desi apare in unele stiri in bulgaria: http://www.novinite.com/view_news.php?id=60253 cei cu care am vorbit de acolo sunt cam sceptici... agentia pare cam fantoma, nu a auzit nimeni de ea...
si whigguh, precizeaza si sursa cand dai copy+paste la ceva!
Ma amuza fantastic doleanta de a avea parte de toate acestea.
Mai primordial pentru Romania ar fi sa fim bagati in seama in alte domenii...
Tot ce auziti, vedeti ca este promovat in Bulgaria va doriti si voi, daca nu ar sta situatia in acest fel nu le-ati duce lipsa atat de mult, sau.. ? Acum veti raspunde in gand ca nu le-ati dus lipsa din simplul fapt ca nu vi-ati putut imagina ca in Romania sa aiba loc o astfel de miscare. Eh, abia atunci cand va veti dori ceva din proprie initiativa, cand va veti imagina, va veti simti pregatiti si-ntradevar veti crede ca vi se cuvine asta, o sa va vina si voua randul. Am mai spus-o si-o repet: la noi, pentru inceput este super de-ajuns sa aibe loc un concert la cateva luni, mai bine ne-am gandi la felul in care sa ne comportam unii cu altii, cu alte cuvinte, avem nevoie de mai multa maturitate, intelepciune! Chiar aveti impresia ca daca ar veni toate aceste trupe, respectiv artisti am merge fiecare la toate evenimentele? Va inselati amarnic, da! la primele doua trei concerte va fi plin de lume, de fapt s-a vazut la muste ce-a fost! Eh, daca s-ar intampla asta lunar credeti ca ati fi dispusi si-ati avea de unde sa scoateti 20, 30 eur din buzunarelul subred? Hah. Ganditi-va ca odata cu integrarea in UE, tot mai multi artisti o sa treaca pragul tarii noastre, pana atunci, voi, publicul dornic, nerabdator, ar trebui sa va pregatiti a plati pentru ceea ce veti primi.
you just never know when you're living in a golden age.
mmmmda... eu ascult ONYX de ani de zile...si ma declar fana .... tocmai pentru ca bulgarii au parte de concert... exact de aia imi doresc sa ma duc..................................