la noi la sv erau obositi,veneau de la cluj,drum lung,somn putin,s-au adunat mai multe. plus ca erau doar doua microfoane. s-au cantat piese de pe vremurile de pe urma pe care lumea nu le stia pe de rost. a fost un show fain una peste alta cu publicul la inaltimeTezeu wrote:App de Haarp Cord, ca parca despre asta era topicul initial, mie mi se par un pic mai slabuti in concerte decat in spectacolele in care vin individual.
Haarp Cord
Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi
A fost public mult? La Dragonu au fost maxim 40 de oameni
Cum sa aiba numai 2 microfoane? Nici nu vreau sa ma gandesc. La concertul asta n-am mai mers ca plm la biserica intrarea-i gratis si am zis ca n-are rost.

Cum sa aiba numai 2 microfoane? Nici nu vreau sa ma gandesc. La concertul asta n-am mai mers ca plm la biserica intrarea-i gratis si am zis ca n-are rost.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Kashim wrote:a concertul asta n-am mai mers ca plm la biserica intrarea-i gratis si am zis ca n-are rost.

Acum stiu de ce locul lor preferat de concerte e Silver Church.
-
- Niciodata un nimeni
daca s-ar organiza un concert haarp cord in catedrala mantuirii neamului,v-ati duce ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
doar daca ar fi in noaptea de inviere
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
eu as merge si daca ar fi de craciun sau boboteaza.
- James Carter
- Mugiwara
Ai dreptate. Poate si din cauza faptului ca la concertele Cedry2k si Specii din anii trecuti mi s-au parut mai bune, de aici si concluzia trasa. Oricum, n-am apucat sa va felicit pentru prestatie! Cei lati la inaltime ca de obicei!vik wrote:la noi la sv erau obositi,veneau de la cluj,drum lung,somn putin,s-au adunat mai multe. plus ca erau doar doua microfoane. s-au cantat piese de pe vremurile de pe urma pe care lumea nu le stia pe de rost. a fost un show fain una peste alta cu publicul la inaltimeTezeu wrote:App de Haarp Cord, ca parca despre asta era topicul initial, mie mi se par un pic mai slabuti in concerte decat in spectacolele in care vin individual.

pra pra
eu nu consider ca am generalizat, ma refer la oamenii religiosi si pana la fanatici; adica tu esti mai ignorant dar Cretzu nu e..Boka wrote:a generalizat la faza cu crestinii si ignoranta.
am gasit asta pe vplay

nu, n-am cenzurat eu tatele lu' aia. asa erau

ce serial e?:)Kashim wrote:am gasit asta pe vplay
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
-
- funk soul sensation
don't trust the bitch in apartment 23
don't trust the bitch in Apartment 23. nu-i asa promitator. ideea ar fi fainuta, dar unele faze (destul de multe) mi se par prea din topor
ma uit la oreste cu cedrea. cica a remarcat laa raku un bun simt al mintii... mars ma