Maximilian - Maxim, am spus!!! (Album 2013)
-
- dimineata verific forumu
Re: Maximilian - Maxim, am spus!!! (Album)
Asa la prima ascultare imi place. Nu-i genul de piesa care sa stea pe repeat, dar merge.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
-
- funk soul sensation
mega mizerie. limbaj de 9gag, na piesa
souljunk.fane wrote:mega mizerie
ce cacaturi scoate in ultimu timp maximilian .
-
- ce n'est pas possible
e naspa piesa, 'nuff said.
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
1. Dupa colaborarea cu MefX la "Sophie", ati continuat in aceeasi formula si a venit "Like a boss". Spuneti-ne cateva vorbe despre piesa.
Melodia s-a nascut cum s-a nascut si Sophie... Mi-a trimis Mef intr-o dimineata beatul si partea lui, mi-a placut si pana seara am scris-o! Bine, prima strofa, hahahah!
2. E o piesa-raspuns la Sophie? Un fel de razvratire a baietilor condusi de sophiesticate?
Nu chiar... Sau, cel putin, nu asta era in capul meu cand s-a facut melodia. Pe parcurs a inceput sa mi se para ca ar putea evolua in directia respectiva)))...
3. Voua va merge bine in formula asta. Sunteti la a doua piesa. Vor urma si altele?
Da, la mine pe album sunt mai multe colaborari cu Mefistaches si mai e ceva si pentru albumul lui...cred.
4. Va beneficia "Like a boss" de clip?
Da, acum dam drumu' la melodie pe canalul Okapi de Youtube urmand ca in cel mult o luna sa urcam si clipul tot acolo... Asta daca-l facem intre timp)!
5. Ne asteptam la devansarea lui "Sophie"? Urcati in topuri "Like a boss"?
Nu stiu, ne asteptam))? Nu e o chestiune care sa depinda doar de noi dar asteptari exista mereu!
sursa: urban.ro
Melodia s-a nascut cum s-a nascut si Sophie... Mi-a trimis Mef intr-o dimineata beatul si partea lui, mi-a placut si pana seara am scris-o! Bine, prima strofa, hahahah!
2. E o piesa-raspuns la Sophie? Un fel de razvratire a baietilor condusi de sophiesticate?
Nu chiar... Sau, cel putin, nu asta era in capul meu cand s-a facut melodia. Pe parcurs a inceput sa mi se para ca ar putea evolua in directia respectiva)))...
3. Voua va merge bine in formula asta. Sunteti la a doua piesa. Vor urma si altele?
Da, la mine pe album sunt mai multe colaborari cu Mefistaches si mai e ceva si pentru albumul lui...cred.
4. Va beneficia "Like a boss" de clip?
Da, acum dam drumu' la melodie pe canalul Okapi de Youtube urmand ca in cel mult o luna sa urcam si clipul tot acolo... Asta daca-l facem intre timp)!
5. Ne asteptam la devansarea lui "Sophie"? Urcati in topuri "Like a boss"?
Nu stiu, ne asteptam))? Nu e o chestiune care sa depinda doar de noi dar asteptari exista mereu!
sursa: urban.ro
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
Nu ridica valoarea piesei cu nimic . Nu stiu de ce-ai mai postat 

Prefer s-ascult "Like a Boss" decât alte melodii lansate recent de așa ziși artiști consacrați. 

-
eu nuExile wrote:Prefer s-ascult "Like a Boss" decât alte melodii lansate recent de așa ziși artiști consacrați.
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
cuvant!Exile wrote:Prefer s-ascult "Like a Boss" decât alte melodii lansate recent de așa ziși artiști consacrați.
adevarul e ca daca n-ar fi partile alea cantate de mefx piesa ar fi mediocra. si nu ma refer la lirica lui mefx, ci la cum suna
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Ok.NuMaCunosti wrote:eu nuExile wrote:Prefer s-ascult "Like a Boss" decât alte melodii lansate recent de așa ziși artiști consacrați.

-
baaaaaa cee e cu porcaria asta maAaaa,inteleg ca trebuie sa faci ceva pentru tv dar asta e bataie de joc in pula mea ..dupa 30 de secunde am dat x,nu se poate asa ceva
http://soundcloud.com/arinix
-
- funk soul sensation
ce mentalitate futere iti formeaza muzica de la noi. preferi sa asculti o piesa proasta decat sa asculti altele mai proaste.Exile wrote:Prefer s-ascult "Like a Boss" decât alte melodii lansate recent de așa ziși artiști consacrați.