asta e cea mai mare aberatie pe care am citit-o pe internet in ultima vreme. Gnom e bun, spre deosebire de multi altii chiar are mesaj, Stress e OK asa, a dat bine pe Haarp Cord (ziceam ca urmatorul lui album o sa fie tare..) dar... dar.Boka wrote:deci tu vrei sa spui ca tovarasul tau care canta despre NIMIC,sau,in cel mai bun caz,despre el e un super mc,si Stress,care are super mesaje amplificate de feelingu pe care il pune pe piese e un sclav?
bravo,bre...sparge-te de ras...
Stres
Re: Stress - Cadere Libera 2011
-
- Niciodata un nimeni
nu,nu,argumentul tau nu e valabil,fiindca in orice domeniu exista nuante. nu poti spune ca trabant 601 suporta comparatie cu mitsubishi lancer evo x,doar pentru ca sunt masini,au 4 roti,un volan si un motor. ( trabant are motorul in 2 timpi,lancerul in 4,uite ti-am dat mura-n gura o nuanta ). e absolut o aberatie sa afirmi asa ceva.paranoic wrote:Mallone wrote:nu poti compara merele cu perele,ci doar merele ionatane cu merele ... din turcia,sa zicem. n-ai cum sa-l compari pe chucho cu nwanda,sau pe vlad dobrescu cu sase sase ... e absolut stupid,nu credeti ?pai, ambii sunt MC, asta e legatura. Cum ai putea compara doua lucruri daca ar fi identice? Adica tu ce vrei, sa-l compari pe Omu Gnom cu Omu Gnom? hai frate, nu e ca si cum Gnom e zeu si Stress e muritor de rand.iSPAS wrote:de ce trebuie sa comparam mc diferiti? e ca si cum l-ai compara pe pique cu van persie, care e legatura?
Din punctul meu de vedere un om serios poate compara merele alea de zici tu.
din pacate,in rapul romanesc exista o majoritate covarsitoare de oameni care judeca lucrurile extrem de rudimentar,netinand cont de nuantele taxonomice ale mc-iilor ...
daca spun ca raperii care canta sunt niste predicatori pentru prosti,se supara cineva pe mine ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Boka just died a little on the inside.Mallone wrote:in rapul romanesc exista o majoritate covarsitoare de oameni care judeca lucrurile extrem de rudimentar,netinand cont de nuantele taxonomice

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
cea mai buna afimatie de pe forumu asta in ultimii ani!Exile wrote:Cert e că repul românesc e de tot căcatul în 2012 și nu ai ce asculta mai deloc, cu câteva excepții.
PS: acest stress e cel putin mediocru, nici nu m-am chinuit sa-i piratez albumu'.
lol n-am mai ras asa pe forumul de cand am citit replica aia pe care o am in semnaturaCreativeEgo wrote:Boka just died a little on the inside.Mallone wrote:in rapul romanesc exista o majoritate covarsitoare de oameni care judeca lucrurile extrem de rudimentar,netinand cont de nuantele taxonomice

stress a avut tupeu sa ceara bani pe albumul asta?PS: acest stress e cel putin mediocru, nici nu m-am chinuit sa-i piratez albumu'.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
sunt de acord cu exile ca gnom e printre cei mai smecheri de la noi, are de toate.dar totusi aia cu "sclavul asta" e prea deplasata si gratuita, ca in fond omul nu ti-a facut nimic...probabil.
Da, probabil afirmația a fost deplasată.
Dacă tu zici, așa o fi.
paranoic wrote:Apropo de asta, tu te-ai ascultat vreodata pe tine? Ai cea mai enervanta voce din muzica romaneasca. De cand ma tin sa-ti zic :>Exile wrote:E MUZICĂ. S-o luăm simplu: Stress sună ca p***. Și nu pot asculta un MC ce sună ca p***. Ca flow, ca voce, ca tot. Liric, Gnom e printre cei mai buni MC români.
Cum zice Ego. Stress, ca si Gnom, e un MC de middle-class.
Mallone wrote:nu poti compara merele cu perele,ci doar merele ionatane cu merele ... din turcia,sa zicem. n-ai cum sa-l compari pe chucho cu nwanda,sau pe vlad dobrescu cu sase sase ... e absolut stupid,nu credeti ?pai, ambii sunt MC, asta e legatura. Cum ai putea compara doua lucruri daca ar fi identice? Adica tu ce vrei, sa-l compari pe Omu Gnom cu Omu Gnom? hai frate, nu e ca si cum Gnom e zeu si Stress e muritor de rand.iSPAS wrote:de ce trebuie sa comparam mc diferiti? e ca si cum l-ai compara pe pique cu van persie, care e legatura?
Din punctul meu de vedere un om serios poate compara merele alea de zici tu.

