Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

DiaZz
tanar

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by DiaZz »

epho wrote:am fost acum la lansare la haarp. localul a fost de toata p*** tinand cont ca jumate din club era fara tricouri, iar temperatura din incapere era undeva 50+, dar in schimb concertul a fost tare de tot. oamenii fac atmosfera misto asa in 3. si se simte lipsa lui pacha..
Asa a fost si in Craiova cand au lansat Dragoste sau frica.
Dar oricum oamenii stiu sa faca atmosfera , deci nu prea a contat.
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

haarp cord related :lol:
http://youtu.be/M3s42o1dghk
Cristi
#Spargator fericit

Post by Cristi »

masini si femei, mortii lor de gay sunt in pana de idei :lol:
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

epho wrote:n-ai da un telefon ceva
plm
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

CamorRa7 wrote:de ce?
am inteles ca l-a intrebat un oarecare pe FB dupa care a postat raspunsul; asa iti apare cand intrebi, nu cand te intreaba cineva.. nu mai conteaza, retrag ce am scris
eshanat
tanar

Post by eshanat »

.

Eu pana acum jumatate de an eram un fel de ateu, in sensul ca il injuram pe Dumnezeu (in cazul ca cineva imi spunea ca exista) pentru tot raul care mi se intampla si este peste tot in lume. Ma prostisem cu documentare gen Zeitgeist sau altele si mai pesimiste facute tocmai sa te arunce in prapastie si in extreme. (desigur sunt si lucruri adevarate acolo, dar doar fragmente de adevar si Sfintii Parinti ne-au spus ca exact asa lucreaza rãul)

Nu intelegeam de ce se promoveaza Rãul tot mai mult in ultima vreme si de ce oamenii "intru-un cerc inchis" repeta aceleasi greseli de mii de ani si se foloseasc de Bible pentru a manipula sau a stapani. Imi amintesc aici de Bagavad Gita o scriere din India - acum 5000 de ani unde rude, prieteni, dascali, discipoli ai aceluiasi regat erau acum despartiti in 2 tabere si nerabdatori sa se omoare intre ei pentru regat, tocmai pe Taramul Dreptatii.. ceva gen cruciadele..

revin, credeam ca e vorba doar de bani sau ca dorinta prea mare de putere iti fura mintile, doar atat de limitativ descriam eu rãul. Abia cand am realizat ca masonii de 33 fac ritualuri satanice in care primesc "invatatura" de la niste entitati, au inceput sa se lege unele de altele prin capul meu. Si cand vezi tot raul n-ai cum sa nu vezi si partea plina a paharului.
Se intreba cineva mai devreme daca exista Dumnezeu de ce ar lasa copii africani nemancati. Dar daca la un moment dat am incepe sa apasam pe butoane si sa zboare rachetele dintr-o parte in alta a globului ar interveni cineva? NU CRED. Ne-am omora singuri si exact asta facem acum, ne autoprogramam.
Suntem lasati sa cunoastem raul ca sa putem alege binele.

Ortodoxia este o invatatura a binelui nu este o credinta, unii fac voit confuzia asta pentru a-ti schimba tie perceptia cum ca ar fi vreun fel de secta.. cand tot ce ne invata este sa ne iubim si respectam unii pe altii. (desigur cumunismul a incercat sa schimbe functia preotului cu un fel de administrator si a reusit de multe ori)
revenind la Rap, Cedry2k, Carbon si Dragonu stiau ca vor fi vehement criticati de schimbarea de atitudine, asa ca au pregatit o piesa "Mancatori" sa se faca intelesi.
Ei prefera sa vorbeasca despre bine acum si despre iubire, doar ca noi alegem sa credem ca schimbarea este un lucru rau. Viata=Schimbare, nimic nu ramane zidit.

