Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
Re: Deliric - Inspectia Tehnica Periodica
1-0 Pt MariaNSKY
sa fim seriosi...nu e ca si cum as fi zis ceva si s-au sesizat 100 de oameni...stiau 3 oameni de toata treaba...era circuit inchis...ca sunt raspandacii care flameaza mai mult decat mine...treaba/ipocrizia fiecaruia, sunt destui sclavi p-aici care doar cu asta se ocupa, trolli la randul lor
=))))))))))) sunt singurul care mor de ras de 4 pagini incoa?
Westside si Eastside, coae! Si eu zic sa postam toti forumistii hades pe facebook, muie CTC, adica ce, noi suntem scarbosi?
Sunteti nebuni tare, ma, alde Nas si Jay-z
auzi, conflicte, te sparg cu flegme, diss-uri. Macar dati-ne niste piese asa, astora pe care ii intereseaza mai putin cine a samplat de unde. Eu nu stiu de unde e problema asta asa mare cu descoperirea sample-ului, cu negativul de dincolo, e muzica. O veni acum Dj Premier sa va dea in judecata sau, mai nou, VD o sa-l dea pe Ortega in judecata pentru calomnie. Aveti grija!
Eladio e cel mai mare troll, o fi ranit si el. Ah, cat iubesc formul asta!
Nu, acum serios, Kazimir cand face un diss pentru VD
?

Sunteti nebuni tare, ma, alde Nas si Jay-z

Nu, acum serios, Kazimir cand face un diss pentru VD

-
- Niciodata un nimeni
urmari d-astea uratenea Caisa wrote:tu nu esti nimeni in ploaie si unele lucruri pe care le zici pot avea urmari d-astea urate...

ba tata,e ok,eu sa zicem ca tin la glume de genul,nu-i nicio problema,dar forumul asta e inca citit de multi oameni care o ard incognito si na ... e normal sa ia in serios asa ceva,stiindu-se ca in trecut a mai fost un conflict intre facem si hades,in care cei de la facem au dat ditamai comunicatul de caciula pe hiphopkulture,in care au luat 100 % in serios lucrurile

daca tot facem istorie,intrati aici :
http://www.hiphopkulture.ro/stiri/stire ... php?id=479 - aici gasiti comunicatul de la Hades Records
http://www.hiphopkulture.ro/stiri/stire ... php?id=480 - aici gasiti comunicatele celor de la Facem Records
Viața e complexă și are multe aspecte.
cum suna ce am scris acolo, ahahahahaha
)))))))))))000
^buna si asta

^buna si asta

- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
Cea mai tare duma de pe ultimele 4 pagini e a lui iemsy 

Mananc tocanita cu lingurita.
asta-i cea mai tare chestie pe care am vazut-o pe forumul astaiemsy wrote:

n-am mai ras asa de cand aveam 14 ani si invatasem si eu ce-i aia forum si ce-i ala troll
sa-i dea cineva asta lui vd pe facebook. as face-o eu dar nu pot acum
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
=))))))))))))))))))))))))))))vaaaaaaiiiiiii=)))))))))cum e aiaaaa=))))))))))prima data dadui pe otv in plm,crezui ca e printscreen de acolo=)))))))))))))
Hai ba boka ba , cum sa crezi asta?

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Boka wrote:=))))))))))))))))))))))))))))vaaaaaaiiiiiii=)))))))))cum e aiaaaa=))))))))))prima data dadui pe otv in plm,crezui ca e printscreen de acolo=)))))))))))))
aolooooo =))) bah ce tare e forumul asta uneori. mooorrr
0722 deja imi suna cunoscut
si eu mor de ras... =))))))))
acum sunt pe masina, dar am la mine un cântar si un stick de net

acum sunt pe masina, dar am la mine un cântar si un stick de net

-
- Niciodata un nimeni
coaie,n-are nicio legatura cu subiectul,dar vreti sa mai radeti putin ? uitati-va putin la poza asta

Viața e complexă și are multe aspecte.