n-ai treaba.exact pe astea am facut analiza si am ajuns la concluzia asta.CreativeEgo wrote:Boka just died a little on the inside.Mallone wrote:in rapul romanesc exista o majoritate covarsitoare de oameni care judeca lucrurile extrem de rudimentar,netinand cont de nuantele taxonomice
si gnom a avut nevoie de deceneu sa impresioneze.da,aia cu poporu maret e super mesaj,are rolul de a misca elite si mase deopotriva.
p.s,m-am uitat la o zi cu omu gnom,vad ca omu e ok,ar trebui sa si cante despre ce vorbeste acolo.Ar da o sansa rapului si si-ar da el insusi o sansa...chiar daca ar pierde fani care vor sa asculte muzica despre NIMIC care suna BINE...YEAH...
Boka... asculta-i albumele (sau albumul dublu mai bine zis). Apoi revino. Dar asculta-le bine.
-
- funk soul sensation
boka, eu nu am nimic cu tine, cu nimeni, moloz, dar nu inteleg faza asta "fani care vor sa asculte muzica despre nimic care suna bine... yeah". adica tu esti de acord cu ideea ca muzica trebuie sa sune prost dar sa fie despre ceva? nu cred ca intelegi muzica. in primul rand trebuie sa sune bine, pentru ca o asculti, nu e neaparat sa aiba mesaj, cum se bat multi in piept... "aw frate, ma cac pe tine, muzica ta nu da jos sistemul". muzica tre' sa sune, daca e, e si muzica de dat din cur pe ea, nu tot tre' sa fie mesaj mesaj mesaj. cred ca printre ultimile griji ale muzicii ar trebui sa fie mesajul.Boka wrote:n-ai treaba.exact pe astea am facut analiza si am ajuns la concluzia asta.CreativeEgo wrote:Boka just died a little on the inside.Mallone wrote:in rapul romanesc exista o majoritate covarsitoare de oameni care judeca lucrurile extrem de rudimentar,netinand cont de nuantele taxonomice
si gnom a avut nevoie de deceneu sa impresioneze.da,aia cu poporu maret e super mesaj,are rolul de a misca elite si mase deopotriva.
p.s,m-am uitat la o zi cu omu gnom,vad ca omu e ok,ar trebui sa si cante despre ce vorbeste acolo.Ar da o sansa rapului si si-ar da el insusi o sansa...chiar daca ar pierde fani care vor sa asculte muzica despre NIMIC care suna BINE...YEAH...
e posibil sa-ti fi scos un pic din context ce-ai zis tu, dar still. gnom cred ca face muzica si cred ca prima lui grija e cum suna o piesa, nu cred ca mai intai e agresiv la modul "muie jandarmii, muie sistemul, muie muie muie muie, curva cur, muie basescu, muie ricardo villalobos houseru pulii" sau stiu eu si pe scheletul asta construieste piesa. chiar nu cred ca in 2012 ar mai trebui sa existe mentalitati din astea. e muzica, tre' sa te gadile.
+1 la ce ai zis mai sus
stai un pic,sa vad unde ne aflam:ce preferati:Conspiratuality sau Wiz kalifa?Ca daca il preferati pe al 2-lea in dauna primului,aici am incheiat discutia.
O luam altfel:nwa,krs,2 pac,dmx,eminem,jmt,imm tech...stii de ce sunt astia considerati printre cei mai buni(Ca muzica au facut si warren g,snoop dogg-care a pierdut clar in fata lu pac la capitolu notorietate,pipi didi si inca alti cativa la fel de plictisitori)?Pt ca aastia,cu repu lor,au miscat mase,taty!Cand asculti muzica lor,te transformi,mesajul lor puternic,dublat de feelingu pus in voce(exact elementele care se regasesc si la stress si alti cativa mc din tara,dar expresivitatea aia din voce nu o vei gasi la mc gen gnom,deliric,maximilian,etc ),cu tehnica si flow,pe care le gasesti si la gnom si la stress,au schimbat mentalitati,au dat putere maselor in plm...crezi ca de tampit l-a chemat bush al batran pe eazy la casa alba,sa bea un cico cu el,ca il gadila muzica lui
?Nu,ci pt ca muzica lu eazy daduse grade la cioroi,si deja casa alba se confrunta cu o problema.Pe partea cealalta,omu gnom trebuie sa-si dea seama ca e prea batran pentru a mai experimenta jocuri de cuvinte de dragu de a experimenta.Asta-i repu,tre sa le contina pe toate,altfel nu e ok...e rep,taty!Tre sa atinga,si intr-o maniera violenta,indiferent de sentimentele induse.Uite,eu cand am ascultat prima data Credinta,aia cu Raku,mi-au dat lacrimile si mi s-a urcat sangele in cap,si eram gen "come outside of the block with your gun in your hand...bump shots in the air like you're ready for war",vorba lu everlastulescu.Despre asta e repu,taty!Si nici eu nu am nimic cu nimeni,sunt doar idei expuse pe un forum,idei in care cred,dar nu cred ca e cazu sa ne sucarim unii pe altii...suntem oameni,nu suntem identici,chiar daca poate ne asemanam in unele privinte,deci nu avem cum sa gandim la fel din toate punctele de vedere...n-ar mai exista nici discutii,daramite forum? 
p.s:eu nu ascult muzica sa ma gadile
ci sa-mi schimbe starea de spirit
p.s2:daca vreau sa ascult ceva care sa gadile,ascult folk sau plm...fuego...pepe...mandinga...nu rep
O luam altfel:nwa,krs,2 pac,dmx,eminem,jmt,imm tech...stii de ce sunt astia considerati printre cei mai buni(Ca muzica au facut si warren g,snoop dogg-care a pierdut clar in fata lu pac la capitolu notorietate,pipi didi si inca alti cativa la fel de plictisitori)?Pt ca aastia,cu repu lor,au miscat mase,taty!Cand asculti muzica lor,te transformi,mesajul lor puternic,dublat de feelingu pus in voce(exact elementele care se regasesc si la stress si alti cativa mc din tara,dar expresivitatea aia din voce nu o vei gasi la mc gen gnom,deliric,maximilian,etc ),cu tehnica si flow,pe care le gasesti si la gnom si la stress,au schimbat mentalitati,au dat putere maselor in plm...crezi ca de tampit l-a chemat bush al batran pe eazy la casa alba,sa bea un cico cu el,ca il gadila muzica lui

