proasta.
N`are rost sa mai fim acum carcotasi....si sa stam sa gasim nod in papura. Concertu` chiar a fost TARE! Iar ZALE si CTC .......... :shock:
S.B.C
pustiu
tanar

Post by pustiu »

respect pt baieti si pt munca depusa de ei pana acum........ei au facut tot posibilul sa diminueze defectele sunetului....mai bine decat a iesit nu se putea (sunetistu' respectiv nu cred ca o sa mai calce pe la concerte :lol: )

ps - vorba lu' deeana, se intampla si la case mai mari
The_LyoneSSe
fratele meu tu esti baiat

Post by The_LyoneSSe »

e foarte addevarat ca sonorizarea a fost extrem de proasta... dar concertul in sine a fost unul pur si simplu ctc... nu cred ca mai e nevoie de vreo descriere....
ce mi-a placut au fost proiectiile simple si sugestive care animau si mai mult atmosfera...
"If Music be the food of Love, play on! Give me excess of it!!"
VeVe
tanar

Post by VeVe »

VD88 wrote: Trebuie sa ma repet, nu vad cum spectacolul pe care l-am oferit noi pe scena ar fi putut sa intreaca spectacolul pe care ni l-a oferit noua publicul.
super tare...m`am emotionat :) p bune..dak ei nu faceau show nici publicu` nu era cum a fost..dci tot lor le datoram totul!!la kt a transpirat ldoc(d p el cre` k am strans o galeata d apa) clar au facut ce le`a stat in putinta sa fie bine..si din pct meu d vdr a fost mult prea bine.partea cu sunetu` trecem peste k a fost mai interesanta atmosfera 8)
:bow: :bow:
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

mihai.lazar wrote:a plecat...panicat ... de frica ca o sa-si ia bataie probabil
care da ca noi suntem repari si aducem prin actele noastre apocalipsa mai aproape ...

On Topic: Fara Cuvinte! ....
99.9%
KwR
piesa gen

Post by KwR »

Frate deci am ragushit ingrozitor, da` nu ma plang :D Am stat foarte bine acolo unde am stat. Oamenii au facut show, bravo lor respectele mele. Singurele lucruri care nu mi-au placut au fost... sonorizarea (dar se poate trece peste, avand in vedere k s-a facut tot ce se putea ca sa se auda mai bine) shi faptu` k am fost datzi afara la 4.. deshi pe afish scria k va tzine pana la 5... oricum... mai vroiam :lol: M-am simtzit foarteeee bineee shi sunt sigura k nu am fost singura :)

P.S.
Sun|Rah wrote: Hahaha, la after party eram (cred) singura fata ce sarea p-acolo, eu cand aud old-school nu pot sta jos, chiar daca am tocuri (mai rar), super piese, super mc's.. Jeru, Guru, Big L s.a.m.d.

crezi tu?! :lol: :wink:

shi...
Sun|Rah wrote: Dupa care am plecat cu taxy in care se ascultau manele, l-am rugat pe domn taximetrist sa schimbe. :lol:
asha se intampla dak ciordeshti taxi-ul altor oameni :lol:
tz tz tz....

aaa da... shi tzin sa le trag la muie celor doi oameni din spatele meu kre au aruncat cu pachetu` ala de tzigari... in mine... :butch2: v-atzi distrat?!
Last edited by KwR on Mon Mar 06, 2006 12:29 am, edited 2 times in total.
cand tu zici critici io zic man-ca-tori
Nasta
tanar

Post by Nasta »

sper k nu e tarziu o lauda shi din partea mea!!!

felicitari facem records shi hades records ... mah inclin!!!
mam simtzit super bine!!! merci CTC, merci invitatzilor!!!

ps: taxiul meu canta rap ;)
AAF
stiutor

Post by AAF »

Vlade genukiul nu te doare cumva de la imbrancutura data lui ERPS ?:D
Image
Borac_cel_original
un domn / doamna

