Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

nea Caisa
campion pe sate

Re: Deliric - Inspectia Tehnica Periodica

Post by nea Caisa »

iemsy wrote:
Megiddo wrote: a pus punctul pe i ca SQN si Cedry2k
meama,ai vazut ca e citit forumul si ai zis s-o dai repareste un pic :)))
vrea sa lase productia pe mic, ii e frica ca vine marian in 2025 si zice ca a furat negative de la 3rei sud-est. :lol:
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

iemsy wrote:
Megiddo wrote: a pus punctul pe i ca SQN si Cedry2k
meama,ai vazut ca e citit forumul si ai zis s-o dai repareste un pic :)))
ce? inca nu inteleg ce incerci tu sa zici aici. explica
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

ca ai dat duma aia, la asta se refera. glumite :lol:
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

mai dau dume din cand in cand, nu e nici prima nici ultima oara.

da, adevarul e ca am dat o duma ca sa vada cineva (VD?) si sa ma laude si sa imi ceara un feat. (de la ce buna duma am dat) :roll:
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

a glumit omul, ma. n-o lua asa. :)
Mefisto_KiD
tanar

Post by Mefisto_KiD »

ce a facut ortega nu-i ok si vd a raspuns normal :) de aici pana sa spui ca se inraiesc fanii ? si ca nu mai asculta ortega e o prostie... o sa continui sa ascult beaturi produse de ortega ca sunt foarte tarii, noapte buna , somn usor :*chiar daca omul ortega scade in ochii mei
Last edited by Mefisto_KiD on Thu Jul 05, 2012 12:18 pm, edited 1 time in total.
,,Clown Rappers I'm Bound To Slay''
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Tu da , dar altii nu judeca asa. Multi nu fac diferenta intre problemele artistilor si problemele lor.Am mai avut undeva discutia asta , la fel cum am mai avut si cu ortega o discutie gen ca trebuie sa iti asumi cele spuse :lol:
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

nea Caisa wrote:a glumit omul, ma. n-o lua asa. :)
lasa-l :))
Mefisto_KiD wrote:ce a facut ortega nu-i ok si vd a raspuns normal :) de aici pana sa spui ca se intraiesc fanii ? si ca nu mai asculta ortega e o prostie... o sa continui sa ascult beaturi produse de ortega ca sunt foarte tarii, chiar daca omul ortega scade in ochii mei
ar fi excelent ca macar 80% din ascultatori sa gandeasca ca tine
http://soundcloud.com/arinix
Mefisto_KiD
tanar

Post by Mefisto_KiD »

in rap nu a trebui sa fi fan si sa iti placa tot ce ii place la un artist care iti place tie :) ex: nu prea halesc delok sean price , care ii place mult unuia de la facem
,,Clown Rappers I'm Bound To Slay''
JaBy
dimineata verific forumu

Post by JaBy »

comm la statusul lui doc: ''Sergiu Măcel: si de la noi o sa isi ia cate un cälcâi in tâmplä...cu siguranta !!!''

pun pariu ca asta nu are habar desprece e vorba.
0722 deja imi suna cunoscut
rage
spre 5000 de posturi, e ok

Post by rage »

ba esti nebun, sergiu macel.

sunt multi idioti pe acolo care s-au excitat si sar acum la bataie.
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Vezi ? Tocmai despre genu asta de oameni am zis si eu...Si mi-a raspuns doc acolo ca-s consilieru lu ortega si mi-am sters commenturile. Multi nu stiu sa se rezume la a asculta muzica , asta e problema , tocmai de aia nu ar trebui sa se faca public tot conflictu asta.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

oricum dupa parerea mea e problema lor cat vor sa escaladeze conflictul si nu e de plans ca unul sau altul nu o sa mai asculte ceva scoz de ortega doar pt ca au zis baietii de la ctc ca e de porc. :lol: aia care gandesc asa sunt prea idioti, deci nici nu merita sa ii ai ca ascultatori. parerea mea.
Nae.
.|.

Post by Nae. »

in ce hal

vladut, calmate muher ca nu reprezint o amenintare pentru tine, nu sunt un formator de opinie, tocmai d-aia imi permit sa trollez pe orice aspect...ca acuma ai avut tu legatura, s-a intamplat, dar tu nu erai victima
va place circu, la toti, insa daca erai chiar asa de afectat, stiai de unde sa ma iei, eventual sa te luminez
aiurea e faptul ca ti-ai permis niste treburi, deplasate.. poate consideri ca ai exagerat si o sa iti revizuiesti atitudinea..daca nu, treaba ta, esti baiat mare
si daca tot vrei sa isti 'mizerii' de genul, conformeaza-te unor protocoale, avand in vedere ca eu ma adresez unui numar maxim de 5 persoane care se plictisesc p-aici, si tu ai postat pe facebook (baietie...ce sa zic)

in speranta ca nu o sa se intoarca baietia impotriva ta, iti urez sa te linistesti si sa treci peste eventualele frustrari pe care le mai ai, legate de orice ar putea avea legatura cu mine (ca vad ca 'beeful' cu hades l-ai asociat cu mine, desi eu nu aveam nicio treaba cu nimeni la vremea respectiva...mai mult, atat tu cat si trupetul tau care mai are un pic si face infarct pe facebook, la vremea aia, erati hihi haha ce tare, da-ne si noua un negativ)
la restul atarnacilor nu am pretentii...dar e amuzant ca ai tinut tu sa te dovedesti in fata unor oameni pe care ii iei la pula cand nu sunt de fata

rezuma-te la cantat si lasa alte activitati ce implica flegme si morti si nebunii...pentru ca esti depasit
JaBy
dimineata verific forumu

Post by JaBy »

care conflict boss? mie mi se pare ca s-a aprins prea usor vd. chiar si pe privat daca ii trimitea msj ala ar fi fost urat. pana la urma era o discutie care nici macar nu s-a terminat. putea sa vina frumos si sa spuna ca nu a furat nimic si aia era. poate a gresit ortega, poate nu a fost bine inteles sau poate la randul lui a fost informat gresit. oricum daca zicea ortega ca e furat negativul si nu venea cu cel oricginal nu cred ca avea de suferit imaginea lu vd. plm, zic si eu :) mi se pare ca se face prea mare caz de o chestie atat de mica.
0722 deja imi suna cunoscut
Post Reply