p.s:eu nu ascult muzica sa ma gadile

p.s2:daca vreau sa ascult ceva care sa gadile,ascult folk sau plm...fuego...pepe...mandinga...nu rep

wiz khalifa e atat de plictisitor. ai auzit 2 piese si ai auzit tot ce inseamna wiz khalifa din punct de vedere al temelor abordate si al flowului. de ce ar fi cineva fan wiz khalifa?
cat despre restul: cum zicea si vd "unii cauta in rap ce ar trebui sa caute in carti" (aproximativ, nu retin cuvant cu cuvant ce zice dobrescu)
da, ascult cedry2k pt ca muzica lui are atitudine, te face sa iei atutudine. totusi nu vad fani cedry2k sau stress marsaluind pe strazi strigand "muie basescu/sistemu/gigi becali!"
ascult mafia pt ca oamenii aia stiu sa spuna o poveste mai bine ca oricine
ascult spike si parazitii pt ca piesele alea-s pline de caterinca + un mesaj
ascult deliric pt ca are o tehnica smechera rau
ascult gnom pt jocurile alea de cuvinte
etc
etc
si alea nu-s singurele motive.
problema e ca nu trebuie sa cautam numai mesaj, sa evaluam piesele doar dupa asta. poti sa ai tu mai mult mesaj decat toata discografia lui 2pac, daca suni ca pula nu ma intereseaza. aici gresesc cred ca multi artisti. se bazeaza doar pe faptul ca au un mesaj si ignora faptul ca mai conteaza si cum prezinti mesajul ala.
ideea e ca daca imi place ce se zice pe o piesa, cum se zice, beat-ul, flow-ul o sa ascult piesa aia si o sa-mi placa. nu cred ca 24/24 vrei sa asculti piese despre cat de popor crestin si drept suntem noi. exista muzica pt toate situatiile si pt toate starile prin care treci
cat despre restul: cum zicea si vd "unii cauta in rap ce ar trebui sa caute in carti" (aproximativ, nu retin cuvant cu cuvant ce zice dobrescu)
da, ascult cedry2k pt ca muzica lui are atitudine, te face sa iei atutudine. totusi nu vad fani cedry2k sau stress marsaluind pe strazi strigand "muie basescu/sistemu/gigi becali!"
ascult mafia pt ca oamenii aia stiu sa spuna o poveste mai bine ca oricine
ascult spike si parazitii pt ca piesele alea-s pline de caterinca + un mesaj
ascult deliric pt ca are o tehnica smechera rau
ascult gnom pt jocurile alea de cuvinte
etc
etc
si alea nu-s singurele motive.
problema e ca nu trebuie sa cautam numai mesaj, sa evaluam piesele doar dupa asta. poti sa ai tu mai mult mesaj decat toata discografia lui 2pac, daca suni ca pula nu ma intereseaza. aici gresesc cred ca multi artisti. se bazeaza doar pe faptul ca au un mesaj si ignora faptul ca mai conteaza si cum prezinti mesajul ala.
ideea e ca daca imi place ce se zice pe o piesa, cum se zice, beat-ul, flow-ul o sa ascult piesa aia si o sa-mi placa. nu cred ca 24/24 vrei sa asculti piese despre cat de popor crestin si drept suntem noi. exista muzica pt toate situatiile si pt toate starile prin care treci
Ba , mie imi place wiz khalifa...si nu-l ascult neaparat pentru versuri ( sau nu tot timpu ) , cat pentru modu ala chill de a canta...is melodii mai de vara.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
sunteti nebuni tare daca va certati de atatea pagini pe o chestie strict subiectiva. parca s-ar opri lumea rapului la stres, wiz khalifa sau wu tang clan. Reveniti-va, fiecare asculta ce-i gadila placut lui urechea. Ma doare-n pula ca Boka asculta NWA si eu ascut Kanye West, atata timp cat pe mine ma misca mai tare Kanye. Zic si eu..e subiectiv, nu cred ca e vorba de comparatii aici, argumentati de-a-n pulea ceva care nici macar nu trebuie sa existe.