Buze – Niciodată nu-i prea târziu (2012)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Buze – Niciodată nu-i prea târziu (2012)

Post by Eladio wutanghiddenmember »

“Niciodată nu-i prea târziu” este albumul de debut al lui Buze și a fost lansat în data de 1 iunie 2012, independent, prin Beat Studio Records. “Niciodată nu-i prea târziu” este un dublu album și se poate achiziționa contactând [email protected].
Image

TRACKLIST:

01. După 14 ani
Instrumental: Buze / Text: Buze / Mix și master: Buze și Pata

02. Stil de viață
Instrumental: Buze / Text: Buze / Mix și master: Buze

03. Ceas de ceas (cu Re cul și PDX)
Instrumental: Sez / Text: Buze, Re Cul și PDX / Mix și master: Pata

04. Maximum (cu TurMental)
Instrumental: Buze / Text: Buze, Re Cul și PDX / Mix și master: Buze

05. Balta Albă (cu DJ Smoke)
Instrumental: Zache / Text: Buze / Mix și master: Buze

06. În serie (cu Vlad)
Instrumental: Zache / Text: Buze și Vlad / Mix și master: Zache și Pata

07. Pești (cu PDX, Jager si DJ Smoke)
Instrumental: Zache / Text: Buze, PDX și Jager / Mix și master: Zache și Pata

08. Take me back
Instrumental: Zache / Text: Buze / Mix și master: Buze și Pata

09. Skit
Instrumental: Zache / Voce: Dem Rădulescu preluată din Doi Vulpoi

10. Cerul meu
Instrumental: Rusty/ Sample Doina Limbaseanu – Cerul meu de dor / Text: Buze / Mix și master: Buze și Pata

11. Câteodată tăcerea e sfântă
Instrumental: Dj Prenome / Master: Buze

12. Povestea unui gând trecut
Instrumental: Dj Prenom / Text: Buze / Mix și master: Buze

13. Pentru voi, copii
Instrumental: Rusty / Text: Buze / Mix și master: Pata

14. Stai la locul tău (cu Crisu)
Instrumental: Zache / Text: Buze / Mix și master: Buze și Zache

15. Trist, da adevărat (cu Sișu și Loredana)
Instrumental: Phossilah / Text: Buze și Sișu / Mix și master: Buze și Pata

16. Versuri blindate
Instrumental: Zache și Pata/ Chitară bass, vioară și pian: Polly / Text: Buze / Mix și master: Buze

17. Super Market
Instrumental: Pata / Text: Buze / Mix și master: Buze și Pata

18. Jurăminte (cu Zmili)
Instrumental: Buze și Zache/ Chitară bass: Polly / Scratch: Dj Smoke / Text: Buze și Zmili / Mix și master: Buze și Pata

19. Ce ne motivează
Instrumental: Pata / Text: Buze / Mix și master: Buze

20. Oare

Producție: Buze

Buze cu Crisu - Stai la locul tău (Videoclip)

Buze - Pentru voi, copii (Videoclip)

Videoclipul "Stai la locul tău" se află pe poziția 17 din 152 momentan (pe anul 2012, în primele 7 luni, dintr-un total de 9317 voturi).

Videoclipul "Pentru voi copii" se poate vota începând de astăzi pe http://www.hiphopdinromania.org/2012/07 ... da_08.html

Re: Buze – Niciodată nu-i prea târziu (2012)

ImageInterviu Buze exclusiv http://www.hiphopdinromania.org/2012/07 ... lusiv.html

A doua zi am venit și cu Puya, spunându-le că formăm trupa “Ghetto Birds". Așa am început
După 14 ani, cine credea că o să ma mai întorc? Nici măcar eu nu mă gândeam la așa ceva, să revin în forță cu un dublu album! Mi-a rămas în sânge, altă explicație nu există.
(BUZE) În 1995 după un concert " Rap Attack" susținut în teatrul " Ion Creangă ", m-am dus la ușa casei lui Dragoș Vlad Neagu, membru al formației Black Underground, astăzi B.U.G. Mafia. Fără să ne cunoaștem , am ciocănit la ușă, mi-a răspus și m-a întrebat ce vreau și cine sunt. I-am spus că vreau să mă apuc și eu de treabă, dacă mă poate ajuta. M-a poftit în casă, a dat play la albumul "Mafia" și mi-a zis “cântă!” Îmi mai aduc bine aminte cum am dat pe piesa "Ucigașii ", m-a felicitat și a rămas să ne întâlnim a doua zi și cu Vlad Irimia (Tataee). A doua zi am venit și cu Puya, spunându-le că formăm trupa “Ghetto Birds". Așa am început, urmând să avem apariții prin diverse concerte și tv cu piesele "Singur contra lumii" și "În afara legii". La ceva vreme amândoi am renunțat la această formulă, urmând ca fiecare sa-și vadă de drumul lui. Eu am continuat cariera solo sub numele de South Killa. În 96 piesa "Împuscat" ce apare pe prima compilație "Marphă Hip Hop", iar ulterior în 97 mi-am schimbat numele de scenă în Buze odată cu apariția celui de-al doilea volum "Marphă Hip Hop" cu piesa "Nimeni nu-i ca noi" în colaborare cu IL-Egal. În același an, mama mea moare și cariera mea muzicală se întrerupe.

Citiți interviul complet pe http://www.hiphopdinromania.org/2012/07 ... lusiv.html
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ce le mai placea Ice Cube :lol: bun venit inapoi!

DE 2 săptămâni în top Buze la videoclipul săptămânii http://www.hiphopdinromania.org/2012/07 ... da_22.html

Acum poți asculta top 10 și la GiZi radio http://www.hiphopdinromania.org/2012/07 ... radio.html
Godflesh
rapperu vostru preferat

Post by Godflesh »

n-am ascultat albumu si poate o fi vreun mesaj ascuns ceva :) dar care-i treaba cu masca de gaze de pe coperta ? nu poate omu respira in mijlocu naturii or smth sau .. asa e la moda acum ?!
Post Reply