oricum,eladio mafiotu' e securistu' de serviciu al forumului hades records. acum,as we speak,sta in umbra ca mafia siciliana si urmareste fiecare miscare a noastra din punct de vedere al forumului,dupa care se duce si da discret cu pliscu' si limbuta in centrul borcanului cu magiun,comportandu-se ca un veritabil aspersor semidoct de brescia / bacau ...Gharaa wrote:mai stiu eu pe cineva care s-a dus repede la mark si ne-a parat ca nu ne place melodia lui, probabil acelasi ompsihopat wrote:Oricum, cineva a denunțat trolajul:
Ce, tu crezi ca daca porti cruce la gat o sa te sanctifice ? / Hai, ma, du-te si citeste minciunile biblice.
Cum spunea Underman : "Credinta e-n tine, nu in plastic, lemn sau piatra."
Ce legatura are cu piesa?
N-are, stiu.
Cei care raspundeti comentariilor injurioase sunteti mai idioti decat bajetii "smecheri" de pe forumu' Hades.
2012.
AscultatorDeHipHop 1 hour ago
Haarp Cord
-
- Niciodata un nimeni
Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)
Viața e complexă și are multe aspecte.
Eladio e ca,copii aia de prin clasele 1-4 cand restu clasei fac cate o prostie el dadea cu sifonu.
ps: esti prost .
ps: esti prost .

degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
doamnaaa Mallone iar vorbeste urat!
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
acu tre sa aruncati vina pe eladio pt orice se intampla.
am scris si io de forumul hades si rancid acolo, deci nu era asa de greu pt unul mai dezghetat sa se prinda ca e caterinca si sa identifice sursa. 

mai demult cand sustineam si vorbeam despre crestinism pe topicul de religie, majoritatea de liberi cugetatori ziceau: frate esti nebun, indoctrinat, dobitoc, etc. dar acum cand dumnezeii vostri canta despre Dumnezeul meu cum e?
toata spuma rap sutine crestinismul ceea ce e bine daca si il practica.
-
- Niciodata un nimeni
nu sunt dumnezeii nostri,prietene ... sunt doar niste mc foarte buni care au luat-o pe o anumita panta,datorita stupefiantelor ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
aplici aici ce s-a aplicat la clipul haarp cord?Broco wrote:mai demult cand sustineam si vorbeam despre crestinism pe topicul de religie, majoritatea de liberi cugetatori ziceau: frate esti nebun, indoctrinat, dobitoc, etc. dar acum cand dumnezeii vostri canta despre Dumnezeul meu cum e?

Măcar dacă ar fi doar creștinismul. Dacă pe ei i-a ajutat, kudos to that, dar astea cu conspirații iudeo-masonice și ordinea mondială mi se par niște aberații de nescuzat.
Plus că s-a schimbat total mesajul, înainte cântau despre ce trăiau/simțeau ei, acum cântă despre cum TREBUIE să trăiești tu. Nu, mersi.
Plus că s-a schimbat total mesajul, înainte cântau despre ce trăiau/simțeau ei, acum cântă despre cum TREBUIE să trăiești tu. Nu, mersi.
Revenind la youtube. Era ieri un comentariu care cerea o piesa Haarp Cord anti-tigani "ca merita sa moara toti". Dragonu nu-i tigan? 

dai de multi prosti pe youtube
@ kashim -nu stiu, ce s-a aplicat?
ma enerveaza ca s-a despartit specii sau ce naiba fac, ma enerveaza ca acum pleaca si pacha sau ce naiba face, pe cedrea nu il mai suport, dupa alchimia veninului o mai scos cateva feat-uri care mi-au placut, si aici la haarp ce mi-o placut, in rest nimic. sisu la bulau, carbon nu mi-o placut niciodata, mai ramane dragonu care e in ca ok, vine concert la tm haarp cord acu cateva saptamani, pregatit sa merg cand odata aud ca pacha nu vine, mai vin 3 din 5 cati erau odata, na nici nu m-am dus, crew-ul asta era printre putina muzica romaneasca pe care o mai ascultam.
e lucru bun sa devii crestin, ii bine sa promovezi crestinismul, sa traiesti in sfintenie, si tot ce tine de acceste lucruri, dar parerea mea de ascultator e ca m-am saturat de masoni conspiratii evrei iluminati zeigest univers corporatii, poate ca e captivant pt cei de 18-20 de ani ori is eu plictisit de moarte ori la varsta mea nu se mai recomanda hh-ul.
ma enerveaza ca s-a despartit specii sau ce naiba fac, ma enerveaza ca acum pleaca si pacha sau ce naiba face, pe cedrea nu il mai suport, dupa alchimia veninului o mai scos cateva feat-uri care mi-au placut, si aici la haarp ce mi-o placut, in rest nimic. sisu la bulau, carbon nu mi-o placut niciodata, mai ramane dragonu care e in ca ok, vine concert la tm haarp cord acu cateva saptamani, pregatit sa merg cand odata aud ca pacha nu vine, mai vin 3 din 5 cati erau odata, na nici nu m-am dus, crew-ul asta era printre putina muzica romaneasca pe care o mai ascultam.
e lucru bun sa devii crestin, ii bine sa promovezi crestinismul, sa traiesti in sfintenie, si tot ce tine de acceste lucruri, dar parerea mea de ascultator e ca m-am saturat de masoni conspiratii evrei iluminati zeigest univers corporatii, poate ca e captivant pt cei de 18-20 de ani ori is eu plictisit de moarte ori la varsta mea nu se mai recomanda hh-ul.
ai dreptate!psihopat wrote:Măcar dacă ar fi doar creștinismul. Dacă pe ei i-a ajutat, kudos to that, dar astea cu conspirații iudeo-masonice și ordinea mondială mi se par niște aberații de nescuzat.
-
- funk soul sensation
am vazut ca e invitat nu stiu cand cedric two key la oreste la emisiune