Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by CreativeEgo »

Broco wrote:oreste nu e prost, esti naiv si nu intelegi sau nu-l intelegi, si cand zic ca esti naiv nu te fac prost, doar ca nu crezi in Dumnezeu si de aici toata discutia lunga si neinterminabila.
Yeap, sunt naiv pentru că nu cred în Dumnezeu. Pentru că a alege să nu crezi în creaturi mitologice tiranice din Orientul Mijlocul, fără dovezi şi împotriva evidenţelor empirice şi a tot ceea ce a dovedit/descoperit ştiinţa, e fix defiţia naivităţii.
De asemenea, de unde impresia că am zis că Oreste e prost pentru că e credincios?

On-topic: were where we? A, da, Cedrea şi Orea. Da, voiam să mai zic că mi se pare că această ipostază a lui Cedry2k ilustrează pe deplin înfrângerea omului. S-a dat bătut în faţa vieţii, de-acum e membru din cultul morţii denumit ortodoxie.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

ego, hai ca te scot eu la o bere, cois, ca ai luat-o razna de tot, mai iesi putin din casa.
oreste e smecher, ma doare in pl ce crede, e smecher pentru ca a citit foarte mult si e un tip inteligent, isi face emisiunea de cativa ani si n-am auzit pe cineva sa zica de el ca e prost. nebun... ok, fanatic...ok, naiv... ok, dar prost nu i-a zis nimeni.
m-am abtinut sa comentez pe aici, dar ai impresia ca detii adevarul absolut. e ok, crezi in ce spui, dar incearca sa nu te mai pisi pe parerile altora si sa ii cataloghezi prin prisma convingerilor tale. un ateu convins sau ce plm zici tu ca esti ar trebui sa fie mai ok decat crestinii, nu? mai tolerant, mai plm. hai sa ne mai potolim putin, da-ti cu apa pe fatza si revino-ti, ca ceea ce faci tu aici e sa te urci ca moise pe un munte si sa ne explici noua cam cum sta treaba, ho in plm, ti-ai zis parerea acum 25 de pagini, cred ca ne-am dat seama cam ce vrei tu sa zici, lasa-ne in prostia noastra, sau daca tot vrei sa o tii asa, baga si tu bibliografia, ca la licenta, macar sa ai un rost in ceea ce faci.
ma scuzati baieti, mi-am iesit putin din fire :lol:
enjoy life.
Gabi
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Gabi »

Prima data cand il vad mad pe omu' iSPAS :shock: ^
\\o \o/ o//
Cristi
#Spargator fericit

Post by Cristi »

:lol:
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

au vorbit doar despre iisus aseara cedrea cu oreste?
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
Gabi

Post by Gabi »

Nu, si despre ceilalti doi. Eu astept emisiunea inregistrata ca m-ati facut curios. :D
\\o \o/ o//
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

sa spui despre oreste ca e prost e de :lol: dar din partea ta ego..iar esti frustat,cum sa faci 3 posturi la rand :)) tu chiar ai o problema cand se discuta pe tema asta
http://soundcloud.com/arinix
Omuverde
fratele meu tu esti baiat

Post by Omuverde »

iSPAS wrote:ego, hai ca te scot eu la o bere, cois, ca ai luat-o razna de tot, mai iesi putin din casa.
oreste e smecher, ma doare in pl ce crede, e smecher pentru ca a citit foarte mult si e un tip inteligent, isi face emisiunea de cativa ani si n-am auzit pe cineva sa zica de el ca e prost. nebun... ok, fanatic...ok, naiv... ok, dar prost nu i-a zis nimeni.
m-am abtinut sa comentez pe aici, dar ai impresia ca detii adevarul absolut. e ok, crezi in ce spui, dar incearca sa nu te mai pisi pe parerile altora si sa ii cataloghezi prin prisma convingerilor tale. un ateu convins sau ce plm zici tu ca esti ar trebui sa fie mai ok decat crestinii, nu? mai tolerant, mai plm. hai sa ne mai potolim putin, da-ti cu apa pe fatza si revino-ti, ca ceea ce faci tu aici e sa te urci ca moise pe un munte si sa ne explici noua cam cum sta treaba, ho in plm, ti-ai zis parerea acum 25 de pagini, cred ca ne-am dat seama cam ce vrei tu sa zici, lasa-ne in prostia noastra, sau daca tot vrei sa o tii asa, baga si tu bibliografia, ca la licenta, macar sa ai un rost in ceea ce faci.
+1
Kashim

Post by Kashim »

ego deja are doua beri. stie el ce face...
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

iSPAS wrote:ego, hai ca te scot eu la o bere, cois, ca ai luat-o razna de tot, mai iesi putin din casa.
Eu sunt ateu si urasc crestinii ca-s intoleranti si tirani! I-as omori pe toti!
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
NskY
#

Post by NskY »

tu esti ungur, esti pocait, esti troll, iar mai nou ai inceput sa crezi chiar si ca esti amuzant.

creativeego e cel mai destept de aici, dupa cum el insusi a afirmat in repetate randuri.
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

doar fanaticii sunt asa, si nu trebuie sa fie neaparat religiosi; zici ca-i urasti pentru ca sunt intoleranti si tirani, asta nu te face si pe tine intolerant? mie unul nu-mi plac crestinii pentru ca sunt mai ignoranti decat mine
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

nici mie nu-mi plac ateii pt ca sunt gica contra,nu cred in nimic,totu e efemer,gie.dar la faza cu fanatismu ai dreptate.S-a mers mult prea departe cu tot subiectu asta in ambele directii,si pro si contra.
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

meta666 wrote:doar fanaticii sunt asa, si nu trebuie sa fie neaparat religiosi; zici ca-i urasti pentru ca sunt intoleranti si tirani, asta nu te face si pe tine intolerant? mie unul nu-mi plac crestinii pentru ca sunt mai ignoranti decat mine
Nu te-ai prins ca eram ironic? :lol: Asa fac multi atei, dar n-ar recunoaste. Eu sunt crestin si totusi nu suport fanaticii religiosi.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Megiddo wrote:
meta666 wrote:doar fanaticii sunt asa, si nu trebuie sa fie neaparat religiosi; zici ca-i urasti pentru ca sunt intoleranti si tirani, asta nu te face si pe tine intolerant? mie unul nu-mi plac crestinii pentru ca sunt mai ignoranti decat mine
Nu te-ai prins ca eram ironic? :lol: Asa fac multi atei, dar n-ar recunoaste. Eu sunt crestin si totusi nu suport fanaticii religiosi.
+1...le-am dat si diss pe album :lol:
Post Reply