skizzo skillz
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: skizzo skillz
ce gusturi ai boka
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
ahahahahhahahhaaMallone wrote:ce sarcasm penibil ...souljunk.fane wrote:eram sarcastic ratonule, te turezi aiurea
a,da,stai ca am uitat ...
tu cu fata aia de pizda desigilata ma faci pe mine raton ?
mallone, fane ti-o da in pizdăăă, fac pariu

abia astept si eu raspunsul lui fane, mereu le da
mallone, tu esti cam nesimtit la faza asta, ii jignesti pe oameni pt ca le place o piesa si nu sunt la fel de revoltati ca tine pentru ca piesa e naspa. cu toate astea, desi tie ti se pare naspa, continui sa intri si sa te interesezi de ce mai zice lumea despre ea, desi e mai usor sa o ignori total

mallone, tu esti cam nesimtit la faza asta, ii jignesti pe oameni pt ca le place o piesa si nu sunt la fel de revoltati ca tine pentru ca piesa e naspa. cu toate astea, desi tie ti se pare naspa, continui sa intri si sa te interesezi de ce mai zice lumea despre ea, desi e mai usor sa o ignori total
-
- Niciodata un nimeni
pai normal ca mai intru sa ma interesez ce mai guita lumea p-aici,fiindca vreau sa ma conving definitiv unde s-a ajuns in rapul romanesc ...
cat despre fane,e ok treaba ... am gresit si eu ca l-am inclus in categoria "duminica in mall cu creieru' gol",a gresit si el,fiindca a postat monosilabic un sarcasm inteles doar de el si aia e ... n-are rost sa continue nebunia ...
eu n-am nimic cu el,iar el probabil ca n-are nimic cu mine ...
in schimb,skizzo skills n-are nimic cu nimeni si nicio treaba cu nimic ... propun sa i se deschida topic si la alte genuri muzicale si ceea ce se poate numi rap sa fie postat aici,iar ceea ce se poate numi pseudo-cacat muzical sa fie postat acolo ...
cat despre fane,e ok treaba ... am gresit si eu ca l-am inclus in categoria "duminica in mall cu creieru' gol",a gresit si el,fiindca a postat monosilabic un sarcasm inteles doar de el si aia e ... n-are rost sa continue nebunia ...
eu n-am nimic cu el,iar el probabil ca n-are nimic cu mine ...
in schimb,skizzo skills n-are nimic cu nimeni si nicio treaba cu nimic ... propun sa i se deschida topic si la alte genuri muzicale si ceea ce se poate numi rap sa fie postat aici,iar ceea ce se poate numi pseudo-cacat muzical sa fie postat acolo ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
deschide-i si procedeaza asa... chiar cred ca esti cel mai in masura sa te ocupi de chestia asta. deci spor sa ai 

-
- funk soul sensation
nu am de gand sa dau comback-uri si faze
). doar ca mi s-a parut amuzant faptul ca deja incepeau posturi cu cat e de naspa piesa lui skizzo. de-aia am si zis ca-i tare, ca erau numai pareri negative. faza asta cu "unde s-a ajuns cu hip-hop-ul romanesc" si ca trebuie sa nu-l mai vad la hip-hop romanesc pe skizzo, e copilareasca. nici adminii sau moderatorii nu cred ca mai vor sa pastreze integritatea forumului. asta e muzica, asta e rep-ul, asta e lumea. poate au facut compromisuri, poate-au fost de cacat tot timpul, au fost tari si nu mai sunt dar or sa fie iar mai incolo, n-are sens sa te tripezi asa, sa-ti faci nervi ca vezi draga doamne unde se duce rep-ul pe pula.
e o gramada de muzica si in romania si in afara. de la hiphop la ultimul subgen de experimental. cand n-o sa mai am ce asculta si tot spectrul meu o sa se reduca la hiphopul romanesc, atunci o sa-mi fac si eu griji si-o sa musc din mousepad si tastatura pe forum ca mi se duce muzica pulii de suflet. luati prea in serios chestia asta.
mallone, da e naspa tare piesa. dar pentru faptul ca unul ar zice chiar si in serios ca-i tare, n-are sens sa-i zici ca are creierul gol la mol, mergand nasol, dupa un viol, drogat cu formol, facand un ocol, la pol, purtand o sapca kangol.
ps. nu arat ca o pizda dezmortita sau cum i-ai zis, sunt chiar skinny nigga pretty flacko

e o gramada de muzica si in romania si in afara. de la hiphop la ultimul subgen de experimental. cand n-o sa mai am ce asculta si tot spectrul meu o sa se reduca la hiphopul romanesc, atunci o sa-mi fac si eu griji si-o sa musc din mousepad si tastatura pe forum ca mi se duce muzica pulii de suflet. luati prea in serios chestia asta.
mallone, da e naspa tare piesa. dar pentru faptul ca unul ar zice chiar si in serios ca-i tare, n-are sens sa-i zici ca are creierul gol la mol, mergand nasol, dupa un viol, drogat cu formol, facand un ocol, la pol, purtand o sapca kangol.
ps. nu arat ca o pizda dezmortita sau cum i-ai zis, sunt chiar skinny nigga pretty flacko
Adevarat de tot. Totusi, pe mine nu ma doare ca se face muzica de cacat, tot timpul o sa se faca. Ma doare ca aia de cacat e promovata, o asculta toata lumea, e peste tot si imi fute mie creierii in timp ce pe aia buna pot s-o ascult doar acasa/in mp3.souljunk.fane wrote:e o gramada de muzica si in romania si in afara. de la hiphop la ultimul subgen de experimental. cand n-o sa mai am ce asculta si tot spectrul meu o sa se reduca la hiphopul romanesc, atunci o sa-mi fac si eu griji si-o sa musc din mousepad si tastatura pe forum ca mi se duce muzica pulii de suflet. luati prea in serios chestia asta.
- Bazooka Joe
- trendy guy
e uite n-o sa deschidem niciun topic la alte genuri muzicale. Skizzo ramane la rap romanesc. Cand Snoop a facut piesa cu Guetta credeti ca pe forumuri pe-afara l-au mutat la alte genuri muzicale. Piesa e subtirica ca sa zic asa, probabil ca un producator ca lumea o facea sa sune blana in mall si in subsol
)

muie copos
-
- Niciodata un nimeni
problema majora e ca ...
snoop dogg ≠ skizzo skills
snoop dogg ≠ skizzo skills
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Bazooka Joe
- trendy guy
nici romania nu e s.u.a. nici tu nu esti vreun guru hip-hop, nici forumul asta nu e vreo chintesenta a hip hop-ului ... multe nu sunt
totul e sa stam mai relaxati ca poate ne plezneste vreo vena si e pacat dupa aia
totul e sa stam mai relaxati ca poate ne plezneste vreo vena si e pacat dupa aia
muie copos
-
- ce n'est pas possible
nici nu m-asteptam sa fie tare piesa
. ma enerveaza la culme alea 2, sa mor...

la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
super versuri.super clip. super femei. super productie. superfluu.
super naspa
piesa de vara, e ok, mie imi place, + ca is bune javrele alea doua din clip.