SickSound Crew- Cypher (Episodul 1)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
Swift
rapperu vostru preferat

SickSound Crew- Cypher (Episodul 1)

Post by Swift »

Swift
rapperu vostru preferat

Re: SickSound Crew- Cypher (Episodul 1)

Post by Swift »

Salutare fratilor! Stim ca l-am promis in Iulie dar si in Septembrie e bine (macar am nimerit anul) asa ca in mod oficial anuntam ca cypher-ul cu numarul 1 din seria SickSound Cyphers e gata. Ne-am gandit ca ar fi frumos sa redescoperim impreuna notiunea de cypher si sentimentul de bine care se naste in om atunci cand face ce ii place cel mai mult fara impachetare excesiva si draguta ca sa atraga ci pur si simplu cu sinceritatea si simplitatea aia frumoasa si de bun simt, plus ca din cate ne dam seama, acesta e primul cypher oficial din Romania si daca e asa, ne bucuram enorm sa contribuim la cresterea culturii noastre urbane. Prin urmare nu este un “music video” si nu trebuie tratat ca atare ci este un cypher dintr-o serie, speram noi, lunga, care e menit sa descreteasca frunti si sa mai improspateze putin aerul din miscare pentru ca am observat in ultima vreme ca exista o mare tensiune intre public si artisti, tensiune nascuta de indivizii care pretind ca stiu despre ce vorbesc si care au o bucurie imensa in a insulta artistii, ascultatorii si toti oamenii care sustin cu adevarat miscarea asta si in a se da mari avizati si lideri de opinie cand de fapt sunt pseudo-cunoscatori care vaneaza un trend sau vaneaza sa fie acceptati de catre un grup anume in care li se spune “daca nu asculti X, esti degeaba”. Noi credem ca multi au uitat sa joace jocul: sa se bucure de diversitate, sa se distreze, sa aleaga ce le place, sa lase in pace ce nu le place si sa inteleaga ca adevarul lor nu este cel universal valabil iar cei ce nu le impartasesc opiniile nu sunt cu nimic mai prejos sau mai presus ci pur si simplu sunt oameni diferiti.

P.S: Rugam respectuos oamenii care cred ca miscarea este un tonomat de “curve care vor numai bani”, tonomat pe care cred ca il pot terfeli si injura asa cum doresc ei, sa nu uite ca au fost vremuri cand in aceasta tara puteai asculta doar asa ceva. Stati cu ochii si urechile pe noi pe: www.facebook.com/SickSoundCrew. Promitem surprize si materiale noi in viitorul foarte apropiat!
Post Reply