Haarp Cord
Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)
mindblowing...pai si atunci de ce n-a colaborat cu chimie? a inregistrat 2 piese care n-au mai aparut...
ce muist e ala care a postatCamorRa7 wrote:
De pe filelist
-
- fratele meu tu esti baiat
pentru ca nu cred ca vroia Pacha sa fie postate astea pe un forum. a ars-o ok si ti-a raspuns si acuma tu postezi aici sa faci un pic de valva.
si pentru ca poate nu trebuia sa stie toata lumea parerea lui.
Din moment ce a raspuns unui necunoscut pe fb (presupun ca nu-s prieteni) nu cred ca pacha ar avea vreo problema daca parerea lui ar deveni cunoscuta. E bine ca a plecat pt ca nu poate fi fals.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
-
- fratele meu tu esti baiat
sau din cauza cashului 

La el oricum veneau bani din piesele pe care le-a facut cu artisti comerciali. Imi placea cum avea el piese cu dragonu si cu smiley in aceeasi perioada
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Nu mi-a raspuns mie, poza a fost postata de respectivul (Nicorici Calin) pe filelist, de acolo am luat-o.NichiforSolitaru wrote:pentru ca nu cred ca vroia Pacha sa fie postate astea pe un forum. a ars-o ok si ti-a raspuns si acuma tu postezi aici sa faci un pic de valva.
Nu vad nimic deplasta in faptul ca a facut ss la discutie, un interviu mai neoficial asa, cred ca Pacha stie foarte bine la ce sa se astepte cand vorbeste cu persoane necunoscute.
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
pacha man e nicorici calin... niko ricci
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
a scuze... in orice caz, nu eu am vorbit cu el.
am fost acum la lansare la haarp. localul a fost de toata pula tinand cont ca jumate din club era fara tricouri, iar temperatura din incapere era undeva 50+, dar in schimb concertul a fost tare de tot. oamenii fac atmosfera misto asa in 3. si se simte lipsa lui pacha..
-
- Niciodata un nimeni
din punctul meu de vedere,e vina lui pacha pentru scaparea aia cu intrebarea aia pe facebook. trebuia sa ai o inteligenta,acolo sa ... vezi si tu cu cine vorbesti,si sa nu faci relatii cu publicul cu toti paratii de pe internet care-ti dau add ... ok,spui asta unui prieten,nicio problema ... dar chiar sa dai nas tuturor paratilor,nu e ok,si denota anumite lucruri ...
eladio mafiotu',ca tot ai comentat tu aici ... ce-a facut ala pe filelist,reprezinta exact ce-ai facut tu pe facebook cu posturile mele de pe forum sau cu posturile anumitor useri de pe forum de la topicul markone ... stiu ca vorbesc cu un perete reflectorizant,dar am zis asa ... ca fapt divers,ca poate se aprinde vreo scanteie in encefalul tau bolnavior si intelegi care e treaba ...
eladio mafiotu',ca tot ai comentat tu aici ... ce-a facut ala pe filelist,reprezinta exact ce-ai facut tu pe facebook cu posturile mele de pe forum sau cu posturile anumitor useri de pe forum de la topicul markone ... stiu ca vorbesc cu un perete reflectorizant,dar am zis asa ... ca fapt divers,ca poate se aprinde vreo scanteie in encefalul tau bolnavior si intelegi care e treaba ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- ce n'est pas possible
sa imi bag pula-n daosul pulii. am crezut ca mor acoloepho wrote:am fost acum la lansare la haarp. localul a fost de toata p*** tinand cont ca jumate din club era fara tricouri, iar temperatura din incapere era undeva 50+, dar in schimb concertul a fost tare de tot. oamenii fac atmosfera misto asa in 3. si se simte lipsa lui pacha..
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
n-ai da un telefon ceva