On: Ii doare pe baietii astia la pl. Piesa asta e deja in playlist-ul multora. Chiar daca nu o sa prinda la fel ca Undeva-n Balkani, o sa fie tot un fel de hit. Chiar daca imi pare rau ca Puya s-a indepartat atat de mult de ce facea odata, dar asta e, eu inca ascult casetele La Familia. App, pe Posset asta unde l-au gasit? Ca mi se pare un personaj interesant.
Puya
- James Carter
 - Mugiwara

Re: Puya
Au fost Specii si apoi la cateva saptamani a fost Special K-ul, fara Dragonu.
On: Ii doare pe baietii astia la pl. Piesa asta e deja in playlist-ul multora. Chiar daca nu o sa prinda la fel ca Undeva-n Balkani, o sa fie tot un fel de hit. Chiar daca imi pare rau ca Puya s-a indepartat atat de mult de ce facea odata, dar asta e, eu inca ascult casetele La Familia. App, pe Posset asta unde l-au gasit? Ca mi se pare un personaj interesant.

pra pra

- James Carter
 - Mugiwara

- 
				alexandrion
 - tanar

ce-i cu accentul ala la el?Vallejo wrote:
- h. kissvelvet
 - dimineata verific forumu

- 
				NuMaCunosti
 - spre 5000 de posturi, e ok

- James Carter
 - Mugiwara

VARIANTA NEOFICIALA
Preview 'In lumina reflectoarelor', extras din MAIDANEZ E.P. - in curand disponibil pe iTunes
Management: Dorian Enache ([email protected])
Booking: Cristi Ochiu ([email protected])
Label: MusicExpertCompany
Muzica: Mahia Beldo
Text: Puya / Mahia Beldo
Nu inteleg logica ordinii informatiilor din descriere. Pe langa astea, cred ca Puya o sa mai dea niste spargeri in topuri cu E.P.-ul asta, asa cum a fost cu Undeva in Balcani. Bravo lui.

Preview 'In lumina reflectoarelor', extras din MAIDANEZ E.P. - in curand disponibil pe iTunes
Management: Dorian Enache ([email protected])
Booking: Cristi Ochiu ([email protected])
Label: MusicExpertCompany
Muzica: Mahia Beldo
Text: Puya / Mahia Beldo
Nu inteleg logica ordinii informatiilor din descriere. Pe langa astea, cred ca Puya o sa mai dea niste spargeri in topuri cu E.P.-ul asta, asa cum a fost cu Undeva in Balcani. Bravo lui.
pra pra

a postat cineva asta pe fb si mi-am adus aminte de vara aia cu "vorbe"
http://www.ceilalti.ro 
"iti dai seama"-uzzi

"iti dai seama"-uzzi