Guess Who - Tot mai sus (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Pyuric
fratele meu tu esti baiat

Re: Guess Who - Tot mai sus (2011)

Post by Pyuric »

domestos wrote:
Pyuric wrote:
domestos wrote:Pyuric, este adevarat ce se aude ? ca nu te mai ocupi de GW ? :)
Dap, am anuntat chiar eu: nu mai colaborez cu Okapi de 2 luni (cu exceptia lui Maxi, cu care voi lucra in continuare)
Deci este uimire totala pentru mine :D deci ai renuntat si la Junky ??? Acum te ocupi de Maxi si de Facem records ? ma rog..Doc si Deliricu' ??

Junky nu e la Okapi :)

@Pilu: nu (si nici nu voi scrie)
dan
Pop

Post by dan »

Image

via facebook griffo... concert la chisinau
dan
Pop

Post by dan »

si biletele tot via griffo:

Image
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Mama cat e biletu :lol: 42 de lei de-ai nostri....zici ca ce stii cine vine..
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
dan
Pop

Post by dan »

si afisul:

Image
dan
Pop

Post by dan »

Image
dan
Pop

Post by dan »

http://www.profadesex.com/2012/04/27/gu ... a-scolara/
…este unul dintre cei mai iubiti si mai cool artisti din Romania, a sustinut si promovat inca de anul trecut Campania SAVE SEX, iar de azi ne sprijina si in visul nostru, acela de a reusi sa demaram o dezbatere publica pe marginea subiectului: Educatia SEXUALA, materie obligatorie in scoala, predata de medici rezidenti. Nu se implica in Campania noastra doar pentru ca este un om cu suflet mare, ci si cu minte pe masura si intelege ca pentru o buna sanatate sexuala si fertila, tinerii romani trebuie sa aiba posibilitatea sa acceseze informatii corecte legate de boli cu transmitere sexuala si mijloacelele de protectie si contraceptie.

,,Sustin introducerea orelor de educatie sexuala in scoala inca din gimnaziu, iar aceasta dezbatere publica mi se pare o idee foarte tare. Toti trebuie sa fim atenti cu sanatatea noastra, cu viata noastra, ca degeaba ai vise mari daca nu esti sanatos sa le si indeplinesti. Ca mesaj de incheiere spun atat: FOLOSITI PREZERVATIVUL,, Guess Who

Nu exista drog mai tare decat sexul/ Am incercat si LSD si ecstasy si restu’…That’s fucking true, dupa cum ne spun versurile celebre de pe ultimul album semnat Guess Who-Tot mai Sus. La fel de adevarat este si ca cel mai bun sex….este cel sanatos! :) So! Haideti sa il ascultam pe unul dintre artistii preferati si sa folosim prezervativul, cea mai sigura metoda de protectie si contraceptie existenta azi pe piata. Si bineinteles: Daca muzica instiga vreau sa aud un stadion cum strica.… SAVE SEX!!!!
dan
Pop

Post by dan »

Image
dan
Pop

Post by dan »

http://www.jurnaltv.md/ro/news/guess-wh ... au-356974/#

imi place cum incepe interviul, cu trupa guess who si momentul cel mai culminant :lol:
dan
Pop

Post by dan »

Image
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

i-au redirectionat astia facebooku lu guess who catre o trupa de prin anii 60 :) funny
NskY
#

Post by NskY »

Image
exro79
dimineata verific forumu

Post by exro79 »

asa mai castiga si ei niste like-uri
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
Sceptik
un domn / doamna

Post by Sceptik »

Da mai are o pagina care are 400k+ de view-uri.aia n`o redirectioneaza sau nu stiu de ea? :lol:
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Pai pagina lui oficiala e 'GuessWho' (Scris legat) , care nu e redirectionata...pagina care e redirectionata e aia cu detaliile din wikipedia.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Post Reply