pentru timpul liber am pregatit cateva linkuri:
Raku invitat la Codul lui Oreste, pe tema "Apostoli moderni. Dumnezeu si muzica rap" http://www.youtube.com/watch?v=hW6m7-WvKcU
Dr. Prof. Univ. Dumitru Constantin Dulcan (cred ca e cel mai mare cunoscator al functionarii creierului, in Romania) http://www.youtube.com/watch?v=tRQTt0VYDwQ
Anatol Basarab invitat la Oreste pe tema "Rolul manipulatorului in istorie. De la religie la politica" http://www.youtube.com/watch?v=7qpe-8BSZJQ
Dan Puric - Despre Corp http://www.youtube.com/watch?v=hVL5PEeT ... ure=relmfu
Viata Sfantului Arsenie Boca (1910-1989) http://www.youtube.com/watch?v=XjL0fAVTAnw
Image
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

eshanat wrote:Eu pana acum jumatate de an eram un fel de ateu, in sensul ca il injuram pe Dumnezeu (in cazul ca cineva imi spunea ca exista) pentru tot raul care mi se intampla si este peste tot in lume.
din moment ce il injurai pe dumnezeu pentru ceva ce a facut, nu esti deloc ateu.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Cristi
#Spargator fericit

Post by Cristi »

Fara ortodoxie nu ne-am putea iubii intre noi?
eshanat
Ei prefera sa vorbeasca despre bine acum si despre iubire, doar ca noi alegem sa credem ca schimbarea este un lucru rau. Viata=Schimbare, nimic nu ramane zidit
Promovand NOUA DREAPTA si miscarea legionara? pei cate crime au facut si ei ! si dupa ce e asa bine sa promovezi o institutie biserica,ce face bine biserica? auzi "vreau o Romanie plina cu ...icoane.... manastiri?" pentru ce sa spunem ipotetic ca ar exista dumnezeu de ce ai avea nevoie de biserica sa ajungi la el.

Ce ai zis tu asa am fost si eu pe la 15-16 ani credeam tot si intrau prea multe informatii,nu prea intalegeam exact cum sta treaba.
Eu sunt de parere ca noi suntem proprii nostrii "dumnezei" si cred subconstientul e cel te ajuta foarte mult. pentru ca tu daca acum faci o treaba mai neimportanta subconstientul tau lucreaza la ce ai tu propus in viata sau ca ca scop de exemplu : un examen sau un job sau orice altceva.

Cat despre viata de apoi eu cred ca mori si putrezesti nu cred in reincarnare/rai/iad. desi mi-ar place cumva dupa ce mori sa afli raspunsul la multe intrebari:de unde suntem?de ce suntem ? etc..

adevarul este ca fara dumnezeu acum dintr-o data ar fii mult mai rau deoarece daca majoritatea oameniilor il iei pe "Dumnezeu" le iei speranta.
"lasa ca ne ajuta dumnezeu","cum o vrea dumnezeu" "are grija dumnezeu de noi" "asa a vrut dumnezeu" cand aud astea mi se face scarba si mila in acelasi timp!
dar nu ai cum sa schimbi mentalitatea sutelor de milioane de oameni dintr-o data,pei daca de exemplu iei o femeie de la biserica de varsta medie 35-40 de ani ortodoxa (si sa zicem ipotetic sar gasi dovada ca nu exista dumnezeu) tot nu ar crede atat de indoctrinati sunt oamenii. Si nu e vina lor dar macar generatiile astea care am avut mai multa libertate sa incercam sa deschidem ochii. Putem traii in pace si armonie si iubire si fara icoane in scoli si manastiri.

"avem nevoie de scoli si spitale nu de banci si biserici" si as mai adauga ca avem nevoie de oameni ! in primul rand!
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
eshanat
tanar

Post by eshanat »

j.cristi wrote:Fara ortodoxie nu ne-am putea iubii intre noi? - Fara iubire nu ne-am putea iubi intre noi?

