Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)
Re: Vlad Dobrescu - TBA (2012)
cum ajunge VD si la concertul lui chimie si la concertul CTC?
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
- Banksy
tu crezi ca numai 2pac are bani de holograma?exro79 wrote:cum ajunge VD si la concertul lui chimie si la concertul CTC?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
Mananc tocanita cu lingurita.
Mare om 

"M-am inspirat din faza aia din Scarface când se îmbată el și face urât în restaurant." mama aia-i una din fazele mele preferate cand vorbim de filme

chiar cadany wrote:Mare om
N-am fost niciodată genul care strigă sus și tare că nu e plătit, chiar mi se pare de prost gust atitudinea, dar e foarte frustrant când în loc de bani primești doar încurajări să “o ții tot așa”. De fapt erau foarte realiste încurajările astea, pentru că la sfârșitul zilei rămâneam fix cu pula în mână, și “tot așa” o țineam.
Ar trebui sa ia aminte unii..
Ar trebui sa ia aminte unii..
-
- ce n'est pas possible
this
HHNews.RO Crezi în Dumnezeu? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?
VD Nu cred că există în momentul de față vreun om în măsură să știe dacă există sau nu un creator al universului dar în nici un caz nu cred în zeitățile create de religii (bănuiesc că la asta te referi). Le consider o invenție omenească. Le înțeleg totuși utilitatea și consider că religia este, în majoritatea cazurilor, un lucru pozitiv.
Eu nu simt că am nevoie de așa ceva: până acum am reușit cam tot ce mi-am propus cu ajutorul familiei și puținilor prieteni adevărați pe care-i am. Mi s-ar părea de prost gust să le neg meritele și să le întorc spatele pentru a-i mulțumi unui prieten imaginar. Am trecut și probabil o să mai trec și prin vremuri mai grele dar la rândul lor eșecurile au avut și o să aibă cu siguranță cu totul alte motive decât lipsa mea de credință.
Cred cu destulă tărie în principiile și în acțiunile mele cât să nu am nevoie de un personaj atotputernic care să mi le valideze. Mai adaug că pe lumea asta nu mă consider neîndreptățit cu nimic, așa că nu am nevoie nici de o lume imaginară în care o să primesc ce mi se cuvine.
Totuși, respect opțiunea fiecăruia. Câteodată prietenii mei credincioși se supără pe mine pentru că mai scap câte o “blasfemie”, dar majoritatea înțeleg până la urmă că tot ce fac e să-mi exprim punctul de vedere, fără intenția de a le jigni lor credința.
HHNews.RO Crezi în Dumnezeu? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?
VD Nu cred că există în momentul de față vreun om în măsură să știe dacă există sau nu un creator al universului dar în nici un caz nu cred în zeitățile create de religii (bănuiesc că la asta te referi). Le consider o invenție omenească. Le înțeleg totuși utilitatea și consider că religia este, în majoritatea cazurilor, un lucru pozitiv.
Eu nu simt că am nevoie de așa ceva: până acum am reușit cam tot ce mi-am propus cu ajutorul familiei și puținilor prieteni adevărați pe care-i am. Mi s-ar părea de prost gust să le neg meritele și să le întorc spatele pentru a-i mulțumi unui prieten imaginar. Am trecut și probabil o să mai trec și prin vremuri mai grele dar la rândul lor eșecurile au avut și o să aibă cu siguranță cu totul alte motive decât lipsa mea de credință.
Cred cu destulă tărie în principiile și în acțiunile mele cât să nu am nevoie de un personaj atotputernic care să mi le valideze. Mai adaug că pe lumea asta nu mă consider neîndreptățit cu nimic, așa că nu am nevoie nici de o lume imaginară în care o să primesc ce mi se cuvine.
Totuși, respect opțiunea fiecăruia. Câteodată prietenii mei credincioși se supără pe mine pentru că mai scap câte o “blasfemie”, dar majoritatea înțeleg până la urmă că tot ce fac e să-mi exprim punctul de vedere, fără intenția de a le jigni lor credința.
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
omul asta ii depaseste pe multi hip-hoperi ca inteligenta 

Foarte mult.
- exerminatoru
- serios, sunt ok
vd cred ca e singurul de care imi place cum o arde din toata scena noastra hip hop. imi place si cum canta, atitudinea lui, cum e el ca persoana (cat pot sa imi dau seama din interviuri) si in plus faptul ca e toba de hip hop. daca ar fi sa aleg pe cineva care sa ma invete despre cultura hip hop, vd ar fi cu siguranta acea persoana.
rage wrote:vd cred ca e singurul de care imi place cum o arde din toata scena noastra hip hop. imi place si cum canta, atitudinea lui, cum e el ca persoana (cat pot sa imi dau seama din interviuri) si in plus faptul ca e toba de hip hop. daca ar fi sa aleg pe cineva care sa ma invete despre cultura hip hop, vd ar fi cu siguranta acea persoana.
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
j.cristi wrote:rage wrote:vd cred ca e singurul de care imi place cum o arde din toata scena noastra hip hop. imi place si cum canta, atitudinea lui, cum e el ca persoana (cat pot sa imi dau seama din interviuri) si in plus faptul ca e toba de hip hop. daca ar fi sa aleg pe cineva care sa ma invete despre cultura hip hop, vd ar fi cu siguranta acea persoana.