Post by Borac_cel_original »

foarte tare organizat concertul(ca event muzical).tot timpul am stat si am incercat sa ascult sa vad ce se intampla acolo insa sonorizarea nu m-a ajutat nici cand eram chiar langa monitoarele digeilor(daca mai erau altele)
inca o data pacat de sonorizare si pacat de un personaj pitoresc al repului romanesc care a inceput de ceva timp asa sa se altereze din ce in ce mai rau de la eveniment la eveniment.nu am nimic cu el atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni dar vineri,cred ca nu am fost singurul deranjat...cat despre identitatea lui nu spun nimic dar poate va da de gandit faptul ca un pseudo crab si un pseudo scriblles e cam tot ce stie.
altceva ce ma deranjeaza este faptul ca din nou ca totdeauna cretinii aia din spate cu rotile alea de se invarteshte ca saa zic asa nu au fost mentionati aici si nici aplaudati,mai ales cei care au ceva skills la treaba asta cu invarteala de roate...au fost f aplaudati altii ca mai stiu eu cine care nu prea reprezinta mari tehnici de tehnoredactare a screciului si nu numai
one good thing about music,when it hits you feel no pain

B ob
M arley and the
W ailers
Borac_cel_original
un domn / doamna

Post by Borac_cel_original »

cat despre voi curvelor
PATETICE :butch2:
one good thing about music,when it hits you feel no pain

B ob
M arley and the
W ailers
AAF
stiutor

Post by AAF »

Apropo Ziceam de kgula ca ce a patit ca plm era asa omu , lipsit de kef si sa si vazut la All Star....plm.....Adika Abia asteptam: Cum vezi viata sau Doare oare...da...daca nu sa putut....
Image
underman
tanar

Ba asta ....

Post by underman »

AAF wrote:Da aforic observ ca iti place sa pupi in cur, pupal si pe L Doc ca vad ca traduce bine....yo atat iti zic asculta cu atentie ce zice el acolo la Free si mai vb , nu am vrut sa zic asta dar daca asculti old school o sa iti dai seama.
Si ai auzit de EXPRIMARE LIBERA?sau poate sa iti zic ca e un DREPT cine stie poate nu ai auzit , bai ma lasati cu deastea , ce am zis eu ca nu ii apreciez? Doamne fereste , Deliric e ca un idol pt mine dar nu are rost sa mai discutam ca suntem off topic rau , asa ca eu ma opresc aici cu off topicu.
WATCH YOUR LANGUAGE ASSHOLE !!!

De unde si pana unde ai tras tu concluzia ca pupa pe cineva in cur ... exprimarea libera nu inseamna sa faci tu declaratii tampite, sunt de acord sa criticati dar mai intai de asta gandeste-te ca e mult mai simplu sa fii in sala decat pe scena, din punctul meu de vedere declaratii anti concertul de vineri seara chiar nu isi au locul in conditiile in care cel putin artistii au depus un efort, consider dreptul tau la opinie o jignire ... off tu nici nu stii straine ....
[Gh1mpe]
tanar

Post by [Gh1mpe] »

exprimarea libera ... e libera frate .. in pula mea =)))0 si cum romania e o tzara democratica .... fiecare face ce vrea ... si daca tie nu iti place cand cineva admira pe altcineva .... in cazu asta aforic pe l doc si implicit ctc`ul .. nu inteleg de ce pula mea ai mai fost la concert .. daca ai fost :twisted:
SOIM
tanar

Post by SOIM »

gie frate...
baietii au rulat ... atmosfera, tigari, cola. o seara memorabila

de apreciat e ca probabil si-au rupt splina-n 2 ca sa se distinga ceva in haosu ala, si totusi la final nu cred ca cineva din public isi amintea de .. dificultatile tehnice.
ridin' thru Dristor in a clio 16v
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

:bow: ...doar atat!
Locked