Promovand NOUA DREAPTA si miscarea legionara? pei cate crime au facut si ei ! si dupa ce e asa bine sa promovezi o institutie biserica,ce face bine biserica?
auzi "vreau o Romanie plina cu ...icoane.... manastiri?"
nu stiu daca promoveaza noua dreapta, poate tu cunosti mai multe si ne dai cateva versuri cu trimitere ca sa intelegem mai bine, eventual si niste linkuri si nume de carti carti etc.

in schimb eu o sa fac cateva precizari aparent lipsite de importanta:
nu zice "vreau biserici" deci nu promoveaza institutia, zice vreau.. manastiri - pare acelasi lucru dar nu e.
pentru ca biserica este corupta, condusa de "preafericiti" gestionari masonici ce storc saracii satului de bani. Aici in biserica de obicei gasim un popã scos din institutul de teologie. El e preot doar teoretic.. unii dintre ei golanesc mai mult ca noi. Sunt cei care de peste o mie de ani pretind ca doar ei pot talmaci intelesul Scripturilor, deci sa le dam tot ce avem ca doar ei ne conduc la Hristos.
"vrei salvare? astazi ai biserici cu zecile. Atata doar ca multe arata ca discotecile. Si preoti contrafacuti in slujba puterii....."

in timp ce la manastire putem gasi un duhovnic, care inainte de toate sta cu anii si se roaga, in pustiu in linistea muntilor cunoscand tainele naturii. S-ar putea sa iti sune povesti de copii dar in preajma unor asemenea oameni simti ca plutesti, simti adevarul fiindca au Har. Cauta pe net ca sunt bloguri si site-uri si citeste marturiile si trairile altora si mergi o data de curiozitate la un astfel de om. Nu te costa nimic si chiar daca ai incerca sa-i duci bani nu tii primeste.
Sfinti traiesc si azi, mai putini dar sunt daca ii cauti.
Asta e adevarata credinta de care canta baietii sa nu ii confundam cu hotii de preoti.
Eu asa m-am trezit din somn, traind niste evenimente care depasesc orice logica si lege data de Stiinta. Si Pascal scria mai devreme ca i s-au intamplat unele lucruri greu de explicat in cuvinte si cine altcineva l-ar fi convins pe Dragonu decat o palma data de Dumnezeu sa se schimbe dintr-un drogat notoriu in cine-i acum?

Te rog, zi-ne de noua dreapta, eu unu sunt total in afara subiectului.
Image
dan
Pop

Post by dan »

Image
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

@eshant : te afli intr-o grava eroare:

1 Ura fata de homosexuali de pe albumele vechi,ortodoxia fanatica,ura pentru evrei si masoni sunt principalele criterii ale Noi drepte plus slavirea lui Codreanu Tutea Arsenie boca
2 Structura monahala si manastirile institutional apartin de episcopiile regionale si se supun deciziilor acetora,episcopiile regionale se supun deciziilor sinodului
3 O alta grava eroare este talmacirea ta proprie a evangheliei deoarece acest lucru este stric interzis de biserica ortodoxa si o spune si cleipa si boca
4 Marturi cu plutire apare si in prezenta calugarilot tibetani si in prezenta episcopilor catolici si in preajma prostituatelor pt uni e placebo
5 Orice preot este duhovnic daca slujeste.
6. In manastiri apar cele mai mari abuzuri de la tanacu la gay si nu in biserici in manastiri se fac ritualurile masonice,au parteneriat de cult cu ritul york din cadrul Mari Loji Nationale din Romania si cu ordinul de malta al aceleiasi organizatii.
7 Pe dragonu nu la speriat palma de dumnezeu ci frica de moarte ca e bolnav serios daca e real ca e pe interferon.Daca ai sti ca ai o boala grava ai crede in orice si in pietre.

Iti zic eu de noua dreapta: este un partid cu un numar mic de adepti fascisti de extrema dreapta.Dupa cum se autoproclama in propriul lor manifest:
"Noua Dreaptă întruchipând o dreaptă naţională, socială şi creştină, situată pe o filiaţie neîntreruptă care începe cu Mihai Eminescu şi continuă cu Nicolae Paulescu, Nae Ionescu, Nichifor Crainic, Corneliu Codreanu"Toti legionarii ;)
In afara antisemitismului exacerbat cand semnezi adeziune trebuie sa indeplinesti unul dintre urmatoarele criterii
1Unirea Basarabiei cu Romania-ceea ce e ok daca si moldoveni isi doresc
2 Combaterea tiganizarii romaniei-asta e stupida si rasista
3 Combaterea separatismului maghiar-adica a partidului celalt micut de dreapta care seamana cu ei
4 Combaterea lobbyului Homosexual-discriminanta fraza eu in continuare vreau sa vad lesbiene
5 Educarea tineretului in stil nationalist-adica astia vor sa ma faca cu forta fascist.

