creTzu - Echilibru vol. II (Album 2014)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Frank Sin Arta
spre 5000 de posturi, e ok

Re: creTzu - Echilibru vol. II [ Album 2012 ]

Post by Frank Sin Arta »

creTzu wrote:

"Mai stai" este prima piesa care promoveaza albumul "creTzu - Echilibru vol. II".
Imagine / Montaj : Nelly
Text : creTzu aka Cascarino sau Nelu
Instr.: Bizar

Tot ce o sa fie pe parcurs o sa postez aici daca intereseaza pe cineva. Numai bine !

Foarte tare, astept cu nerabdare sa-mi iei banii creTzule :lol: !
Mananc tocanita cu lingurita.
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

Caut un design misto pentru niste tricouri. Am facut un concurs aici -> http://cretzu.com/2012/11/concurs-grafi ... ru-vol-ii/
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

A doua piesa !

Cristi
#Spargator fericit

Post by Cristi »

bine asa cretzule! foarte tare!
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
Gabi

Post by Gabi »

:bow: :bow: :bow:

Felicitari!
\\o \o/ o//
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

foarte smechere: atat melodia cat si clipul. ce atmosfera de nostalgie creeaza, felicitari, cretzu! asteptam albumul
enjoy life.
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Si mie mi se pare foarte tare piesa. Nici nu ma asteptam sa fie altfel
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

sample-ul de la alta lume l-a folosit si leasa dragos pe melodia sfaturi ... din ce melodie e sample-ul,cretzule ?

si mai e o chestie ... chiar m-a impresionat extrem de placut piesa asta, iar pe mine nu ma mai impresioneaza nimic, fiind extrem de exigent si miserupist cu hip-hopul romanesc, sincer sa fiu ... cu maxima sinceritate si neapartenenta iti spun ca pe tine te prind bine piesele astea nostalgice, in care vorbesti despre viata, fiindca se vede ca ai trait tot ce zici acolo si o dai la sentiment ... daca te-ai enerva intr-o zi si ai scoate un album doar cu d-astea, ar fi un nou punct si de la capat ... si tre sa te doara-n pula de ce crede si vrea lumea ... eu unul chiar vreau un punct si de la capat 2 si cred ca tu ai fi cam cel mai potrivit sa reinvii spiritul ala ...

copii, ascultati-o si p-asta ... mi se pare cel putin la fel de buna ca "de la alta lume" :

Viața e complexă și are multe aspecte.
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

Mallone wrote:sample-ul de la alta lume l-a folosit si leasa dragos pe melodia sfaturi ... din ce melodie e sample-ul,cretzule ?

si mai e o chestie ... chiar m-a impresionat extrem de placut piesa asta, iar pe mine nu ma mai impresioneaza nimic, fiind extrem de exigent si miserupist cu hip-hopul romanesc, sincer sa fiu ... cu maxima sinceritate si neapartenenta iti spun ca pe tine te prind bine piesele astea nostalgice, in care vorbesti despre viata, fiindca se vede ca ai trait tot ce zici acolo si o dai la sentiment ... daca te-ai enerva intr-o zi si ai scoate un album doar cu d-astea, ar fi un nou punct si de la capat ... si tre sa te doara-n p*** de ce crede si vrea lumea ... eu unul chiar vreau un punct si de la capat 2 si cred ca tu ai fi cam cel mai potrivit sa reinvii spiritul ala ...

copii, ascultati-o si p-asta ... mi se pare cel putin la fel de buna ca "de la alta lume" :

nu stiu din ce piesa e samplu`u . deobicei nu prea tin cont de chestiile astea, conteaza sa-mi placa cum suna.

pai cam toate piesele mele sunt asa, pentru ca altfel nu stiu si nu pot sa inventez chestii ca ar suna penibil. probabil asta e un defect dar mi-l asum. incerc sa fac genul de piese care mi-ar placea mie sa le ascult. nu se mai asculta din astea probabil de asta nici nu se mai fac
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Tare piesa, imi place sinceritatea din piesele tale. Felicitari.
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

foarte tare piesa, imi place mult ca e sincera.
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
Leasa

Post by Leasa »

Mallone wrote:sample-ul de la alta lume l-a folosit si leasa dragos pe melodia sfaturi ... din ce melodie e sample-ul?
The Ocarina - Implora

hanno

Post by hanno »

Mallone wrote:sample-ul de la alta lume l-a folosit si leasa dragos pe melodia sfaturi ... din ce melodie e sample-ul,cretzule ?

si mai e o chestie ... chiar m-a impresionat extrem de placut piesa asta, iar pe mine nu ma mai impresioneaza nimic, fiind extrem de exigent si miserupist cu hip-hopul romanesc, sincer sa fiu ... cu maxima sinceritate si neapartenenta iti spun ca pe tine te prind bine piesele astea nostalgice, in care vorbesti despre viata, fiindca se vede ca ai trait tot ce zici acolo si o dai la sentiment ... daca te-ai enerva intr-o zi si ai scoate un album doar cu d-astea, ar fi un nou punct si de la capat ... si tre sa te doara-n p*** de ce crede si vrea lumea ... eu unul chiar vreau un punct si de la capat 2 si cred ca tu ai fi cam cel mai potrivit sa reinvii spiritul ala ...

e veche de 2 ani jumate;eu am votat-o printre piesele anului 2010...
paranoic

Post by paranoic »

ce concurs? as vrea sa aud instrumentalul daca se poate!
Salut
P.S. foarte frumoasa "Mai stai".

.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

astept cu mult interes albumul. cand iese?
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
Post Reply