Atat pe site cat si pe http://www.magazin-nationalist.net/ au doar simbolrui faciste-naziste ;) .Acum nu poluez topicu citeste abuzurile legionarilor si cum la asasinat codreanu pe manciu ca asa ii spusese arhaghelul Mihail-psihotic nu?Cand cordeanu si grupul lui lau lichidat pe stelescu uite asa au procedat : Au trast 50 de cartuse in el pe patul de spital apoi au aplicat 3 lovituri cu toporul in inima si in picioare si lau dezmembrat apoi de bucurie au plans asasini si au dansat in jurul bucatilor de corp-asta e liderul spiritual a lu cedric si dragnu,sa va traiasca.Apropo tacsu lu codreau Brunner a fost illuminati in Bavaria.
3
eshanat
tanar

Post by eshanat »

Shade. wrote:@eshanat : te afli intr-o grava eroare:

1 Ura fata de homosexuali de pe albumele vechi,ortodoxia fanatica,ura pentru evrei si masoni sunt principalele criterii ale Noi drepte plus slavirea lui Codreanu Tutea Arsenie boca
2 Structura monahala si manastirile institutional apartin de episcopiile regionale si se supun deciziilor acetora,episcopiile regionale se supun deciziilor sinodului
3 O alta grava eroare este talmacirea ta proprie a evangheliei deoarece acest lucru este stric interzis de biserica ortodoxa si o spune si cleipa si boca
4 Marturi cu plutire apare si in prezenta calugarilot tibetani si in prezenta episcopilor catolici si in preajma prostituatelor pt uni e placebo
5 Orice preot este duhovnic daca slujeste.
6. In manastiri apar cele mai mari abuzuri de la tanacu la gay si nu in biserici in manastiri se fac ritualurile masonice,au parteneriat de cult cu ritul york din cadrul Mari Loji Nationale din Romania si cu ordinul de malta al aceleiasi organizatii.
7 Pe dragonu nu la speriat palma de dumnezeu ci frica de moarte ca e bolnav serios daca e real ca e pe interferon.Daca ai sti ca ai o boala grava ai crede in orice si in pietre.

Iti zic eu de noua dreapta: este un partid cu un numar mic de adepti fascisti de extrema dreapta.Dupa cum se autoproclama in propriul lor manifest:
"Noua Dreaptă întruchipând o dreaptă naţională, socială şi creştină, situată pe o filiaţie neîntreruptă care începe cu Mihai Eminescu şi continuă cu Nicolae Paulescu, Nae Ionescu, Nichifor Crainic, Corneliu Codreanu"Toti legionarii ;)
In afara antisemitismului exacerbat cand semnezi adeziune trebuie sa indeplinesti unul dintre urmatoarele criterii
1Unirea Basarabiei cu Romania-ceea ce e ok daca si moldoveni isi doresc
2 Combaterea tiganizarii romaniei-asta e stupida si rasista
3 Combaterea separatismului maghiar-adica a partidului celalt micut de dreapta care seamana cu ei
4 Combaterea lobbyului Homosexual-discriminanta fraza eu in continuare vreau sa vad lesbiene
5 Educarea tineretului in stil nationalist-adica astia vor sa ma faca cu forta fascist.

Atat pe site cat si pe http://www.magazin-nationalist.net/ au doar simbolrui faciste-naziste ;) .Acum nu poluez topicu citeste abuzurile legionarilor si cum la asasinat codreanu pe manciu ca asa ii spusese arhaghelul Mihail-psihotic nu?Cand cordeanu si grupul lui lau lichidat pe stelescu uite asa au procedat : Au trast 50 de cartuse in el pe patul de spital apoi au aplicat 3 lovituri cu toporul in inima si in picioare si lau dezmembrat apoi de bucurie au plans asasini si au dansat in jurul bucatilor de corp-asta e liderul spiritual a lu cedric si dragnu,sa va traiasca.Apropo tacsu lu codreau Brunner a fost illuminati in Bavaria.
3

Stai relaxat, respira adanc. Nu am postat sa intru intr-un fel de polemica si sa-mi fie cu iertare daca nu m-am facut inteles, sunt un fost semi-analfabet si nu m-ajuta cuvintele nici acum.. parerea mea este scrisa mai sus, dar tu imi dai raspuns zicandu-mi din start ca doar tu ai dreptate. "te afli intr-o grava eroare"
Eroarea doar timpul o decide, fiu de Cronos ce te crezi..

40 de ani de comunism si inca 20 de neocomunism au schimbat istorie cum au vrut ei..

Eu m-am uitat pe site la aia dar nu l-am vazut pe cedrea cu steag in mana.
Lasati vrajeala si nu mai etichetati poetii ca pareti platiti sa o faceti intentionat cativa de pe aici...
hai sa luam un pix si o foaie si sa scriem si sa analizam fiecare vers de pe album sa vedem unde sunt trimiteri spre etichetele voastre.
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

ba voi sunteti intregi la minte? :)
muie copos
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Eu sunt foarte relaxat sincer,nu ti-am spus ca am eu dreptate doar am rectificat necunoasterea ta de informatii legate de statutul si starea institutiei bisericesti.Eroare e vizibila nu timpul o decide si crima respectiva a fost recunoscuta de legionari se mandreau cu ea.Ms de comparatia cu fiul de cronos.

Nu ii etichetez eu pe interpeti ca nu e poezie ce face cedry2k e o versificatie decenta,poezie faceau in Romania Lucian Blaga,Nichita Stanescu,dar daca asta e nivelul tau literar poezii scrise de dragonu iti respect asta.Cine e platit sa spuna lucruri andti dragonu cedry2k si anti fascisti sa ma contacteze plz,vreau si eu.Eu inca nu am terminat de citit toate comentariile esentiale la Heidegger si Sartre si vrei sa scriu un eseu de analiza pe albumul unor fanatici cititori de 3 siteuri de conspiratii?Trimiterile le fac ei cu nationalismul codreanu si programa legionara.
eshanat
tanar

Post by eshanat »

Shade. wrote:Eu sunt foarte relaxat sincer,nu ti-am spus ca am eu dreptate doar am rectificat necunoasterea ta de informatii legate de statutul si starea institutiei bisericesti.Eroare e vizibila nu timpul o decide si crima respectiva a fost recunoscuta de legionari se mandreau cu ea.Ms de comparatia cu fiul de cronos.

Nu ii etichetez eu pe interpeti ca nu e poezie ce face cedry2k e o versificatie decenta,poezie faceau in Romania Lucian Blaga,Nichita Stanescu,dar daca asta e nivelul tau literar poezii scrise de dragonu iti respect asta.Cine e platit sa spuna lucruri andti dragonu cedry2k si anti fascisti sa ma contacteze plz,vreau si eu.Eu inca nu am terminat de citit toate comentariile esentiale la Heidegger si Sartre si vrei sa scriu un eseu de analiza pe albumul unor fanatici cititori de 3 siteuri de conspiratii?Trimiterile le fac ei cu nationalismul codreanu si programa legionara.

Era vorba de Har vs. Hotie nu de structuri si ranguri bisericesti, citind superficial vei intelege doar 1 cuvant din 10 - gandeste-te ca fiecare virgula am pus-o cu un scop.
Mesajul nu era pentru tine, care le stii pe toate, ce as putea sa te invat eu, un biet român, cand tu citesti atata filozofie de import..
Am crezut ca imi si arati unde gresesc baietii nu doar sa-mi zici ca-s legionari fanatici de noua dreapta codreana etc.
Image
Post Reply